Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες με τον Κάρολ Σφιντέρσκι

Κοινοποίηση:
2215761

O ΠΑΟΚ, μετά από δυο διαδοχικές ισοπαλίες επέστρεψε στις νίκες, με τον Κάρολ Σφιντέρσκι να είναι «καυτός». Ο Πολωνός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο δρόμο για το τελικό 1-2 επί του Αστέρα Τρίπολης, με τους «ασπρόμαυρους» να συνεχίζουν τα εντυπωσιακά σερί σκοραρίσματος και αήττητου.

Ο Αστέρας Τρίπολης παρατάχθηκε με σχηματισμό 3-4-3 και ο ΠΑΟΚ με 4-4-2, και μοναδική αλλαγή σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ τη παρουσία του Μάτος αντί του Ροντρίγκο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έδειξε να ελέγχει το παιχνίδι και άρχισε από νωρίς να ψάχνει τρόπους για να φτάσει στη μεγάλη περιοχή του Αστέρα. Στο 33′ ο Μάτος τροφοδότησε τον Σφιντέρσκι στη «καρδιά» της περιοχής του Αστέρα, ο Πολωνός κατέβασε, γύρισε και με πλασέ πέρασε τη μπάλα ανάμεσα από τα πόδια του Παπαδόπουλου, γράφοντας το 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Αστέρα να αλλάζει σχηματισμό και να παρατάσσεται με 4-3-3. Στο 47′ ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματά του, με τον Μαρτίνεθ να στέλνει άθελα του τη μπάλα τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στη προσπάθειά του να κόψει τη συρτή σέντρα του Καντουρί, για το 0-2.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν, σκοράροντας με το πλέον συχνό τρόπο με τον οποίο οι φιλοξενούμενοι δέχονται γκολ, από στατική φάση. Στο 58′ ο Σουάρεζ βγήκε από τα μαρκαρίσματα και με κεφαλιά, μετά απο εκτέλεση κόρνερ, μείωσε σε 1-2. Οι φάσεις μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ήταν μετρημένες, με τον ΠΑΟΚ να φτάνει στις 4 νίκες σε 6 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Super League 1

Αστέρας Τρ.: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Ματρικάρντι (89′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Βαλιέντε, Σούαρεζ, Μαρτιν, Γκονζάλεζ, Μουνάφο (76’Χαουρέγκι), Ριέρα (82′ Σίτο), Φερνάντεζ, Μπαράλες.

ΠΑΟΚ: Ζίφκοβιτς, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς, Αουγκούστο, Καντουρί (76′ Πέλκας), Λημνιός, Μπίσεσβαρ (67′ Μαουρίσιο), Σφιντέρσκι (76′ Ακπομ).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Comments are closed.