Ο Μητσοτάκης βγήκε με διάγγελμα να μας πει ότι…! Τρίβουν τα μάτια τους οι Νεοδημοκράτες!

Κοινοποίηση:
nd

Το δικό του μήνυμα με αφορμή τις πρώτες εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δώσαμε από την αρχή πολιτική διάσταση στη μάχη των περιφερειακών εκλογών, γιατί θέλουμε τους περιφερειάρχες συμμάχους στην ανάπτυξη» ανέφερε ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης «στις 12 από τις 13 περιφέρειες επικράτησαν στελέχη που προέρχονται από τη μεγάλη πολιτική μας οικογένεια». «Ο χάρτης βάφτηκε γαλάζιος. Το γαλάζιο είναι το χρώμα της πατρίδας μας και όχι της παράταξής μας» συμπλήρωσε.

«Το αποτέλεσμα των ευρωκλογών δρομολόγησε μια μεγάλη πολιτική αλλαγή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι σε πέντε βδομάδες από τώρα έρχονται κρίσιμες πολιτικές εκλογές.

«Τότε θα πάρουμε όλοι μαζί την απόφαση για τη χώρα. Θα γυρίσω όλη την Ελλάδα, πόλη πόλη, χωριό χωριό με οδηγό τις θέσεις μας. Έτσι θα γίνει η ελπίδα πραγματικότητα για την Ελλάδα που θέλουμε», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ευχαριστώντας τους πολίτες που στήριξαν την παράταξή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τελικά, ο Φρόυντ είχε απόλυτο δίκιο! Το ζήτημα είναι καθαρά σεξουαλικό σε όλους τους τομεις! Δείτε όλους αυτους της νδ. Εχουν σεξουαλικά προβλήματα και μισούνε τους αληθινους άντρες! Έτσι, επιδιώκοντας να αποκτήσουν εξουσια και οικονομική δύναμη θέλουν να δείξουν πως είναι και αυτοί “σκληροι” ενεργητικοί και δυνατοί στο σεξ!
    ..
    Ποιά έξυπνη γυναίκα θα κοιμόταν με αυτον τον φλούφλη ή τον αδερφό του τον μπακογιάννη, τον σαμαρά, τον γεωργιάδη, τον κικίλια..κλπ; Καμία! Μόνο με απειλή, εξαναγκασμό ή βια θα πήγαινε αληθινή γυναίκα μαζι τους στο κρεβάτι και ποτέ κατ’ επιλογή τους. Και είναι ζήτημα αν εχουν παει με δευτερη γυναίκα στη ζωή τους ή απλήρωτη. Αν τους αφαιρέσεις τα λεφτα και αυτες που εχουν τώρα δίπλα τους θα φυγουν την ιδια μερα. Και αυτο ισχυει οχι μονο για τους αρχηγους της νδ (ο καραμανλακας ο πρωτος ηταν αδερφάρα ως γνωστο), αλλά και γι τους πλουσιους που ειναι απο πισω απο αυτους και τους κατευθύνουν, καθώς και για τα μελη της νδ!
    ..
    Δειτε πως ειναι οι αρσενικοι της νδ – μπουμπούκηδες, παιδεραστές, φλούφληδες..
    ..και οι θηλυκες τους εχουν χαμηλό νοητικό, συνειδησιακό και πνευματικό επίπεδο..
    Η νδ ελκει στο κόμμα της ολους τους σεξουαλικά στερημένους, δυσλειτουργικούς, πούστηδες, γκέι, κομπλεξικους..
    …άρα, αν πίσω απο την νδ ειναι οι γερμανοι, οι εβραιοι, οι άγγλοι και οι γάλλοι, τότε και αυτοι οι λαοι εχουν σεξουαλικά προβλήματα…
    ..άρα, αυτους παρατήρησε ο Φρουντ και έβγαλε τα συμπερασματά του!
    ..και μισούνε την μάνα που τους γέννησε..
    …μετά τις αληθινά έξυπνες γυναίκες που τους απορίπτουν..
    …και αυτες που ελκουν διπλα τους δεν τις σέβονται γιατί ξερουν πως ειναι διπλα τους μόνο για τα λεφτά..
    ..
    Και όλοι αυτοι ζηλεύουν τους αληθινους άντρες που είναι οι Έλληνες! Υποσεινήδητα τούς βλέπουν στην Χρυσή Αυγή και έτσι πολεμώντας την Χρυσή Αυγή, αισθάνονται καλύτερα… αισθάνονται για λιγο δυνατοι..νομιζουν πως καταφεραν να τους νικήσουν… Μα, να νικήσουν ποιόν; αφού ο μόνος εχθρός, είναι ο εαυτός τους!
    ..
    ..”Γνωθι εαυτον”

  2. να τον χαίρεστε κυριοι… οσοι ψηφισατε δεξια, και οσα δημοσιογραφουντες τρωκτικα στηριξαν με οποιονδηποτε τροπο την ανάδειξη σε “Σωτηρα της χωρας” τον κ. γκαμπροσκι… να τον χαιρεστε μαλακες…

Comments are closed.