Ο Παύλος Σαράκης “ΤΑ ΧΩΝΕΙ” στον Μητσοτάκη για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια! “Προσπαθεί να βιάσει την άποψη της κοινωνίας!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΣΑΡ

Ο Παύλος Σαράκης Στην Εκπομπή «Παρεμβάσεις» Τοποθετείται Και Αποδοκιμάζει Το Νομοσχέδιο Της Κυβέρνησης Σχετικά Με Το Δικαίωμα Τεκνοθεσίας Στα Ομόφυλα Ζευγάρια…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο μόνος πολιτικός που είχε τοποθετηθεί σωστά ΚΑΙ επ’ αυτού, είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης.
    Όλοι θυμούνται τον λόγο του στην Βουλή, για τον Λάκη τον καράφλα, εν αντιθέσει των φλύαρων λογιδρίων τύπου Σαράκη, Βελόπουλου και των “αμορτισέρ” τύπου Καραγκούνη.
    Οι ψηφοφόροι, δεν είναι καθόλου αμέτοχοι. Αυτοί φταίν ως απέχοντες ή εκλέξαντες τους υβριδικούς βουλευτές και ας δεχτούν τις συνέπειες μαζί με όσους απόο εμάς που ΔΕΝ τους ψηφίσαμε.
    Και βλέπω πολλούς σχολιαστές που δήθεν κόπτονται για τα νομοσχέδια με τους μπινέδες, να τους έχουν ψηφίσει στις εκλογές του 2023.

  2. Ο Perseas μου φαίνεται ότι έπιασε τήν πηγή όλης αυτής τής ξαφνικής εμμονής με το θέμα, μετά τήν τοποθέτηση του Atall, τού ομοφυλόφιλου και παντρεμένου αλά Κασσελακη, στην θέση τού Πρωθυπουργού Γαλλίας, από τόν Macron .

  3. Τα πράγματα είναι απλά και το λέω εδώ και μέρες με όποιον συζητάω. Όποιος διαφωνεί με το νομοσχέδιο έκτρωμα και με αυτό που πάνε να κάνουν στα παιδάκια,τα αγγελούδια που χωρίς να θέλουν θα βρεθούν απέναντι στις ορέξεις των ανώμαλων, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία πλέον να ψηφίσει κόμμα απ’αυτά που θα επικυρώσουν το νόμο έκτρωμα. Με όποιον μιλάω είναι ενάντια σε αυτά. Άρα αφού δε μας υπολογίζουν και δε μας ρωτούν το χρέος μας απέναντι στην οικογένεια,την πατρίδα,τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας και στις επόμενες γενιές είναι ένα μαύρο σε όποιους το ψηφίσουν. Όχι να φωνάζει κάποιος τώρα και στην κάλπη κότα. Τέλος οι δικαιολογίες για να δούν ότι τη θέληση του κόσμου δεν πρέπει να την αγνοούν. Γιατί αλλιώς θα είναι ο καθένας συνένοχος.

  4. Ωρε αψογος ο Σαρακης αλλα η λουλα ειναι…προοδευτικια! Θα μας τα κλεισει τα σπιτια το… 41% της μεσα! Εχει και τη ψαροκασσελα στο πλευρο της!

    1. Το έχει τάξει στο μακρόν να περάσει το νομοσχέδιο για τις υιοθεσίες με αντάλλαγμα πολύ υψηλόβαθμη θέση στην ηγεσία της ΕΕ ακόμα και την αντιπροεδρία της ΕΕ. Για αυτό και σκίζεται..

  5. Φλεγόμενο τσεκούρι είναι τα όσα αναφέρει. Μπράβο του για άλλη μια φορά!! Μπράβο του για άλλη μια φορά!

    Προτείνω σε όλους τους αναγνώστες να ακούσουν αυτά που λέει σε αυτό το βίντεο ο Σαράκης.

Comments are closed.