Ο Παπακαλιάτης αποκαλύπτει ποια σκηνή του Maestro τον δυσκόλεψε – «Την έγραψα 20 φορές»

Κοινοποίηση:
παπακαλιατης

Ανάμεικτες είναι οι αντιδράσεις του κοινού για τον β’ κύκλο του Maestro, ωστόσο το βέβαιο είναι ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κατάφερε να φτάσει ξανά στην πρώτη θέση του top10 στο Netflix με τη γνωστή σειρά που εκπέμπει ηχηρά κοινωνικά μηνύματα.

«Στόχος μου ήταν να κάνω μια σειρά που θα παιχτεί σε πλατφόρμα και αν είναι δυνατόν παγκόσμια. Τελικά ήταν το Netflix. Ανοίγει ένα παράθυρο, η δουλειά μου παίζεται σε 180 χώρες. Δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά μου, έχει προστεθεί μεγαλύτερο άγχος γιατί ξέρω ότι φτιάχνω κάτι που θα το δουν εκατομμύρια άνθρωποι» δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε συνέντευξή του.

Σε ερώτηση για το τι ήταν αυτό που έκανε τη σειρά να αγαπηθεί τόσο από το κοινό, ο ίδιος απάντησε: «Πολλή δουλειά, πολύ τρέξιμο, 24/7. Το άλλο είναι η τύχη, η συγκυρία, ήταν η σωστή στιγμή, οι σωστοί άνθρωποι που βρέθηκαν στο δρόμο μου. Και εγώ που το κυνηγούσα και ήμουν από πάνω όλη την ώρα. Όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από αυτό. Δεν ήταν όλα ρόδινα. Ήταν πολύ κουραστικά, πολύ πιεστικά για μένα».

Όσο για το ποια σκηνή τον δυσκόλεψε περισσότερο, ο ίδιος απάντησε: «Στο πρώτο επεισόδιο, το Mother, ήξερα ότι θα έγραφα για την μητέρα. Η μεγάλη δυσκολία που είχα σε αυτό το επεισόδιο ήταν όταν έπρεπε να γράψω τις σκηνές της ψυχοθεραπείας που κάνει η Στεφανία Γουλιώτη έγκυος, ήταν το πρώτο πρώτο πράγμα που έγραψα. Το έγραψα πάνω από 15-20 φορές γιατί, από ένα σημείο και μετά έπρεπε να κάνει ερωτήσεις η ψυχοθεραπεύτρια, οπότε έπρεπε να γράψω μια συνεδρία ψυχοθεραπείας» δήλωσε και πρόσθεσε: «Δυσκολεύτηκα πολύ. Πήγαινα, καθόμουν με έναν ψυχοθεραπευτή, του διάβαζα τι έχω γράψει, έκανα τις ερωτήσεις, μετά τις προσάρμοζα, έπρεπε να μην φεύγω από την πλοκή. Ήταν περίπλοκο και μου πήρε πολύ καιρό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ας μην ξεχναμε!…Μια ειναι η σκηνη, που δυσκολευσε τον παπακαλιατη:Αυτη, που με διαφορα κολπα προσπαθησε να αποφυγει την στρατευση…Τι επαθε? Τιποτε επιβραβευθηκε…Πηγαινε φανταρος εσυ “μ@@@” και σκασε..

    1. Ειναι 48 πλεον .Δεν μπορει να παει φανταρος. Αλλα αφηστε και εναν ανθρωπο να μας εκπροσωπησει στο εξωτερικο .Αφηστε και καποιον να δειξει οτι υπαρχουμε . Πλεον ουτε για τη Γεωργια και την κτηνοτροφια δεν μας ξερουν . Τι εξαγουμε ? ΤΙΠΟΤΑ . Γι αυτο κανουμε φασαρια για αγαλματα και ονοματα Μακεδονια κλπ. Χανουμε σε ολα τα επιπεδα .Και τη ντοματα την εισαγουμε. Το μονο που μας μαρανε ειναι να παει καποιος φανταρος. Μιλαμε οτι θα επρεπε να ειχε καταργηθει ο θεσμος απο τοτε που μπηαμε στην ΕΟΚ. Τι μπουρδες ειναι αυτες . Αν τα χρηματα που ξοδευουμε σε φυλακια και στρατοπαιδα για να εχουμε φανταρους τα ριχναμε σε εξοπλισμο και βιομηχανια οπλων και συστηματων δε θα μας πλησιαζε κανεις. Θα ειμασταν υπερδυναμη. Με τοσες εργατωρες δεκαετιες τωρα που χανονται για μπουρδες. Τελειως αχρηστο προγραμμα .

Comments are closed.