Ο Ολυμπιακός προσπάθησε αλλά… δεν βλέπεται! Νέα ήττα από την Εφές, 67-86 στο ΣΕΦ!

Κοινοποίηση:
olympiacos-efes

Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ, δεν… μπορεί.

Σε ένα ακόμη αγώνα της Ευρωλίγκα, γνώρισε την ήττα.

Μέσα στο ΣΕΦ, με αντίπαλο την Εφές, 67-86.

Στο 2-5 πλέον οι Πειραιώτες που θα υποδεχθούν την επόμενη εβδομάδα τη Ζάλγκιρις Κάουνας, στο 5-2 οι Τούρκοι του Αταμάν.

Κάτι πρέπει να γίνει στο λιμάνι! Η ομάδα, κοινώς… περπατάει!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αγαπητέ Στέφανε,

    Αυτά τα Αποτελέσματα Έχουν οι Βεβιασμένες Κινήσεις των Αγγελόπουλων Αναφορικά με το Θέμα που Προέκυψε με τον Παναθηναικό και ΔΕΝ Κατέβηκε να Αγωνισθεί, Όπως Επίσης και σε Όλο το Υπόλοιπο της Περσινής Αγωνιστικής Περιόδου, που Είχε ως Αποτέλεσμα τον Υποβιβασμό στην Α2 ( για Εξωαγωνιστικούς Λόγους ) και τη Δημιουργία του Ολυμπιακού Β΄.

    Πως Είναι Δυνατόν να Έχεις ΜΟΝΟ Εναν Αγώνα την Εβδομάδα και να Περιμένεις να Είσαι Ανταγωνιστικός σε Τέτοιο Υψηλό Επίπεδο; Πως θα Βρεις Έναν Σωστό Ρυθμο, Μόνο με τις Προπονήσεις; Αυτά ΔΕΝ Είναι Σοβαρά Πράγματα.

    Τώρα Νομιζω Ότι η Κατάσταση ΔΕΝ Σώζεται. Ας Βάλουν Τουλάχιστον την Κανονική Ομάδα να Αγωνισθεί στην Α2 ( Δεν Είναι Ντροπή Αυτό, Ντροπή Είναι που Ξεφτιλιζόμαστε Άδικα στην Ευρωλίγκα ), για να Έχουμε Εξασφαλιμένη την Άνοδο στην Α1, και ας Κάνει Ότι Μπορεί στην Ευρωλίγκα. Εξάλλου, Ότι Παίκτες και να Συνεχίζουν να Φέρνουν, Νομίζοντας Ότι θα Σώσουν τη Σεζόν και θα Ανακάμψουν, οι Νέοι Παίκτες Χρειάζονται, Όσο Top κι αν Είναι, Λίγο Χρόνο Προσαρμογής, 1 ή 2 Εβδομάδες, για παράδειγμα, Τουλάχιστον.

    Ο Ολυμπιακός, ως Ομάδα Εννοώ, σε τι Φταίει, να Πληρώνει τα Λάθη της Διοίκησης;

    Αν ΔΕΝ Μπορούν να Συνεχίσουν να Προσφέρουν στον Ολυμπιακό, Επειδή Προφανώς Κουράσθηκαν, ας Παραδώσουν την Ομάδα στο Μαρινάκη. Διαφορετικά, ΔΕΝ Γίνεται να Συνεχισθεί Αυτή η Κατάσταση.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

Comments are closed.