Ο Πολάκης τα σπάει στον αγαπημένο του Κραουνάκη με ζεϊμπέκικο και… πους απς! Έτσι για να σκάσουν οι εχθροί του. (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
43-1-750x430

«Φωτιά» στο χθεσινό σαββατόβραδο έβαλε ο υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, κλείνοντας πρώτο τραπέζι… πίστα στο κέντρο που εμφανίζεται ο γνωστός συνθέτης και ερμηνευτής Σταμάτης Κραουνάκης.

Λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση του κ. Κραουνάκη περί της… αγάπης που τρέφει για τον «τσαμπουκαλή» υπουργό Υγείας, ο κ. Πολάκης ανταπέδωσε τη φιλοφρόνηση, δίνοντας το «παρών» στο κέντρο Γραμμές.

Ο υπουργός Υγείας ανέβασε, μάλιστα, δυο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Στο πρώτο γνωστοποιεί ότι είναι «Στο Σταμάτη Κραουνάκη στις “Γραμμές”. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με αδελφική παρέα συναδελφοξαδερφοσυντροφοκουμπαρων»…

Στο δεύτερο βίντεο, που συνοδεύεται με το σχόλιο «έτσι για να σκάσουν οι εχθροί μας!!!» εμφανίζεται να χορεύει ζεϊμπέκικο, επί σκηνής, με ποικίλες χορευτικές φιγούρες -ακόμη και πέφτοντας στο πάτωμα- και με υπόκρουση το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. καποιος να του πει οτι απαγορεύεται το τσιγαρο σε κλειστους χωρους…;-)

  2. ασυρτικο βλαχοπεντοζαλι
    λιγο σουστα λιγο καρατε κιντ λιγο μακαρενα βηματισμος κουτσου γλαρου και φασολαδα με τζιμ μπημ
    τσοπανοκαουμποης!

  3. Πασόκ+Σύριζα με την εργοδοσία πάντα ! Ξεπουλημένο συνδικαλιστικό κίνημα του πασοκ+σύριζα που κοροϊδεύει τους εργαζόμενους και τα παίρνει απ’την εργοδοσία λεφτά !! Αν δεν τους πλακώσετε στο ξύλο θα συνεχίζουν να σας κοροϊδεύουν αυτοί παριστάνουν τους αριστερούς γιατί ο δεξιός χώρος είναι γεμάτος πια οπότε απευθύνονται στο υπόλοιπο κομμάτι του λαού που του αρέσουν τα παραμύθια για τις ψήφους όχι γιατί είναι και καλά αριστεροί είναι πιο επικίνδυνοι απ’τους δεξιούς και πιο χρήσιμοι γιατί μπορούν να περάσουν τα πάντα χωρίς να γίνει τίποτε !! Ξύλο στους χώρους εργασίας όταν προσπαθούν να σας προσεγγίσουν !

Comments are closed.