Ο Λαλιώτης φέρνει φουρτούνες στο ΚΙΝΑΛ! Η απάντηση για τον ΣΥΡΙΖΑ και η λεπτομέρεια που φέρνει “πισωγύρισμα”

Κοινοποίηση:
laliotis_

Ο Κώστας Λαλιώτης, όταν προκαλείται, τοποθετείται.

Αυτό έκανε και σε εφημερίδα που τον ενέπλεξε με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος, ωστόσο, απάντησε, λέγοντας πως «…η δική μου σχέση με το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Προοδευτική Συμπαράταξη, με την Κεντροαριστερά και με το ΚΙΝΑΛ, είναι ιστορικά, πολιτικά και ιδεολογικά αδιατάρακτη, είναι διαχρονικά δεδομένη και αδιαμφισβήτητη».

«Οι ιδεολογικές, πολιτικές και προγραμματικές θέσεις μου είναι διαχρονικά γνωστές, διαφανείς και σαφέστατες και συνδέονται άρρηκτα με μία 45χρονη ιστορική διαδρομή του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης» επισημαίνει και τονίζει: «Η κατοχύρωση και ανάδειξη του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του Κινήματος Αλλαγής και της Κεντροαριστεράς ως δημοκρατικού προοδευτικού πόλου συνδέεται άρρηκτα και αδιαπραγμάτευτα με τον αυτόνομο λόγο τους, την αυτοδύναμη στρατηγική τους και τον καταλυτικό διακριτό πρωταγωνιστικό ρόλο τους. Αυτό προϋποθέτει, οριστικά και αμετάκλητα, σαφείς ιδεολογικές και πολιτικές οριοθετήσεις, σαφείς προγραμματικές θέσεις με όρους αντιπαράθεσης και σύγκρουσης τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και με τη ΝΔ και τη Δεξιά».

Σημαντική λεπτομέρεια: Πάντα, μπροστά, έβαζε το ΠΑΣΟΚ. Τη λέξη ΠΑΣΟΚ. Αυτό θέλει να πετύχει ενόψει τον εκλογών. Και η Φώφη; Τι θα κάνει;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο θεος να μας φυλαει, τα βαμπιρ ξυπνησαν κ ερχονται να μας ξαναπιουν το αιμα!!! Θα του τελειωσαν τα λεφτα απο τις μιζες του πασοκ!!! Σκουλικια της γης!

  2. Φαντάσου ότι ο Κουίκ ειπε πολυ λιγότερα από σένα και την εκανε με ελαφρά πηδηματάκια.. .

Comments are closed.