Ειρωνεία! Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε Πανελλήνιες και έγραψε για τη βία κατά των γυναικών!!!

Κοινοποίηση:
ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 20ΧΡΟΝΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΑΪΝ ΚΡΑΟΥΤΣ(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Συμμετείχε τελικά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, παρά την αρχική εκτίμηση ότι τελικώς δεν ήταν εφικτό να τα καταφέρει, καθώς συνεχίζεται στο Εφετείο η δίκη για την δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, στην μεζονέτα, στα Γλυκά Νερά.

Αμέσως μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας την Πέμπτη, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διαμαρτυρήθηκε έντονα, με ύβρεις και φωνές, καθώς σύμφωνα με τον προγραμματισμό των μεταγωγών προς τις Φυλακές Μαλανδρίνου, όπου στήθηκε Εξεταστικό Κέντρο για να δώσουν Πανελλαδικές Εξετάσεις οι κρατούμενοι, δεν ήταν εφικτό να βρίσκεται εγκαίρως στην θέση του για να συμμετέχει στις εξετάσεις σήμερα το πρωί.

Τελικά, δεδομένου πως αποτελεί δικαίωμα του η συμμετοχή στης Πανελλαδικές Εξετάσεις, οργανώθηκε έκτακτη μεταγωγή του, μαζί με άλλον έναν κρατούμενο, προς τις Φυλακές Μαλανδρίνου, όπου έφθασε αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως είπε ο Κωνσταντίνος Δούνας, Διευθυντής Δευτεροβάθμιάς Εκπαίδευσης Φωκίδας, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν σήμερα κανονικά στην θέση του, τα θέματα έφθασαν στις 09:00 στις Φυλακές Μαλανδρίνου και ξεκίνησε η διαδικασία.

Αίσθηση πάντως προκαλούν τα θέματα στα οποία κλήθηκε να διαγωνιστεί ο συζυγοκτόνος, καθώς στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, είχε επιλεχτεί η θεματική ενότητα για την βία κατά των γυναικών και τον φεμινισμό!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. βιωματικα εκπαιδευση
    το ξερει καλα το θεμα
    20 θα γραψει

  2. ΠΟΣΕΣ ΕΛΛΕΪΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ???
    ΑΥΤΕΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ??? ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ???

  3. Έλεος, μ αυτά που έκανε είχε όρεξη να πάει να δώσει εξετάσεις???? ..

  4. Τι θελατε να γραψει; Εκθεση στις πανελληνιες βαζουν θεματα με λοατκι και φεμινιστικες παπαριες και αν γραψεις αντιθετα τη γνωμη σου περνεις τον πουλο.. Ποιος χιτλερ; Αυτος ηταν φασιστας του νηπιαγωγιου

    1. οι ρατσιστες δεν εχουν θεση σε καμια κοινωνια

  5. Ακομα ζωντανός εινΙ αυτος;;;;;;. Χαλασαν …..κι οι φυλακες

  6. Ξευτίλας και πιο ξευτίλες αυτοί που έχουν δώσει τόσα δικαιώματα στους δολοφόνους. Ντροπή τους.

    1. οι χουντικοι μισειτε τη μορφωση γιατι ειστε αγραμματοι και πορωμενοι

Comments are closed.