Ο Κ.Μπακογιάννης νομίζει ότι είναι δήμαρχος στα Τίρανα και στην Ντάκα του Μπαγκλαντές και τιμάει τις εθνικές τους εορτές!

Κοινοποίηση:
μπακογιαννης

Ο Κώστας Μπακογιάννης προφανώς θεωρεί πως είναι δήμαρχος στα Τίρανα ή στην Ντάκα του Μπαγκλαντές και όχι στην Αθήνα στην πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους.

Αυτό συμπεραίνει κανείς αφού αποφάσισε να τιμάει τις εθνικές γιορτές των χωρών προέλευσης των διαμενόντων αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα… γιόρτασε την ημέρα της ανεξαρτησίας της Αλβανίας και φέτος (το είχε κάνει και πέρσι) καθώς έδειξε το σιντριβάνι στην πλατεία Ομονοίας φωταγωγημένο στα χρώματα της αλβανικής σημαίας πανηγυρίζοντας μάλιστα στο Instagram και το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και για το Μπαγκλαντές.

Θυμίζουμε ότι ο Κ.Μπακογιάννης έχει δηλώσει: «Οι Αλβανοί της Αθήνας είναι τόσο Αθηναίοι όσο εγώ».

Τώρα μαθαίνουμε από τις ειδήσεις του SATV που εδρεύει στη Ντάκα πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές, πως ο Κ.Μπακογιάννης στις 16 Δεκεμβρίου θα φωταγωγήσει το σιντριβάνι της Ομόνοιας στα χρώματα της σημαίας της χώρας για να τιμήσει την Ημέρας Ανεξαρτησίας (Ημέρα Νίκης) του.

 Μήπως θα κάνει και καμία… γιορτούλα και για τους Πακιστανούς; Να θυμίσουμε ότι το Μπαγκλαντές μέχρι το 1971 ονομάζονταν Ανατολικό Πακιστάν και αποσχίστηκε από το Πακιστάν μετά την ήττα των Πακιστανών από τους Ινδούς στον πόλεμο του 1971.

Ο Κ.Μπακογιάννης με τις ενέργειές του αυτές δίνει την εικόνα μίας πόλης κατεχόμενης από αλλοδαπούς και παρατημένης στην μοίρα της.

 Άλλωστε όσοι ζουν στο σύνολο της περιφέρειας πρωτευούσης έχουν πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει από το κέντρο των Αθηνών μέχρι την Κυψέλη, το Μεταξουργείο τον Κολωνό και τον Κεραμεικό που η πλειοψηφία των κατοίκων έχει δημογραφικά αλλάξει εις βάρος των Ελλήνων.

Ίσως να τους σκέφτεται ως μελλοντικούς ψηφοφόρους.

 Τις γιορτές τους ας τι τιμούνε οι ίδιοι, στην ελληνική επικράτεια ο ίδιος οφείλει να τιμάει τις ελληνικές γιορτές.

Δεν είναι ένα χαριτωμένο… φολκλορικό ζήτημα είναι εθνικό θέμα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. δε καταλαβαίνω γιατι σκούζουμε όλη την ώρα…αυτούς δεν επέλεξε ο λαός;

  2. Υπερβολικα μισητος εχει γινει απο μας τους ελληνες φορολογουμενους μαλλον δεν καταλαβε ο αλβανοκουφιοκεφαλος Μπακογγιανης οτι απο εμας τρωει ψωμι

  3. εσεις στο δημο της βρωμιας και το μεγαλο αφοδευτηριο δεν θελατε τον Κασιδιαρη παρτε τωρα τον τουρκοαλβανολατρη και μην μιλατε καθολου στις επομενες δημοτικες σκεφτειτε καλα μην σας ντουμπαρουν παλι

  4. Όλοι αυτοί του δεξιού κόμματος που σκίζουν τα ιμάτια τους για τους ξένους και δηλώνουν πατριώτες όταν κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ ούρλιαζαν όπως και πολλοί που τους ψηφίζουν. Όμως αρέσει στους ελληναραδες η κοροϊδία γιατί η ιδεολογία της κεντροαριστεράς είναι ντόμπρα σ’αυτά τα θέματα και όποιος θέλει τους ακολουθεί και τους ψηφίζει. Αλλά άλλος έχει το όνομα και άλλος έχει τη χάρη. Κεντροδεξιός, δεξιός ο μύθος του νοικοκύρη,του πατριώτη,του σωστού. Να τους ξαναψηφίσουν όσοι γουστάρουν το πρωί με τη σημαία στο χέρι και το βράδυ με τους μαύρους αγκαλιά. Τί ψηφίσατε ρεεεεε, που λέει και ο φίλος εδώ μέσα.

  5. Τόσο καιρό μιλάγαμε για εξαπάτηση, τώρα ξέρετε όλοι ότι κυβερνάνε …πολυπολιτισμικοί ανθέλληνες αλλά μένουν σε ανάκτορα, όχι στον Άγιο Παντελεήμονα. Πλέον ξέρετε και δεν υπάρχει δικαιολογία. Αν είχατε ψηφίσει Κασιδιάρη αντί για Μπακογιάννη, θα έβαφε την ομόνοια στα αλβανικά χρώματα; Ή θα ζήταγε την προστασία της μειονότητας στη Βόρεια Ήπειρο και την τιμωρία των δολοφόνων του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα; Στέφανε, μόνο με Ηλία κατέβα που τον έχουν φυλακή αυτοί που γιορτάζουν τις επετείους της Αλβανίας και του Μπαγκλαντές! Ο Άδωνις το ανέβασε και σε ανάρτηση, ποιος ο άδωνις! Τέτοια πολυτισμικότητα ούτε οι συριζαίοι!

  6. Ο πανηλίθιος με πιο δικαίωμα έβαψε την πλατεία Ομονοίας που την χρυσοπληρωσαμε με αλβανικά χρώματα; Το άχρηστο ψευδο τηλεγραφοξυλο.
    Τι ψηφίσατε ρε; Δεν σας άρεσε ο Κασιδιάρης

  7. Αυτό το όρνεο έβαλε να κόψουν το δέντρο για το κακόγουστο τσίρκο του.

  8. Τράβα ρε καθυστερημένο να ρίξεις λίγο νερό στα πεζοδρόμια που βρωμάνε κατρούλα. Μάζεψε και τα πιθηκοειδή σου και πέστους ότι εδώ κατουράμε σε τουαλέτες. Άλλαξε και την υπηκοότητα σου και γίνε αλβανομπαγκλαντοπακιστάνος και συ και τα υπόλοιπα τσογλάνια που το παίζετε κυβερνήτες σούργελα του κερατά και σεις και οι κόπανοι που σας ψηφίζουν για να τους ρυθμίζετε την περίοδο τους.

  9. ΧΑ ΧΑ την μονη δουλεια που κανει καλα το ορθιο τηλεγραφοξυλο ειναι να σπερνει κουτσουβελα απο δω και απο εκει και φυσικα να του τα πληρωνουμαι ολοι εμεις…

  10. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΟΒΕΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΤΙ ΣΤΑΥΡΟΥΣ!!! ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ 40ΑΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΣΟΔΑ!!!!!!

  11. πείτε μου τώρα ότι δεν καταλαβαίνετε ότι όλα αυτά γίνονται για την παγκοσμιοποιηση…δεν ξέρετε ότι θέλουν να καταργηθούν τα έθνη???

  12. Στέφανε, ο Γεωργιάδης ξεπέρασε τον πλεύρη που ζήτησε συγνώμη σπό την εβραϊκή κοινότητα! Ο Γεωργιάδης που θα έδιωχνε τους αλβανούς πήγε στην εκδήλωση που κάνανε για την ανεξαρτησία τους και μίλησε κιόλας!

  13. Αυτον τον μα@@@α οι μαλ@@ες που τον ψηφισαν καλα θα ειχαν κανει να ερωτησουν την Γιαγια του την
    Μαρικα αυτη το ειχε δηλωσει σ’ανυποπτο χρονο ποσο υπολειπετε απο τα βλητα σε IQ

  14. ΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

  15. κοιτα φατσα. για το λευτερης τιβι να τον κουβαδιαζει ο βαρδος

  16. Αυτό έλειπε νά μήν τούς γλείψει όταν έχουν φθάσει σέ αριθμό τούς γηγενείς Έλληνες !

  17. Δεν τους ενδιαφέρουν οι Έλληνες , χεσμένους μας έχουν.

  18. ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ
    ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ
    ΡΟΖ ΚΥΛΟΤΕΣ
    ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ!!

  19. Στη Σουηδία ζουν πολλες μειονότητες αλλά ουδεποτε οι δήμαρχοι αναψαν ή γιόρτασαν τις εθνικές επετείους των αλλοδαπων δημοτών τους….

    Τελικά ο Βλαχοδήμαρχος έδειξε την πραγματική καταγωγή του… ας τον πάρουν για δήμαρχο στα Τίρανα ή στο Καράτσι………

  20. “Οι Αλβανοί της Αθήνας είναι τόσο Αθηναίοι όσο εγώ”

    Κώστας Μπακογιάννης 23/6/2021

Comments are closed.