Ο Πέτρος Φιλιππίδης ζητά να επιστρέψει στην τηλεόραση… με επαναλήψεις

Κοινοποίηση:
filippidis-1

Να επιστρέψουν στην τηλεόραση οι σειρές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ζητά ο Πέτρος Φιλιππίδης, ενώ όπως αναφέρει η δικηγόρος του πρόκειται να καταθέσει σχετικό αίτημα.

Μέσω της Κικής Πακιρτζίδου, η οποία μίλησε στον Alpha, ο ηθοποιός – που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για απόπειρα βιασμού – δηλώνει ότι υπάρχει ακόμα η επιθυμία από το κοινό να δει ξανά τις σειρές του, αλλά και πως έχει πολλές προτάσεις για το θέατρο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ… ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

  2. Ε τέτοια ταλεντανταρα για δύο ψωλομπουκιές τώρα;;;;

  3. ΡΕ ΒΑΛΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ 50-50 ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ.ΑΛΛΟ Η ΤΕΧΝΗ ΑΛΛΟ Η ΨΥΧΗ.ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ.

  4. Τωρα θελει και τα χρωστουμενα ρεστα…….νικητης ο μαγκας….. και οι γυναικες ακομη μια φορα μεσα στις καταπακτες για το κακο που προξένησαν σε μια τετοια ταλαντουχα προσωπικοτητα!!!!!! Το ελλαδισταν εχει καταντησει ενα ξερασμα μονο…….

    1. Η μία από τις γυναίκες τον κατηγόρησε ψευδως. Δεν το λέω εγώ, το λέει η δικαιοσύνη. Δεν είδα όμως αυτή την γυναίκα να βρίσκεται στην φυλακή. Έξω είναι και συνεχίζει να ζει την ζωή της, σαν να μην τρέχει τίποτα. Το ελλαδισταν δεν είναι ξερασμα, μόνο εκεί που μας συμφέρει. Είναι και αλλού ξερασμα.

Comments are closed.