Ο Νίκος Μίχας – Γιατρός “Γεννηματά”: «Αν γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, θα κρυφτώ σε σπηλιά…»

Κοινοποίηση:
1

Θυμάσαι τον Νίκο Μίχα από το Fame Story 2; 19 χρόνια μετά, το ξανθό αγόρι με τις ροκ διαθέσεις που έγινε γρήγορα pop idol για τα κορίτσια, έχει αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό. Πλέον, είναι γενικός ιατρός στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Ο Νίκος Μίχας θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, λοιπόν, έγραψε το παρακάτω:
«Καλημέρα και καλό μήνα! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, αλλά θα ξεκινήσω λέγοντας πως ένα εμβόλιο για να κριθεί ασφαλές στο να χορηγηθεί στην κοινότητα, χρειάζεται τουλάχιστον 10 χρόνια δοκιμών και αυστηρών ελέγχων. Λοιπόν… Πείτε ότι βγαίνει το εμβόλιο… Και σας πούνε πως είναι αναγκαστικό αλλιώς έχει φύλακα, πώς θα αντιδράσετε; Εγώ που είμαι ιατρός να ξέρετε πως θα αναγκαστώ να μείνω σε σπηλιά που να έχει και έξοδο πίσω πόρτας, ώστε να μπορώ να δραπετεύσω σε περίπτωση ανάγκης!».

Η εν λόγω ανάρτηση διαγράφηκε το βράδυ της Τρίτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΜΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΛΙΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΟΥΡΙ.ΑΝΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΕΣ ΠΑΠ

  2. ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΦΤΗΝΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ.ΕΝΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ. ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΚΑΡΓΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΙΣΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΥΛΟ. ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΠΕΖΕ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΦΑ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΚΙΑ ΧΑΡΤΟΜΟΥΤΡΟ ΟΛΚΗΣ

  3. Γιατρός από Ρουμανία ή γιατρός από τα Λιντλ. Πως βυσματώθηκε στο Δημόσιο κι αυτός;

    1. Η Ρουμανια εχει καλες ιατρικες σχολες …ειδικα οδοντιατρικες.
      Μπορει καλλιστα να εργαστει στην Ελλαδα ως γιατρος…και στο συγκεκριμμενο θεμα που αναφερεται εχει δικιο.

    2. Χαλαρωσε φιλε.Ειδικευομενος ειναι,αντε το πολυ επικουρικος (δηλαδη με συμβαση ενος ή 2 ετων) δεν ειναι μονιμος.Μη νομιζεις οτι οποιον βλεπεις σε νοσοκομειο ειναι και δημοσιος υπαλληλος σαν αυτους στα υπουργεια εφοριες κλπ.

  4. Όχι και 10 χρόνια! Σε 2-3 χρόνια θα υπάρχει ασφαλές εμβόλιο αλλά μέχρι τότε μπορεί να έχουν βγει τόσες μεταλλάξεις του ιού που να είναι ουσιαστικά άχρηστο….

  5. Θα την “έκανε” από την πίσω πόρτα κάποιας σπηλιάς μάλλον…

  6. Ελπίζω τουλάχιστον να μην μας το καρφώνουν από πίσω.

  7. ετοιμάζεται και διατίθεται κάθε χρόνο. Αλλά πού να τα ξέρει ο γενικός γιατρός…

    1. ψεκασμένο πρόβατο, το ετήσιο εμβόλιο της γρίπης είναι έτοιμο
      το εμβόλιο για την κορώνα δεν είναι, βούτα την γλώσσα σου πριν πετάξεις παπαριά

      1. Οντως ετσι ειναι.Για να βγει ενα φαρμακο-εμβολιο πρεπει να περασει 3 σταδια στο πρωτοκολο.Αυτοι σε λιγους μηνες το ανακαλυψανε και το εχουν και στο σταδιο 3,δηλαδη εθελοντες για να αποδειξουν οτι το εμβολιο λειτουργει ωστε να παρει αδεια.

      2. άλλος ένας σερβιτόρος του σύριζα που μιλάει για κάτι που δεν ξέρει. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ λέμε καρανίκα. Άκου είναι έτοιμο λέει… Ναi, το μαζεύουμε από τα δέντρα που ΞΕΡΟΥΝ ποια στελέχη θα κυκλοφορήσουν

Comments are closed.