Ο «ΠΙΝΟΚΙΟ» ΜΙΛΗΣΕ: «Θα σας πω την αλήθεια…» – Το βίντεο του Τσίπρα για την συμφωνία των Πρεσπών

Κοινοποίηση:
video-tsipra-prespes

Με ένα… promo βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αλέξης Τσίπρας λέει πως «ήρθε η ώρα να μάθουμε την αλήθεια» για την συμφωνία των Πρεσπών.

“Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ένα ιστορικό βήμα όχι μόνο για τις δύο χώρες και την ευρύτερη περιοχή, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη. Eδραιώνει σχέσεις φιλίας, συνεργασίας και σταθερότητας”. Αυτό είναι το μήνυμα που συνοδεύει το νέο βίντεο που παρουσιάζεται μέσα από τον λογαριασμό του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Facebook.

Σήμερα, Δευτέρα ξεκίνησε η συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής για την Συμφωνία των Πρεσπών, μετά το πέρας της οποίας η Συμφωνία των Πρεσπών θα έρθει για συζήτηση και ψηφοφορία στην Βουλή, πιθανότατα το βράδυ της Πέμπτης.

Σε αυτή τη χρονική συγκυρία, λοιπόν, ο πρωθυπουργός αποφασίζει να δημοσιοποιήσει αυτό το βίντεο, με το οποίο ουσιαστικά υπερασπίζεται την Συμφωνία των Πρεσπών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ….Επειδή ακρη δεν θα βγαλουμε ποτε…..εμεις θα λεμε ασπρο και εσυ μαυρο κανουμε το εξής απλο να τελειωνουμε ?…..Ουτε κοστιζει ουτε τιποτα….μαζι με την συμφωνια υπογραφεις και μια αραδα λεξεις που να λενε οτι αμα ο Ελληνικος πλυθησμος στο μελλον δεχθει διωξεις απο την γη των πατερων του δεχθει οικονομικες ζημιες δεχθει προσβολες παραχαραξεις του Μακεδονικου του πολιτισμου των ηθων του και των παραδοσεων του απο αλλοθρησκους αλλογλωσσους η αλλοεθνης…Αυτοι που υπογραψαν μαζι με τις οικογένειες τους να παραστουν στα αρμοδια στρατοδικεια?…. Μια αραδα λεξεις ειναι ουτε κοστιζουν ουτε το μελανι μας λειπει αφου εισαι τοσο σιγουρος και δινεις εγγυησεις για τους Σκοπιανους Αλβανους γυφτους Αμερικανους κσι Εβραιους
    Βαλε υπογραφη και να μπουν στην συμφωνια…οχι λογια αλλα με υπογραφες…Εγγυασαι για ολους αυτους μπραβο σου…εμεις ομως εχουμε επιφυλαξεις λογο της ιστοριας τους….ετσι ωστε να σε πιστεψουμε οτι εγγυασαι με την ζωη σου την συμφωνια και εχεις αγνες προθεσεις και πονηρες….Υπογραφεις ενα τετοιο χαρτι για να πας Στρατοδικειο ?

  2. Χαχαχαχα…..ποιο βλακας πεθαινεις…Η Μακεδονια ειναι μια και ειναι Ελλαδα…δεν ειναι ουτε δυο ουτε τρεις ουτε εκατοδεκατρεις….τα ονοματα στις γεωγραφικες περιοχες τα δινουν οι ανθρωποι ως κοινοτητες ανθρωπων που φερουν τον πολιτισμο τους…δεν περνουν ονομα τα βουνα τα ποταμια και οι κοιλαδες απο μονα τους….Μακεδονια ειναι εκει που κατοικουν οι Ελληνες Μακεδονες ως κοινοτητες μαζι με τον Μακεδονικο Ελληνικο πολιτισμο τους….δεν υπαρχουν δυο Μακεδονιες ουτε τρεις ουτε βορειες ουτε νοτιες….Μακεδονια ειναι το μερος που ζουνε με τον πολιτισμο τους οι Ελληνες Μακεδονες….απο την στιγμη που δινεις το ονομα ειναι σαν να δινεις εδαφη και πολιτισμο….Τελος.

Comments are closed.