Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑ ΤΟΥ. ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ . “ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΙΑΤΡΕΥΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ …” ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
FWTO-PATER2-1068x684

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην «Κιβωτό του Κόσμου» μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμούς παιδιών.

Ο πατέρας Αντώνιος, μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε ότι “είμαστε λυπημένοι και στενοχωρημένοι για όλο αυτό το μεγάλο κύμα καταγγελιών. Έχουμε κάνει την έρευνά μας και όσα καταγγέλλονται είναι ανυπόστατα ψεύδη. Είμαι αγανακτισμένος. Έχω ακούσει για σκληρή εργασία, όταν μιλάμε για θεραπευτικά προγράμματα σε αγροκτήματα.  Ακούσαμε ότι τα παιδιά ήταν έγκλειστα”.

“Δεν γνωρίζουμε τίποτα. Ξαφνικά ένα έργο 25 ετών κατηγορείται από τον καθένα χωρίς αποδείξεις και έλεγχο” τόνισε και ζήτησε σεβασμό, καθώς στην “Κιβωτό του Κόσμου” ζουν πολλά παιδιά.

“Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα δύσκολα παιδιά που έρχονται σε μας” σημείωσε ο πατέρας Αντώνιος. “Μιλούν πολλοί για πράγματα που δεν γνωρίζουν, ενώ εμείς έχουμε εμπειρία” πρόσθεσε.

Σε ερώτηση γιατί τα παιδιά δεν μίλησαν στον ίδιο αλλά στις Αρχές, απάντησε ότι έχει πολύ καλή σχέση με όλα τα παιδιά. “Πολλές φορές είμαι ο κυματοθραύστης” είπε ο πατέρας Αντώνης.

“Πολλές φορές μπορεί να συγκρουστούμε με παιδιά, γιατί δεν θα επιτρέψουμε παραβατικές συμπεριφορές. Αυτό είναι μια πολύ επίπονη διαδικασία, που κάθε μέρα αντιμετωπίζουμε” δήλωσε.

“Έχω δώσει τη ζωή μου. Δεν ξέρω εάν αυτό είναι λάθος. Έχω δώσει ότι έχω και δεν έχω. Δεν έχουμε κάνει ποτέ διακοπές για να είμαι πάντα πάνω από αυτά τα παιδιά” πρόσθεσε.

Η πρεσβυτέρα από πλευράς της τόνισε ότι πιστεύει ότι υπάρχουν συμφέροντα πίσω από τις καταγγελίες και ότι τα παιδιά που μίλησαν στις Αρχές μπορεί να είναι υποκινούμενα. “Βάλλεται ένας ολόκληρος οργανισμός. Έχουμε δουλέψει 25 χρόνια με παιδιά και έχουμε δεχθεί ελέγχους από παντού” είπε. Εκτίμησε δε ότι κάποια παιδιά εκδικούνται λόγω του ότι δεν επιτρέπεται η παραβατική συμπεριφορά στην “Κιβωτό”.

“Αν η αγάπη μας και το ενδιαφέρον μας “πληρώνεται” με καταγγελίες, δεν το καταλαβαίνω” πρόσθεσε. “Πως μπορούμε να απολογηθούμε για κάτι που δεν έχει αποδειχθεί” ρωτά η πρεσβυτέρα τονίζοντας ότι όλη αυτή η ιστορία τους έχουν προκαλέσει μεγάλο κακό.

“Να μην υπάρξει άλλος άνθρωπος να βρεθεί σε αυτή τη θέση” ευχήθηκε ο πατέρας Αντώνιος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

46 Σχόλια

  1. Το βρωμοκρατος μας γιατι δεν προστατευει τα ελληνοπουλα που εχουν αναγκη Γιατι σκορπανε εκκατομυρια για τους αλοδαπους και δεν κοιτουν να κανουν σωστα ιδρυματα με αξιους ανθρωπους με την εποπτεια του κρατουςΑλλα δεν θελουν Απο που και ως που ενας παπας να εχει υπο την ευθηνη του τοσους χωρους φιλοξενειας Που εισαι ρε Κουλη εσυ και η κουστωδια σου ανευθηνα ατομα ΓιαΤΟ τιποτα ειστε ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

  2. Καλύτερα να αφήσω τα παιδιά μου στο Μίχο παρά σε παπά. Ο παπάς εκτός του βιασμού θα το χτυπησει κιολας.

    Ραγιάδες ξυπνήστε

  3. η παπαδιά φαίνεται μεγάλο λαμόγιο κι υπουλη σαν νυφιτσα . σίγουρα τον δερνει τον παπά

  4. Από τη συνέντευξη φάνηκαν 2 πράγματα!. 1ον ότι μεταξύ τους τα χουν σπάσει (παπάς-παπαδιά) και 2ον φοβούνται πολύ!. Το στήσιμο τους και ο λόγος τους όχι μόνο δεν πείθει για την αθωότητα τους αλλά μάλλον για το αντίθετο…

  5. Όταν λέει δεν επιτρέπεται η παραβατική συμπεριφορά, τι εννοεί; Δηλαδή πως τιμωρούνται τα παιδιά που παραβαίνουν τον ” εσωτερικό ” κανονισμό;

  6. Όσοι έχουν εργαστεί εκεί μέσα έχουν να λένε για το πόσο κακοπληρωτες ήταν τα άτομα και ότι το κουμάντο το κάνει η πολύ σκιωδης παπαδιά.

  7. Διαφωνώ με τις ΜΚΟ. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι παίζουν άσχημο παιχνίδι στον πάτερ Αντώνιο. Τα μάτια του είναι καθαρά. Και μην ξεχνάμε ότι έχει να κάνει με θηρία στην πλειοψηφία. Εδώ τα δικά μας παιδιά δεν μπορούμε να φέρουμε βόλτα. Επίσης ουδείς αχάριστος από τον ευεργεντηθεντα.

  8. εξαντλείς την αγάπη σου στους λαθροεποίκους κσι παίρνεις εκατομμύρια με την ΜΚΟ σου ενώ σε βραβεύουν τραπεζίτες και Ευρωπαίοι τότε κάτι βρωμάει….

  9. Τό Μακελειό,για όσους παριστάνουν τους πολυξερους, αποκαλύπτει ένα κρίσιμο στοιχείο:: Γιατί ό πατηρ Αντώνιος δέν δέχτηκε την εποπτεία τής Εκκλησίας?
    Ώστε νά εξασφαλίσει την καλή μαρτυρία!
    Ρωτάει επίσης για τόν Μίχο!! Περιμένετε γιατί μπορεί νά σκάσει βόμβα. Στην κιβωτό, έπεφταν εκατομμύρια! Ήταν γνωστό..
    Θά μου πείς καί στη Σαλονίκη ,σε Ίδρυμα την εποπτεία τού οποίου είχε ό ίδιος ό Άνθιμος Ρούσσας, ακούστηκαν τρομερά πράγματα πού αποσιωπηθηκαν!! Ό Άνθιμος είναι άμεμπτος κ αγνός Ιεράρχης. Μιλαμε για παράγοντες πίσω από την πλάτη του πού εκμεταλλεύονται την αγαθότητα τού Άνθιμου. Όμως είχε καλύψει με δήλωση του τό Ιδρυμα ό Επίσκοπος…

  10. Αφού μάζευε όλα τα προσφυγάκια ταλιμπανάκια , ας πρόσεχε.

    1. Και τι να μαζέψει ρε βλήμα? Ουγκανα σαν εσένα?

  11. Ευκαιρία βρίσκουν να σε καταγγείλουν, λες καλημέρα σε συνάδελφο και αυτή πάει στον προιστάμενο και λέει μου ρίχτηκε. Μην πιστεύετε τίποτα χωρίς στοιχεία. Δεν στηρίζω τον Πάτερ, στηρίζω την λογική.

  12. μπράβο στα παιδιά που έχουν το θάρρος να καταδώσουν τους ανώμαλους βιαστές και εύχομαι να σαπίσουν μες στην φυλακή τα ζώα

  13. ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ

  14. δεν γνωριζω αν ειναι αθωος η ενοχος παντως ολα αυτα οδηγουν τον ανθρωπο να γινει ακομα πιο κοινωνικα απομονωμενος υπο το φοβο να μπλεξει.

  15. Λάθος του νομίζω να επιτρέψει σε ΜΚΟ να απλώσει τα χέρια της. Όπου χωνονται οι ΜΚΟ τέτοια συμβαίνουν.

  16. Θα σας κλείσει η Δόμνα Μιχαηλιδου, το είχε πει. Και ξαφνικά βγήκαν καταγγελιες

  17. Πισω απο καθε ιδρυμα κρύβεται και μια βρωμια …. Ολα γινονται για την κονόμα….

  18. Αυτη η παπαδια ειναι Ελληνιδα γιατι σαν φιλλιπινεζα φαινεται

  19. Βρηκαμε καινουριο παραμυθακι να ασχοληθουμε τωρα για να καλυψουμε τα αισχη της Νεας Παιδεραστίας και των οπαδων της…..

  20. όλα θα βγούν στην φορα ο παπάς μου θύμισε τον πιλότο που το έπαιζε αθώος

  21. Κάτι δεν κολλάει σε αυτή την υπόθεση.
    Ακούμε όλη την ημέρα τους δημοσιογράφους να λένε και να λένε….. χωρίς να βγαίνει νόημα.
    Μάλλον κάποιοι θέλουν να την φέρουν στον παπά.

  22. ΩΠΑ!!!!!!! ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ…

  23. Τον Λιγνάδη ποιος τον έβγαλε από τη φυλακή; Τον Μίχο ποιος τον κάλυπτε; Για πες μας ; Μπορείς ή να ρωτήσουμε τη νουδουλα;

  24. Τον Λιγνάδη ποιος τον έβγαλε από τη φυλακή; Τον Μίχο ποιος τον κάλυπτε; Για πες μας ; Μπορείς ή να ρωτήσουμε τη νουδουλα;

  25. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπέρασμα.Εγώ υποστηρίζω τον Παπά και την κιβωτό

  26. Όταν πήγαινα στο Κατηχητικό πριν 40 χρόνια,ο πάτερ Σωτήριος,-ένας πραγματικά άγιος γέροντας- μας επιστούσε την προσοχή ώστε να είμαστε δύσπιστοι με τους μοντέρνους κληρικούς και τους επικίνδυνους νεωτερισμούς που θα προσπαθούσαν να επιβάλουν στην Ορθόδοξη εκκλησία μας.Πόσο δίκιο είχε τότε,το βλέπω σήμερα που ακόμα αντηχούν εκείνα του τα λόγια στα αυτιά μου.Παπάδες με καλοφτιαγμένα μουσάκια,φεησμπουκάδες,με ΜΚΟ και διαπλοκές με την βρώμικη εξουσία,οδηγούν κουρσάρες,διαμένουν σε μεζονέτες και διακοπάρουν ιγκογκνιτο σε σε γκλάμορους νησιά.Αυτή η βρώμα και η δυσωδία,πρέπει να εξαληφθεί δια παντός ώστε να επιστρέψει η εκκλησία μας στις αρχέγονες αξίες της και να ξαναγίνει το απάνεμο λιμάνι των ψυχών μας.

  27. Ο Πατήρ παπαδιά όχι ο Πάτερ ούτε την ονομαστική γνωρίζεις και έχεις αναλάβει έργο εκπαίδευσης παιδιων .Αφού έδωσαν τα σκήπτρα της αγωγής των παιδιών σε τέτοια άτομα τι περιμένεις.

  28. Οργανωμένο σχέδιο εναντίον του πάτερ με εμπνευστή την μκο του γνωστού κ@@@λη Δημητρα. 2 χρόνια το μ@@@πανο το προσπαθεί. Για ψάξτε λίγο πριν πέσετε θύματα. Για δείτε άρθρα αυτής της ανθελληνικής μκο παρατηρητηριο του Ελσίνκι και θα καταλάβετε. Αυτό το μ@@@ι βρισκεται από πίσω όπως λένε όσοι ξέρουν και τα παιδιά είναι πιασμένα. Ψάξτε, έχει πολύ παρασκήνιο το στήσιμο στον πατέρα Αντώνιο.

  29. Κάποιοι που σχολιάζουν εδώ μέσα φαίνεται ότι έχουν μπάζα από σκουπίδια στο μυαλό τους και στην καρδιά τους……… αυτή είναι η κατάντια των άρρωστων ανθρώπων, να κρίνουν και να βρίζουν χωρίς στοιχεία.

  30. Μονη λύση ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ παντού και ειδικά σε σώματα ασφαλείας και εκκλησία όλοι αυτοι οι διεφθαρμένοι μπάτσοι και οι οικουμενικοι κληρικοι θέλουν φωτιά και τσεκούρι!!!!

  31. Οπου παιδακια και παιδοφιλοι. Οι γυναικες γαμιουνται καθολου ή θα το ριξουμε ολοι στα ανηλικα;

  32. Θα χασεις την μασσα βρωμα καιρος ηταν ….τρεια παιδια καταγγελουν το ειδιο ατομο……………………και εσυ δεν ηξερες τιποτε ψευτη

  33. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΤΡΑΓΕ ΤΗΣ ΚΟΝΝΟΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΙΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΣΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΗΘΕΤΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ….ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΑΠΟΘΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ…………….

  34. Ενα ξερω.Σε τετοιες ιστοριες που εμφανιζοντε τον τελευταιο καιρο κρατα μικρα καλαθια.Κανεις δεν ξερει την πραγματικη αληθεια παρα μονο οσα καταγγελοντε.

  35. Προσωπικά στηρίζω τον π.Αντωνιο.
    Ένα έργο φιλάνθρωπο 25 χρόνων δεν το πετάς στον κάλαθο των σκουπιδιων.

    1. ολοι οι ανωμαλοι πισω απο τις φιλανθρωπιες κρυβονται εκμεταλλευονται καταστασεις και τα χοντροοικονομαναι…..

  36. Ρε λούστρο, έτος 2008 επί της Πατησίων στο απέναντι πεζοδρόμιο από το πολυτεχνείο, περπατουσες και σε ακολουθούσαν καμιά εικοσαριά μικρά παιδάκια ηλικίας από πέντε μέχρι οκτώ χρονών, κάποια ήταν Ρομά, εσύ προχωρουσες μπροστά και δεν σε ενοιαζε αν κάποιο αυτοκίνητο κτυπήσει καποιο παιδάκι. Εντελώς αδιάφορος, δείχνοντας ότι κάνεις κάτι βαρετό και ανιαρό. Ποια ευαισθησία, στοργή και ενδιαφερον. Η τσέπη παπά, μόνο η τσέπη.

  37. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ

    ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    1. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΝΔΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ; ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ; ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…

      1. Τον Λιγνάδη ποιος τον έβγαλε από τη φυλακή; Τον Μίχο ποιος τον κάλυπτε; Για πες μας ; Μπορείς ή να ρωτήσουμε τη νουδουλα;

Comments are closed.