Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΚ@ΤΟΨΥΧΙΑΣ!!! Γυναίκα στην Κρήτη πετάει σκουπίδια από τον 2ο και λέει στην δημοτική καθαρίστρια «δουλειά σου είναι»

Κοινοποίηση:
katharistria_kriti

Ένα video που έχει κυκλοφορήσει από την Κρήτη, δείχνει την έλλειψη σεβασμού μέρους της κοινωνίας, προς την εργατική τάξη, με μία γυναίκα να πετάει τα σκουπίδια της στον δρόμο από τον 2ο όροφο του σπιτιού της, έχοντας την απαίτηση να τα μαζέψει η δημοτική καθαρίστρια, που βρίσκεται εκείνη την ώρα εκεί.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο (σ.σ. άγνωστο το πότε) στον Δήμο Φαιστού και δείχνει μία γυναίκα που δουλεύει στον Δήμο να καθαρίζει τον δρόμο κάτω από ένα σπίτι.

Μία άλλη γυναίκα στον δεύτερο όροφο αρχίζει να πετάει τις κούτες που είχε στο μπαλκόνι της, προκαλώντας εύλογα την αντίδραση της κοπέλας που καθάριζε. Τότε η γυναίκα από τον 2ο όροφο απαντά με αναισθησία: «Η δουλειά σου είναι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. O,τι περίεργο, αντικοινωνικό, εγκληματικό, ανήθικο ακούσεις η Κρήτη είναι στο κάδρο.αιμομιξιες, βιασμοί κ νεκροφιλία (υπόθεση Αμερικανίδας βιολόγου), μπουλινγκ κ δολοφονίες ευαίσθητων χαρακτήρων ( Γιακουμάκης), κρέμασμα σκυλιών από τα γεννητικά τους όργανα, Πολακης εκπρόσωπος στο κοινοβούλιο.κατι πολύ σάπιο υπάρχει στην Κρήτη..

  2. Σκατογρια…Κοψτε την συτνταξη της,της καργιολας

  3. Ένα ταλιρακι πρόστιμο και θα ισιωσει το γυναιο.

  4. Πετάξτε την βρωμιάρα από τον 2ο να δούμε πως θα σκάσει κάτω…και μετά σκούπισμα και στον κάδο μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια…

  5. Και στον τάφο της έτσι πρέπει να την πετάξουν με την κάσα

  6. Πατριώτες νοικοκυραίοι θρήσκοι,περίμενες κάτι καλύτερο!!

  7. Ότι κουλό γίνεται τελευταία σχεδόν πάντα από εκεί κάτω ακούγεται. Κάτι έχει το νερό εκεί που πίνουν δεν εξηγείται αλλιώς.

  8. ρωταει ο σκουπιδιαρης την νοικοκυρα που ειναι στο πρωτο οροφο σκουπιδια εχετε? και απανταει η νοικοκυρα εχουμε εχουμε δεν θελουμε.
    πηγη απο την επικη ταινια the ποντιοι

  9. Δεν θα ειχαμε την σημερινη καταντια! Γι’αυτο ο κουλης κραταει τα σχολεια κλειστα, τετοιους πολιτες θελουν…

  10. σε δημους αν ειδα καλα φαιστου οι κομματικες προσληψεις ειναι δεδομενες οποτε η κυρια που πεταει τα σκουπιδια δεν ξερουμε τι κοντρα εχει με την κυρια που τα μαζευει .πρεπει να βλεπουμε πισω απο τισ εικονες

  11. Εχει γεράσει και το κεφάλι της είναι γεμάτο σκ@τ@. Αντί να σεβαστεί την νέα γυναίκα που με αξιοπρέπεια κάνει αυτή την δουλειά για να εξασφαλίσει τα προς το ζειν, ίσως όχι μόνο για την ίδια αλλά και για τα παιδιά της, προσπαθεί να την πατίσει κάτω σαν να είναι σκουλίκι. Οτι άσχημο να πει κανείς για την.γριά της αξίζει.

  12. ΤΗΣ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΛΑ!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙΣ ΟΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ

  13. Μήπως έχει καμία κουμπαριά με το μητσοτακεικο;;…. Του δημοκρατικού τόξου είναι σίγουρα…

    1. Είναι η γυναίκα του πόλη καλέ δεν την βλέπεται ποια άλλη θα το εκανε?

  14. Προστιμο στη βρωμογρια μπας και βαλει μυαλο και φτιαξει τη ψυχη της, τωρα που κοντευει για τα κυπαρισια

  15. Όλοι οι Έλληνες το ίδιο σκατοκοσμος σκατανθρωποι….

  16. οι κωλ@γεροι και κωλ@γριες μας κατεστρεψαν, καλα τα ειχε πει καποτε ο στεφανος

  17. βρωμιάρα καί καραπουτ@@@ρα.. νεόπλουτη κυράτσα..

  18. Η σκατογρια τα πεταει και η δημοτικη υπαλληλος στα @@ της, θα τα αφησε εκει σιγουρα…

  19. Δεν υπάρχει υπηρεσία στον εκεί Δήμο να πάει και να της ρίξει ένα καλό πρόστιμο της βρωμιαρας που ρίχνει τα σκουπίδια της και να την βάλει να τα μαζέψει κιόλας! Να δεις μετά το ξανά κάνει!

Comments are closed.