Ο ΜΙΣΗΤΟΣ με 4 ΧΡΥΣΑ ΡΟΛΕΞ θάβει ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ στον κήπο της καλύβας του! Ο κύριος αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνης Γεωργιάδης και ο… αιφνίδιος πλουτισμός ενός ψευτοπατριώτη που μένει στο… ενοίκιο. Νταραβερίζεται με εμίρηδες, καθυβρίζει εργαζόμενους και βιοπαλαιστές , κοροϊδεύει τον Λαό για την ακρίβεια και απαιτεί την τιμωρία των νηστικών Ελλήνων

Κοινοποίηση:
exofillo19-2

teaser19-2

Tεύχος 2132, 7 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ τoυ Σαββατοκύριακου 19-2-2022 , του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

opisthofyllo19-2

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 7  χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος. Εκείνους που θεωρούν ότι τα στοιχεία της ενοχής τους, παραγράφονται. Και ότι δεν θα λογοδοτήσουν… 

opisthofyllo18-2Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Banner_7_Years_1000X500

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

39 Σχόλια

  1. Συγνωμη αλλά το ρολόι που έχετε ανεβάσει κοστίζει 16,000 ευρώ. Επίσης εγώ ειμαι υπάλληλος 45 χρόνων και έχω 3 ρόλεξ. Είναι όλα θέμα προτεραιοτήτων. Δεν μου κενέ τίποτα ιδιαίτερο 4 ρόλεξ με μισθό βουλευτή. Και πιο πολλά μπορούσε.

  2. Αφού οι ελληναράδες ακομα τον παίζουν καλά κάνουν τα λαμόγια και κανουν αρπαχτες.

  3. Γιατί τά κριτήρια τού Καρατζαφέρη για τίς επιλογές τών κομματικών στελεχών του ήταν: θρασύτητα, αναισθησία, αλαζονία. Δεν ήξερε όμως ο φουκαράς ότι άτομα με τέτοια χαρακτηριστικά μπορούν να σέ πουλήσουν ανά πάσα στιγμή όπως καί έγινε.

  4. Αυτά να τα βλέπουν οι αρχαιολάγνοι που μας έχουν πρήξει με την αρετή και τους αρχαίους έλληνες φιλοσόφους και τον ανώτερο εαυτό. Μόνο ο Κύριος μπορεί να σε διατηρήσει στον ορθό δρόμο γιατί μόνο το δικό του όνομα τρέμουν οι δαιμονικοί νόες. Είπε ότι χωρίς αυτόν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα!

    1. “ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ”!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΑΣ” ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ “ΑΡΧΑΙΟΛΑΓΝΟΙ” ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ!!!

  5. Ο/Η Τα μαθήματα τα έχουν για τους άλλους, στην πράξη προδότες! λέει:

    Συμφωνώ με τον ‘θα μετανιώσεις’. Υπάρχει και η οργή του Θεού! Αλίμονο όποιος πέσει στα χέρια του Θεού του Ζώντος εις τους αιώνας των αιώνων!

  6. Εσύ που λες για τις κατάρες γιατί φοβάσαι; Οι δίκαιες κατάρες πιάνουν, οι άδικες δεν πραγματοποιούνται. Δεν αφήνεις κι εσύ τα παραμύθια με τον καλό Χριστούλη. Όταν ξανάρθει θα τους γαμήσει τους διώκτες του. Διάβασε τις κατάρες του Υψίστου για το πικρόχολον έθνος. Σαν τον Θεοδωράκη κι αυτός, να μη καταριόμαστε!

  7. Έλα το να γράφουμε συνέχεια γελοιότητες στα σχόλια δεν μας βγάζει πουθενά να το δηλώνουμε απλά και κατηγορηματικά να ψοφήσει όποιος πουστης έχει ψηφίσει Άδωνι Νέα Δημοκρατία.

  8. Βέβαια, ένας πωλητής πουλάει τα πάντα, ακόμη και την πατρίδα του!

  9. Να είναι σε ένα δωμάτιο ένας να τον γδερνει και ο άλλος να τον γ@@@ει,κάποτε αυτό το σιχαμερο σκουπίδι, ο ανεμοβλαβης τον είπε μαλακά φασίστα στον ζούγκλα, τον δικαίωσε, πιο σιχαμένος απόβλητο δεν υπάρχει, στο τέλος βρε μα@@@κα,η μπουμπού θα τα γλεντάει με τους Πάκις,νομίζεις ότι γουστάρει τη φάτσα σου,τα εκατ,γουστάρει,

  10. Όταν θα αρρωστήσεις (γιατί θα αρρωστήσεις) δεν θα σε σώσουν ούτε τα εκατομμύρια που έχεις μαζέψει ούτε τα ρόλεξ ούτε αυτοί που τώρα γλύφεις και κάποτε εβριζες.
    Τόπαιζες ελληναράς και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ και έχεις προδώσει και την Ελλάδα και προ πάντων τον Χριστό.
    Στο μόνο που έμεινες σταθερός είναι η νοσταλγία σου για το Γ Ράιχ. Γι’αυτό και σκοτώνεις ανθρώπους εξευτελίζεις αξιοπρέπειες και συνειδήσεις. Τον Θεό όμως δεν μπορείς να τον κοροιδεψεις. ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ από την οργή του. Τα κλεψιμέικά σου ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ μπορείς να τα κρύψεις ΑΥΤΟΣ όμως βλέπει.

    1. ΓΙΑ ΤΟ Γ’ ΡΑ’Ι’Χ??? Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ??? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ??? ΤΙ..”ΠΙΝΕΙΣ”?????????

  11. Η μελέτη της αρχαίας ελληνικής γραμματείας δεν έχει κ α μ ί α απολύτως επίδραση πάνω στους εκ γενετής φαύλους και κακής ποιότητας ανθρώπους .

    1. Από τα μικρά (rolex) καταλαβαίνεις και μεγάλα κ σπουδαία ( την ψυχή του)

  12. Αντί να πάει να αυτοκτονήσει που ξέχασε τι έλεγε για πρέσπες, τζαμί και λαθρομετανάστες, κυκλοφορεί και με ρόλεξ. Ξεπέρασε και την ρεπούση σε διεθνισμό ο πρώην μακεδονομάχος!

  13. Σαλαμαλεκουμ λαμογιο Αδωνη! Ο τοματοπολεμος ειναι κι αποκριες σε περιμενει! Θες και κανα γιαουρτι σακουλας στη μαπα καραγκιοζη ε καραγκιοζη! Ξερεις εσυ κανε μου λιγακι γαβ!

  14. H μεγαλύτερη κωλοτούμπα της μεταπολίτευσης με διαφορά και στο πλευρό του χειρότερου πρωθυπουργού που γνώρισε ποτέ ο τόπος.

  15. ειχε το κομπλεξ του φτωχομπινε απο παλια..

  16. Ακόμα θυμάμαι ένα βίντεο που ο Καρατζαφέρης τον πρώτο παρουσίαζε στο κοινό του σε εκδήλωση ως το καινούργιο πουλέν του Λάος. Απορώ πραγματικά που τους ανακάλυψε όλους αυτούς.

    1. Όντως, ένας κι ένας ήταν τα στελέχη του τηλεπρόεδρου. Τελευταίος πιστός είναι το κομμάντο ο Αϊβαλιώτης😂

    2. ΑΠΛΑ..ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ “ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΟ” ΛΟΜΠΥ ΣΤΟ “ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ”!! ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ “3”!!!

  17. Ντροπή του. Ο Θεός να τον τιμωρήσει πολύ σύντομα για την κοροϊδία προς τους Έλληνες, που μας αποκαλεί και πλούσιους! Καταραμένος να είναι ο νεόπλουτος που μας κάνει και τοv έξυπνο!

    1. Κόψε τίς κατάρες καί μήν ανακατεύεις τόν Θεό σέ αυτές. Νά εύχεσαι αυτό που εύχεται κι ο Θεός, δηλαδή νά βάλη μυαλό!

  18. …..Ο ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ,ΛΙΓΔΙΑΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ!!!…ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΟΤΑΝ ΨΟΦΗΣΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ!!!

  19. Το μεγάλο θέμα είναι υπήρχαν και υπάρχουν πολλά ζώα που ούρλιαζαν και ουρλιάζουν για το Γεωργιάδη νομίζοντας ότι θα τους σώσει.Φατε τώρα πείνα ,βγάλτε τον και πρώτο στη Β Αθηνών και σεις παρακαλάτε για ρύθμιση στο ρεύμα .

  20. Ο τυπος παλια εβριζε Μητσοτακη και Σαμαρα , τωρα εχει γινει δεξιοτεχνης στους πεοθηλασμους

  21. Ντροπη για την Ελληνικη Δημοκρατια να εχει τον Γεωργιαδη στην Κυβερνηση……συγχαρητηρια στα γιδια που τον ψηφισαν

  22. Η ΜΕΓΑΛΗ “ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ” ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ. ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΣ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ

  23. Ο Σπυρίδωνας ταΐζει πολλουυυυςςςς δημοσιογράφους, δεν τα κρατάει όλα για την πάρτη του.
    Ο λόγος που τον καλούν συνέχεια, στην ουσία έχει εξαγοράσει χρόνο, και κάτι που θα ελεγχθεί σύντομα και από τα ευρωπαϊκά όργανα

  24. ΜΕ ROLEX ΤΩΝ 30.000 ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ (ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ) ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ, ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΡΑΝΤΖΑ, ΠΕΙΝΑΕΙ, ΧΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ-ΣΠΙΤΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΠ” ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΙΟ ΜΟ#Ν#Π@ΝΟ ΚΑΙ ΠΡ#Δ#ΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ….ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ….ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ….

  25. Ειναι ικανός να πιαστεί αγκαζέ και με τον Πολάκη και να τον αποκαλεί “σύντροφο” οταν ερθει η ώρα της συγκυβερνησης…
    Για τέτοιον κολοτούμπα μιλαμε…

    1. Ο τύπος αφού το έχει πει δημόσια…παίζω με την πολιτική νοημοσύνη του Ελληνικού λαού.
      Πωλητής είμαι,αυτή είναι η δουλειά μου.Πουλαω ότι μου δώσεις .Από μολύβια μέχρι οδοντόπαστες βιβλία ιδεολογίες κλπ.
      Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν.

      1. Το θέμα δεν είναι η πωλητική αξία του βλακαδόνειδος, αλλά το ότι βρίσκει ακόμη αγοραστές για το σανό που πουλάει, ο αεριτζής της κακιάς ώρας και της συμφοράς, που να πέσει πάνω του και να το πλακώσει το ανεκδιήγητο κάθαρμα…

  26. ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΕΓΑ ΟΤΙ Η ΦΑΤΣΑ , ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΤΟΟΟΟΣΣΣΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΑΓΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ;
    ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΟΥ;
    ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΝΕΙ.
    ΓΙ ‘ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    Α ΡΕ ΣΠΥΡΟ Α ΡΕ ΣΠΥΡΟ….ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΕΙΣΑΙ.
    ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ.

Comments are closed.