Ο ΠΑΥΛΟΣ, Η ΣΑΝΤΑΛ, Ο ΝΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ: ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΪΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ! ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Κοινοποίηση:
im_teaser_03-01-2024-1

Μεγαλώνει η λίστα των ονομάτων και του διεθνούς jet-set που αναφέρεται στη λίστα του Τζέφρι Επστάιν και συνδέεται με sex trafficking.

Μεταξύ των ονομάτων και στην 23η σελίδα αναφέρεται το όνομα του Παύλου Γλύξμπουργκ μαζί με τον τίτλο και την προσφώνηση που χρησιμοποιεί, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εταιρεία Ivory Capital Group LLC που ίδρυσε το 1998 και αμερικανικοί αριθμοί τηλεφώνου. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Greece, MC & Pavlos

Hrh Prince Pavlos

Επίσης αναφέρεται και το όνομα της Πριγκίπισσας Όλγας με την ένδειξη (Ελλάδα) και ένα τηλέφωνο των ΗΠΑ αλλά και το όνομα του Δημήτρη Γουλανδρή επίσης με την ένδειξη (Ελλάδα) και τρία τηλέφωνα, δύο ΗΠΑ και ένα ενδεχομένως Μπαγκλαντές.

23

Η λίστα Περιλαμβάνει συνολικά 1971 ονόματα που δίνονται σταδιακά στη δημοσιότητα. Ωστόσο πρέπει να γίνει σαφές πως η αναφορά των ονομάτων στην λίστα δεν αποτελεί απόδειξη αδικήματος και δεν υποδηλώνει ότι αντιμετωπίζουν κατηγορίες. Σοβαρές ενστάσεις έχουν υπάρξει καθώς μπορεί ορισμένα ονόματα να αναφέρονται χωρίς να εμπλέκονται αναγκαστικά.

Τι περιλαμβάνει η λίστα Επστάιν:
Τα ονόματα πολλών ατόμων που ενδεχομένως συνδέονται με τον εκλιπόντα σεξουαλικό παραβάτη Τζέφρι Επστάιν δημοσιοποιήθηκαν με τη δημοσίευση δικαστικών εγγράφων αργά την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024.

Οι αποκαλύψεις ρίχνουν νέο φως στο δίκτυο εμπορίας σεξ που διεύθυνε ο Epstein, ο οποίος πέθανε το 2019, και η συνεργάτης του Ghislaine Maxwell.

Ο συγκεκριμένος αναμείχθηκε με προσωπικότητες υψηλού προφίλ από τον κόσμο της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των βασιλικών οικογενειών

Συνολικά, περίπου 900 σελίδες δικαστικών εγγράφων που περιλαμβάνουν αναφορές σε γνωστά δημόσια πρόσωπα, όπως ο Μπιλ Κλίντον και ο πρίγκιπας Άντριου, δόθηκαν στη δημοσιότητα αργά την Τετάρτη.

Αποκαλύπταμε χθες:

 

Ο Τζέφρι Έπσταιν κατηγορήθηκε για σεξουαλική διακίνηση ανηλίκων σε διάφορα μέρη, συμπεριλαμβανομένης της έπαυλής του στην 9 East 71st Street. Οι ακτιβιστές του κυβερνοχώρου, γνωστοί ως Anonymous, επέστρεψαν από μια τριετή παύση την Κυριακή για να αποκαλύψουν το γεμάτο αστέρια βιβλίο διευθύνσεων του καταδικασμένου σεξουαλικού δράστη Τζέφρι Έπσταϊν, το οποίο περιλαμβάνει πολλά ονόματα, συμπεριλαμβανομένων αυτών των μελών της εξόριστης βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας.

Αυτή η ομάδα κυκλοφόρησε το «The Little Black Book of Jeffrey Epstein», μια πράξη για την οποία είπαν ότι είχε ως κίνητρο τον θάνατο του George Floyd υπό την κράτηση της αστυνομίας την περασμένη εβδομάδα. Η ατζέντα περιλαμβάνει μια μακρά λίστα διάσημων ονομάτων, όπως η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, η πρώην σύζυγος Ιβάνα, ο Μπιλ Κλίντον, το σούπερ μοντέλο Ναόμι Κάμπελ, ο ροκ σταρ Μικ Τζάγκερ, ο Πρίγκιπας Άντριου, η Σάρα Φέργκιουσον, ο ηθοποιός Γουίλ Σμιθ και πολλά άλλα, όπως ο Παύλος, ο γιος του εξόριστου πρώην βασιλιά της Ελλάδας και της συζύγου του Μαρί Σαντάλ.

Άλλα ονόματα ελληνικού ενδιαφέροντος στη μυστική ατζέντα των 92 σελίδων του Έπσταϊν είναι ο Κωνσταντίνος Νιάρχος, ο Δημήτρης Γουλανδρής, η Δήμητρα Λαλαούνη και μέλη της οικογένειας Μαυρολέων.

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι τα ονόματα αυτά είναι άσχετα με την πολιτική και δεν ανήκουν πολλά σε νεοταξιτες! Π.χ. ο Τραμπ ο άνθρωπος είναι κατά της νέας τάξης πραγμάτων και επειδή σαρώνει για τις εκλογές τον στοχοποιούν! Όπως και ο Παύλος! Φοβούνται μήπως ηγηθεί πατριωτικού κόμματος! Δε θέλει πολύ μυαλό να καταλάβουμε το τι συμβαίνει.!!!

  2. Αλήθεια πιά είναι τα ζουμερά ονόματα ; Τα γνωρίζεις; Μη μας αφηνεις ανενημέρωτους.

  3. Επιλεκτικές δημοσιεύσεις, σκόπιμα-για το “ξεκάρφωμα” όλων εκείνων που πιθανόν για λόγους δημοσίων σχέσεων είχε προσεγγίσει ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ και μετέπειτα “αυτόχειρ”, αλλά με καλά κρυμμένα τα ονόματα των υπολοίπων ΑΝΩΜΑΛΩΝ του είδους και της συνομοταξίας τους, ίσως για να πιεστούν κάποιοι άσχετοι να αρχίσουν να “κελαηδούν” και να δίνουν ονόματα και άλλων και αυτό για να αυτοπροστατευτούν από άδικες(;) κατηγορίες και την “ρετσινιά” του ΑΝΩΜΑΛΟΥ ή επειδή λόγω και του εν πολλοίς άστατου βίου τους-/συνηθισμένο στους κύκλους της ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΕΛΙΤ/ΑΛΗΤ στην οποία ανήκουν/-είναι στόχοι ακόμη και πολιτικών/οικονομικών αντιπάλων και ανταγωνιστών τους ή και ποινικών διώξεων .. Άλλωστε δηλώθηκε από την αρχή επίσημα ότι πολλά ονόματα μεταξύ αυτών και θυμάτων “για την προστασία” τους θα παραμείνουν κρυμμένα!!! Το ζήτημα όμως είναι για πόσο χρονικό διάστημα;

  4. ΌΧΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΟ-ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑ ΛΕΕΙ ΌΤΙ Η ΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ!…
    ΌΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΒΑΖΟΥΝ-ΌΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΒΓΑΖΟΥΝ!. .

  5. Ουδεμια σχεση εχει ο Πριγκηπας Παυλος της Ελλαδος με τα παραπανω γεγονοτα.
    Ψαξτε το και θα το διαπιστωσετε.

  6. Όλοι αυτοί μήπως ήταν εκβιαζόμενοι ? μήπως τους είχαν στο χέρι κάποιες μυστικές υπηρεσίες ?

  7. Τελικά ο Χιτλερ δεν ήταν παρανοϊκός. χμμμμ λες;

  8. Το Τραμπ τί τον αναφέρετε;
    Η μόνες αναφορά στο όνομά του στα πρακτικά είναι
    α) Όταν οι πιλότοι έλεγαν ότι θα κλείσουν σε καζίνο-ξενοδοχείο του για μερικές μέρες να μείνουν εκεί.
    β) Όταν ο ανακριτής ρώτησε μία μάρτυρα αν είχε κάνει μασάζ στο Τραμπ. Και αυτή είπε ούτε που τον είχε συναντήσει ποτέ τον άνθρωπο.

    Αυτά σε 950 σελίδες.

    To αν είχε μία φωτογραφία σε πάρτυ πριν 25 χρόνια, δεν λέει τίποτα. Το ίδιο αφορά και τον Έλον Μασκ που του την πέφτανε για φωτογραφίες τότε. Είναι σαν να πας σε γλέντι και σε τραβάνε φωτογραφία με τον Γεωργιάδη και λένε ότι είσαι κομματόσκυλο της ΝΔ και τσιράκι του.

  9. Το καθισιό και το χρήμα είναι κακοί σύμβουλοι, όταν ψάχνεις το μεροκάματο, το πολύ να πας στη ΝΔ και να γίνεις Μίχος.

  10. Σε ότι μας αφορά μπορεί να μπήκαν εκ των υστέρων, για να συφημίσουν την Ελλάδα

    1. χαχα!!! Έχετε πλάκα όλοι όσοι τα υποστηρίζετε αλλά το ζήτημα είναι άλλο τα ονόματα εκείνων που σκοπίμως απέκρυψαν .. έβγαλαν κάποιους άσχετους αλλά τα ζουμερα τα κάλυψαν

Comments are closed.