Ο Μαρκουλάκης πήρε τηλέφωνο τον Μητσοτάκη και τα σόσιαλ μίντια πήραν φωτιά: «Η φίλια του με τον πρωθυπουργό του δίνει πτυχίο ιατρικής;»

Κοινοποίηση:
μαρκου-1280x720

Την αποκάλυψη έκανε η Έλενα Ακρίτα με άρθρο της στα «Νέα» και στο ελληνικό timeline του twitter τα σχόλια των χρηστών πήραν φωτιά, με αφορμή τα όσα δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

 Σχολιάζοντας μια ανάρτηση του συγγραφέα Χρήστου Χωμενίδη στο facebook, o κ. Μαρκουλάκης επιβεβαίωσε δημόσια ότι ουσιαστικά προέτρεψε την πολιτική ηγεσία της χώρας να κρατήσει την πληρότητα των θεάτρων στο 60%, αντίθετα με τους νέους περιορισμούς για την Αττική που ανακοίνωσε την περασμένη Τρίτη ο κ. Χαρδαλιάς και μάλιστα κόντρα στις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων.

«Εάν ό,τι γράφεται αληθεύει (προσωπικά δεν το γνωρίζω), ευχαριστούμε θερμά τον Constantinos Markoulakis για την παρέμβαση του υπέρ του θεάτρου και των ανθρώπων του. Και οι πρώτοι άνθρωποι του θεάτρου είναι οι θεατές» σχολίασε ο κ. Χωμενίδης, αναφερόμενος στις πληροφορίες που ήθελαν τον κ. Μαρκουλάκη να επικοινωνεί με το Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα, με τον ίδιο να το πιστοποιεί δημοσίως.

Δείτε τη συνέχεια μόνο στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Γκριζαρισε και έγινε ποιοτικός κι αυτός, σαν τον ρουβα ένα πράμα. Δεν τάχει και με την βαρδινογιαννενα; άλλος αέρας ρε παιδί μου. Αμ πως

  2. ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ. ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ

Comments are closed.