Ο Πολάκης κήρυξε τον “πόλεμο” στον Χρυσοχοΐδη από …ψαροταβέρνα στο Μοσχάτο – Μαζί με τον αστυνομικό του ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορείται ότι εμπόδισε σύλληψη διαδηλωτή (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Δεν «κρατήθηκε» ο Παύλος Πολάκης να μην πάρει θέσει και σε αυτό το θέμα καθώς ανέβασε φωτογραφία στο Facebook με τον υπαστυνόμο –αποσπασμένο στον ΣΥΡΙΖΑ- ο οποίος κατηγορείται ότι απέτρεψε τη σύλληψη διαδηλωτή κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν σε κοινή παρέα στο Μοσχάτο, όπου υπήρχαν και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με τη φωτογραφία να αποτελεί μία ξεκάθαρη κίνηση στήριξης.

Ο Παύλος Πολάκης μάλιστα στο σχόλιο με το οποίο συνοδεύει την ανάρτησή του απευθύνεται στον υπουργό Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Αναλυτικά η ανάρτηση Παυλου Πολάκη:

Προς ΧΡΥΣΟΧΟΪ́ΔΗ ενταύθα :
Εμαθα πως μετά την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ του κατηγορητήριου για «απελευθέρωση κουκουλοφόρου» στη μεγάλη πορεία για το χουντονομοσχεδιο σου ,τολμάτε να αλλάξετε το κατηγορητήριο προς τον αξιωματικό ΠΕΤΡΟ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟ σε αντίσταση κατά της αρχής !!!!!
Πόσο κατήφορο έχει ακόμα ο βούρκος του εκφασισμού που υλοποιείς Χρυσοχοίδη;;;;
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟ!
Εδώ ΜΑΖΙ στο Μοσχατο με καλή παρέα !
Εμείς με τέτοια ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ κάνουμε παρέα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μα τα σκ@τα με τα σκ@τα κανουν παρεα Πουλακη 😉

  2. Γλεντα τους ρε Παυλαρα δειξ τους στους βρωμο δεξιους ποσο την εχεις και που θα τους την βαλεις!!!

  3. στα αρχιδι@ μας ρε σκουπιδι πολακη με ποιον κανεις παρεα……….

  4. Δικαστάκια, τι ακούω; τον αφήσατε ελεύθερο; προσκυνήσατε; και τώρα τάχα μου τον πάτε για αντίσταση κατά της αρχής; γιατί; αυτός είναι η αρχή!!! Και ότι θέλει κάνει… Ξεφτυλισμένοι όλοι και ο … χρυσοχωνίδης!!! Καλά τους κάνει και τους περιγελάει μέχρι και ο μπο-πολάκης.

Comments are closed.