Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξέσπασε δημόσια: «Συγχαρητήρια στον κυρ – μ@@@κα»

Κοινοποίηση:
9207_NIKOS_PAPADAKIS_30092010_b-1-890x395_c

Την οργή του δεν έκρυψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μέσα από μια ανάρτησή του στο Twitter, στην οποία για μία ακόμη φορά έδειξε το πόσο ευαισθητοποιημένος είναι με τα ζώα.

Συγκεκριμένα ο γνωστός σεφ και κριτής του “MasterChef”, έγινε έξαλλος με κάποιον που παράτησε στο δρόμο πέντε μικρά σκυλάκια.

Όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Twitter, έχει πάρει τα κουταβάκια στο σπίτι του και ζητάει από τους followers τη βοήθεια τους, προκειμένου να καταφέρει να τα δώσει για υιοθεσία.

«Αρχικά να δώσουμε συγχαρητήρια στον κυρ-Μ@@@κ@ που τα πέταξε στον δρόμο.Το αφήνουμε αυτό και πάμε να τους βρούμε ένα όμορφο,φιλόξενο, ζεστό σπίτι. Στείλτε μου μήνυμα να υιοθετήσετε μια ΧΝΟΥΔΩΤΗ ΜΠΑΛΑ και να σώσετε μια ψυχή. Τη δική σας.(τα σκυλονια τα έχω σπίτι) #masterchefgr», έγραψε ο γνωστός σεφ στο Twitter.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. απο τοτε που απεκτησα απο σποντα σκυλακι, καταλαβα επιτελους ποσο κτηνη ειναι οι ανθρωποι

  2. Μου έχει τύχει και εμένα 2-3 φορές, μέχρι και έξω από το σπίτι μου τα έχουν αφήσει και ενώ εγώ δεν έχω δικά μου ζώα, αναγκαστικά φορτώθηκα ευθύνες άλλων και έτρεχα να βρω λύσεις για να τα υιοθετήσουν. Ξεφτίλες και ανεύθυνοι.

    1. Μπράβο….αυτο δείχνει τι άνθρωπος είσαι…τι ψυχή και καρδιά έχεις…

Comments are closed.