Ο Πέτρος Φιλιππίδης σε πρόβα όπως δεν τον έχεις ξαναδεί! Ποιος τον αποκαλεί «δαίμονα» και μιλά για τη μανία του; Σπάνιο BINTEO…

Κοινοποίηση:
petros-filippidis

Είναι ίσως το μοναδικό βίντεο στο οποίο έχει απαθανατιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης να δίνει οδηγίες προς τους ηθοποιούς στην πρόβα για την παράσταση «Οι ηλίθιοι» που σκηνοθετούσε στο Θέατρο Αλίκη.
Στο ίδιο βίντεο μιλούν γι’ αυτόν κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της παράστασης, ωστόσο, αυτή που ξεχωρίζει μετά τις εξελίξεις, είναι η δήλωση του σπουδαίου ηθοποιού Θ. Κατσαφάδου που είπε για τον Φιλιππίδη αυτολεξί: «Έχει ένα δαίμονα όταν σκηνοθετεί, όταν παίζει, όταν μιλάει για θέατρο, όταν δίνει οδηγίες, είναι… αυτή η αγάπη κι αυτή η μανία που έχει…».

Διαβάστε τη συνέχεια στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Κλασσικοί Έλληνες! Όσο είσαι στα πάνω σου πάει το γλύψιμο σύννεφο. Όταν όμως χάσεις την εξουσία, αρχίζει ο λιθοβολισμός και κάνουν όλοι πως δεν σε ξέρουν. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο! Βέβαια ο Φιλιππίδης δικαίως τώρα τραβιέται. Όπως σπείρεις θα θερίσεις!

  2. Αριστεροστροφο πλυντηριο για φιλλιπιδη και κιμουλη

  3. Μετά τόν Κιμουλη άρχισε η αποκατασταση του Φιλιππίδη βλέπω . Καί έπεται συνέχεια. Πότε οί ανθρωποφαγοι τών ΜΜΕ θά ζητήσουν συγνώμη ; Μετά ή πρίν από τίς αγωγές γιά διασυρμό ;

  4. Η γυναίκα του ήταν χορογράφος στις παραστάσεις, άρα ήξερε τα πάντα!

Comments are closed.