«Ο Πιτσιλής τοποθετεί διεφθαρμένους στην εφορία;» : Σερέτης Γρηγόρης, Στέφανος Χίος

Κοινοποίηση:
focus

Για της υπόθεση διαφθοράς στην εφορία και την εμπλοκή του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργου Πιτσιλή, μίλησε μεταξύ άλλων στον Focus FM 103.6 και στην εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη ο γνωστός δημοσιογράφος, Στέφανος Χίος.

“Έχουν μπλέξει άσχημα μαζί μας. Οδηγούμαστε στις ευρωεκλογές με έναν πρωθυπουργό που την κοπάνησε και έφυγε έντρομος από τη Βουλή όταν άκουσε το όνομα Χαλκίδα“, είπε αρχικά ο κ.Χίος σχολιάζοντας την ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης και την αποχώρηση του πρώτου.

“Δεν είναι ανεξάρτητη αρχή η ΑΑΔΕ. Σε δημοσίευμα της εφημερίδας μας κατονομαζόταν ο κ.Πιτσιλής και καταγγελόταν ότι αποτελούσε μέρος μίας εγκληματικής φατρίας. Με συγκεκριμένους εκδότες  της ΝΔ λάμβανε στην ΑΑΔΕ επιστολές ανώνυμες στις οποίες κατονομαζόταν κάποιοι ότι ήταν ανεπιθύμητοι επιχειρηματίες και ότι είχαν διαπράξει φορολογικές παραβάσεις, βάσει αυτών έκαναν ελέγχους. Γινόταν εκδικητική επίθεση σε αυτούς τους ανθρώπους για να τους εξοντώσουν” ανέφερε και τόνισε ότι δεν υπήρξε καμία εισαγγελική παρέμβαση.

“Είναι όλοι τους διεφθαρμένοι και στο βούρκο. Η διαφθορά πάει σύννεφο“, είπε.

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή στο ηχητικό που ακολουθεί:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τετοιους προσοντουχους νεαρους οπως ο ΣΕΡΕΤΗΣ θελουμε με γνωσεις, σθενος και τσαγανο.Να ειναι καλα ο ανθρωπος μαζι φυσικα με τον Στεφανο.(τον ΧΙΟ , οχι τον αλλο στεφανο..)

  2. Φυσικά και δεν είναι Ανεξάρτητη Αρχή η ΑΑΔΕ.
    Ιδιωτική εταιρία είναι με τον παραπλανητικό τίτλο “Ανεξάρτητη Αρχή”.
    Γι αυτό και δεν πρέπει κανείς να πληρώνει στην ΑΑΔΕ.

  3. Κάποιος κατήγγειλε ότι εμπλέκονται και 2 βουλευτές στην υπόθεση! Αλίμονο…

Comments are closed.