Ο Κώστας Μπάρας για συνάδελφό του από τα Εγκλήματα: «Ντρέπομαι γι’ αυτόν, με απείλησε ότι θα φάω το κεφάλι μου»

Κοινοποίηση:
μπαρας

«Δύο επεισόδια μετά με “σκότωσαν”», είπε ο Κώστας Μπάρας.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και την Ειρήνη Αρβανίτη έδωσε ο Κώστας Μπάρας. Ο ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, και πώς τον έβγαλαν από τη σειρά Εγκλήματα.

«Πριν από 12 χρόνια είχαμε κάνει πιλότους για τη Μουρμούρα, αλλά τελικά λόγω της κρίσης δεν προχώρησε η σειρά τότε. Επρόκειτο να κάνω το ρόλο του Βλαδίμηρου Κυριακίδη. Δεν θα το έκανα τόσο καλά σαν τον Βλαδίμηρο», είπε αρχικά ο Κώστας Μπάρας.

Ο Κώστας Μπάρας είπε στη συνέχεια: «Ήμουν ένας σπασίκλας μαθητής και με το που σχόλαγα με έψαχναν στις αλάνες. Άλλαξε η ζωή μου όταν μια θεία μου μού έφερε δύο βιβλία. Έμενε μεταξεταστέος στο σχολείο, βασανίστηκα πολύ. Δεν είχα πάει καν σε θέατρο όταν έμαθα για έναν πολιτιστικό σύλλογο και πήγα εκεί για να πω κάνα ποίημα σε καμιά κοπέλα.

Με πίεζαν να δώσω εξετάσεις για να ασχοληθώ με το θέατρο. Ετοιμαζόμουν να μπω σε τράπεζα, αλλά πέρασα στο θέατρο Τέχνης. Ένας δάσκαλος στη σχολή μού εξομολογήθηκε πολλά προσωπικά του. Μετά ένιωσε εκτεθειμένος και άρχισε έναν πόλεμο νεύρων».

Κλείνοντας, ο Κώστας Μπάρας αναφέρθηκε και στα Εγκλήματα: «Πέρασα πάρα πολύ ωραία. Υπήρχε μια παρέα πιο προσωπική, είχε γίνει μια φιλία κι έτσι την πλήρωσα. Πριν από μια λήψη κάποιος συνάδελφος παρεξηγήθηκε. Εγώ νόμιζα ότι μου έκανε καλαμπούρι γιατί με απείλησε ότι θα φάω το κεφάλι μου. Ντρέπομαι εκ μέρους του, δεν θα πω όνομα, αλλά ξέρει αυτός. Μετά από δύο επεισόδια με “σκότωσαν”».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: