Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ & ΤΟ ΠΡΕΖΟΝΙ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 42. Κυριάκος Μητσοτάκης- Κώστας Αχ. Καραμανλής ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ. Ή ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ή ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΑΛΗΤΕΣ

Κοινοποίηση:
exofyllo2-3

im_teaser_02-03-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

  Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

24_kataggelies.indd

 Στο ΦΥΛΛΟ της ΠΕΜΠΤΗΣ 2-3-2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Μηδενίζονται τα χρέη του ΟΣΕ

    Αποσπασμα

    Αρχική
    Ειδησεις
    Μηδενίζονται τα χρέη του ΟΣΕ
    05/06/2022 – 8:24 ΠΜ

    του Χάρη Ντιγριντάκη

    Τερματίζεται η αιμορραγία στα οικονομικά του ΟΣΕ. Και τούτο διότι μπαίνουν τίτλοι τέλους σε ένα σήριαλ δεκαετιών, με την οριστική διαγραφή των χρεών του Οργανισμού. Παρά το γεγονός ότι η οριστική απόφαση της Ε.Ε. που γνωμοδότησε ότι ο ΟΣΕ δεν έλαβε παράνομες κρατικές ενισχύσεις και επιτρέπει τη διαγραφή των χρεών του οργανισμού, εκδόθηκε και κοινοποιήθηκε το 2017, η γραφειοκρατία -τόσο εισαγόμενη όσο και η εγχώρια- οδηγεί τον ΟΣΕ στα μέσα του 2022 στην απαλλαγή από τα υπέρογκα συσσωρευμένα χρέη του.

    Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε από το βήμα του 5ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών o πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, κ. Σπύρος Πατέρας.

    Ταυτόχρονα, έριξε το «γάντι» στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναφερόμενος στην αναγκαιότητα αποδοχής από τους χρήστες του σιδηροδρομικού δικτύου των τελών χρήσης.

    Συγκεκριμένα, υπογραμμίζοντας το θέμα των τελών χρήσης του δικτύου σε πάνελ στο οποίο συμμετείχε και ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο κ. Πατέρας παραδέχθηκε ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση.

    «Υπάρχει χρηματοδοτικό κενό. Πρέπει καταρχάς να γίνουν αποδεκτά τα τέλη και μετά να βρούμε τις λύσεις για να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό. Υπάρχουν τρόποι και το υπουργείο βοηθάει, αλλά η αγορά πρέπει να είναι απολύτως ρυθμισμένη. Το θέμα πρέπει να κλείσει» τόνισε, συμπληρώνοντας ότι πρέπει και οι χρήστες να τηρούν τα προβλεπόμενα.

    Ωστόσο, πρέπει πρώτα να γίνει αποδεκτό από όλες τις πλευρές το κόστος των τελών και μετά να διαπιστωθεί αν απαιτούνται πρόσθετες παρεμβάσεις. Όσον αφορά στους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης (προβλέπονται για διάφορα ΣΔΙΤ κ.ά.) σημείωσε ότι, σαφώς και βοηθούν αλλά δεν θα κλείσουν κενά σε τομείς όπως η συντήρηση που απαιτεί κρατικούς πόρους.

    Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, επίσης έκανε λόγο για 7 βασικά θέματα που απασχολούν τον Οργανισμό, ανάμεσα στα οποία ο εκσυγχρονισμός, η συντήρηση, η χρηματοδότηση κ.ά.

    Ακολούθως επισήμανε τα νέα έργα, το θέμα του χρέους του ΟΣΕ, το οποίο σύντομα θα αποτελεί παρελθόν, αλλά και στην τεχνολογία που μπορεί να εξυπηρετήσει τους πελάτες-επιβάτες.

    Ειδικότερα, η τοποθέτηση του κ. Πατέρα, επικεντρώθηκε σε επτά θέματα:

    Εκσυγχρονισμός

    «Έχουμε καλά νέα», είπε ο κ Πατέρας. «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια στον κεντρικό άξονα Αθήνας – Θεσσαλονίκης και η τηλεδιοίκηση προχωρά. Έως το τέλος του 2022 πιστεύουμε ότι η τηλεδιοίκηση θα είναι ενεργή σε αυτό τον άξονα», ανέφερε χαρακτηριστικά, κάτι που ισχύει ήδη για το Θριάσιο. Επίσης σε εξέλιξη βρίσκεται έργο τηλεδιοίκησης για τον άξονα Θεσσαλονίκης – Ειδομένης.

    https://www.tourismtoday.gr/%CE%BC%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%AD%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CF%83%CE%B5/

  2. Η ευθύνη ανήκει κατά 99% στον Μητσοτάκη, Αν ο υπουργός είναι άσχετος οφείλει να τον παρακολουθεί και να τον αλλάξει έγκαιρα. Αν η διοίκηση του ΟΣΕ (που την επέλεξε ο Μητσ) είναι άσχετοι οφείλει να τους αλλάξει άμεσα. Αν ο σταθμάρχης (αχθοφόρος, δηλαδή χαμάλης αλλά κομματόσκυλο της ΝΔ) είναι άσχετος δεν έπρεπε ούτε έξω από το σταθμό να περνάει. Ακόμη και αν όλοι οι παραπάνω είχαν τα περισσότερα προσόντα και είχαν προσληφθέι με αντικειμενική διαδικασία και διακομματική συναίνεση πάλι κατά 80% η ευθύνη θα ήταν του Μητσοτάκη επειδή αυτός είναι στη θέση που πρέπει να ελέγχει τους αποκάτω. Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη. Η ΝΔ εφαρμόζει το πρόγραμμα των πλουσίων: Οι πλούσιοι δεν θέλουν να πληρώνουν φόρους για να γίνονται δρόμοι, σιδηρόδρομοι, μετρό, λεωφορεία, νοσοκομεία, σχολεία επειδή αυτοί θα πάνε στα αντίστοιχα ιδιωτικά. Έτσι θέλουν όλα να γίνουν ιδιωτικά ώστε αυτοί να γίνονται ακόμα πλουσιότεροι και οι φτωχοί να πεθαίνουν στους δρόμους! Το βασικό ανθρώπινο λάθος έγινε όταν γεννήθηκε ο Μητσοτάκης και το δεύτερο τον Ιούλιο του 2019 που κάποιοι συμπατριώτες μας ξεγελάστηκαν και ψήφισαν τη ΝΔ που είναι υπεύθυνοι για σχεδόν 36.000 θανάτους από την πανδημία και χιλιάδες άλλους από ατυχήματα, ασθένειες (λόγω φτώχειας) και κακών συνθηκών διαβίωσης. Κανονικά όλη η κυβέρνηση θα έπρεπε να είναι στο εκτελεστικό απόσπασμα!

  3. Δεν είναι μόνο οι 60 ψυχές που έφυγαν, είναι κι αυτές οι 200 (παιδιά και εγγόνια τους για τα επόμενα χρονια) που δεν θα έρθουν κάν. Είναι μια ΜΙΚΡΗ Γενοκτονία …

  4. ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ

  5. Οι νεκροί είναι πάνω από 100 αλλά έχουν μπουκωσει τους πάντες για να μη μιλήσουν.

  6. Το διλλημα των εκλογών για τα γίδια είναι: Ψηφίζουμε αυτούς που κάνουν τους ανηξερους στις τραγωδίες ή αυτούς που κάνουν τους λυπημένους;

  7. Ξεσκιστε τους πουλημένους ανθελληνες.
    Η λουλού η καραμάνα θα είναι υποψήφιος; Εσύ Κουλάρα ότι σε συμβουλεύει ο γερακοπριτης και θα φας πούτσο που θα σου βγει από το στόμα.

  8. Ξεσκιστε τους πουλημένους ανθελληνες.

  9. Μακάρι να ήταν μόνον 42, είναι εκατοντάδες χιλιάδες τα θύματα της εγκληματικής οργάνωσης “Νέα Δημοκρατία”

  10. Ο λαός βαρέθηκε τα διεφθαρμένο κομματα του τυπου πασοκ νδ συριζα κκε μαυρίστε τους

    1. Ναι, οκ, το καταλάβαμε ότι είσαι χρυσαυγιτάκι, μην κλαίγεσαι.

  11. Ας αναπαύσει ο Κύριος Υμών Ιησούς Χριστός τις ψυχές των ανθρώπων που δολοφονήθηκαν από τα πολιτικά κοπρόσκυλα,που πλουτίζουν εις βάρος των ζωών Ελλήνων πολιτών. Όσο για το θα κατέβουμε στους δρόμους κ.Χιο δεν βλέπω να αφήνουμε τον καναπέ με τίποτα, εάν ήταν για το ποδόσφαιρο θα είχαμε κάψει και κόψει την Ελλάδα στα δύο από χτες???? Λυπάμαι που έχουμε ακόμα παρωπίδες, είδες εσύ μετά το ατύχημα να γίνει τίποτα άνετα πήγαν η ηθική αυτουργοί στον τόπο τις δολοφονίας και δεν ήταν ούτε ένας για διαμαρτυρία ?Που έπρεπε να είναι όλοι η Λάρισα εκεί και να μην τολμήσει κανένα πολιτικό τομάρι να πατήσει εκεί????

  12. Πουστηδες και πρεζόνια με κατεβασμένα βρακοζονια.

Comments are closed.