Ο Πέτσας «μαρτύρησε» ποιοι αποτρέπουν τον Μητσοτάκη να πάει σε debate με τον Τσίπρα

Κοινοποίηση:
ΚΟΥΛΗΣ

Αναρίθμητα είναι τα ανοιχτά καλέσματα του Αλέξη Τσίπρα για τη διεξαγωγή debate, μίας τηλεμαχίας, αλλά και ισάριθμες οι αρνήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη

Μπορεί τελευταία να έχει αλλάξει ελάχιστα η αντίδραση του, προσπαθώντας να βγάλει προς τα έξω ότι δεν φοβάται μία τηλεμαχία με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο έχει δείξει ότι γενικά, ο Μητσοτάκης επιλέγει να παριστάνει τον «ανέμελο» όταν πρόκειται για πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα, ειδικά χωρίς τη συνδρομή… γραπτών.

Όμως, απ’ότι φαίνεται, πίσω από την τακτική Μητσοτάκη, κρύβεται μία στρατηγική. Αυτό άφησε να εννοηθεί ο Στέλιος Πέτσας, που ούτε λίγο, ούτε πολύ «μαρτύρησε» ότι οι «ντρίμπλες» Μητσοτάκη στα καλέσματα για debate αποτελούν μέρος των «εγχειριδίων πολιτικής επικοινωνίας».

«Αυτός που είναι πρώτος, παντού σε όλο τον κόσμο, δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο όφελος να πάει σε ένα debate σαν αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το βλέπω σαν ένα πάνελ σύγκρουσης που από την τοξικότητα αυτός που χάνει είναι αυτός που προηγείται γιατί κατεβαίνει το επίπεδο και των δυο», ανέφερε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Στην προσπάθειά του να πείσει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν έχει ανάγκη» από τη διεξαγωγή debate, ο Στέλιος Πέτσας ουσιαστικά ανέφερε εμμέσως ότι υπάρχει «γραμμή» (μέσω επικοινωνιολόγων) να αποφύγει την τηλεμαχία.Ίσως διότι ο Μητσοτάκης γνωρίζει εκ των προτέρων ότι υστερεί σε μία πιθανή «μάχη» σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση.

Όταν έχεις συνηθίσει σε εμφανίσεις σε φίλια τηλεοπτικά περιβάλλοντα και ερωτήσεις τύπου «ντολμαδάκια», είναι λογικό να επικρατεί φόβος μήπως προκύψει εν μέσω debate κάποια ερώτηση που μπορεί να σε πιάσει απροετοίμαστο. Το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται ότι είναι σε θέση να το γνωρίζει, απλώνοντας «επικοινωνιακό» πέπλο προστασίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Χεστόμουτρο. Δειλός. Καταραμένος από τον Θεό.

Comments are closed.