Ο Κώστας Βαξεβάνης γράφει για το σημερινό πρωτοσέλιδο του “Μακελείου” και την απόπειρα κατά του Στέφανου Χίου

Κοινοποίηση:
xios-stefanos-2

Στην ιστοσελίδα Documento φιλοξενείται και σήμερα ρεπορτάζ για την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου και το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Μακελειό”, το οποίο δίνει στη δημοσιότητα τους διαλόγους με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Το άρθρο έχει τίτλο: Στη δημοσιότητα οι συνομιλίες Χίου – Δημητρακόπουλου για την απόπειρα χρηματισμού και χαρακτηριστικά αναφέρει: “Νέα ερωτηματικά ως προς την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου προκύπτουν από τις συνομιλίες του ίδιου με τον δικηγόρο Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας του, ο Στέφανος Χίος δημοσιεύει συνομιλίες του με τον γνωστό ποινικολόγο, τις οποίες έχει καταγράψει. Απ’ αυτές φαίνεται να προκύπτει ότι ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος προσεγγίζει τον Στέφανο Χίο, λίγες μόνο ώρες πριν από την απόπειρα δολοφονίας του.

Ο ποινικολόγος εμφανίζεται στις συνομιλίες να επιχειρεί να χρηματίσει τον εκδότη της εφημερίδας «Μακελειο», ενώ εμπέκει το όνομα της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Ο ίδιος ο Στέφανος Χίος, διαβεβαιώνει ωστόσο ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη, δηλώνει δια των συνηγόρων της ότι δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το εν λόγω περιστατικό. Εξάλλου, ο εκδότης του «Μακελειού», περιγράφει ότι παλαιότερη διένεξή του με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, έχει λυθεί εξωδικαστικά, πράγμα που σημαίνει ότι μεταξύ των δύο πλευρών δεν υπάρχει η παραμικρή εκκρεμότητα.

Μεταξύ άλλων, στις συνομιλίες που φέρνει στο φως ο Στέφανος Χίος, ο ποινικολόγος εμφανίζεται να σκύβει στο αυτί του και να του ψιθυρίζει ένα ποσό το οποίο ο εκδότης του «Μακελειού» διατείνεται ότι ήταν 100.000 ευρώ. Στη συνέχεια ο Χίος εμφανίζεται να αρνείται και λίγο αργότερα ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Χίος: Και ένα εκατ. να έφερνες πάλι δεν τα ‘παιρνα.

Δημητρακόπουλος: Εκεί όμως θα ‘ταν παρεξηγήσιμο, εδώ τώρα είναι ένας δικηγόρος που λέει αυτό που σου είπα.

Χίος: Όχι, δεν τα παίρνω αδερφέ.

Δημητρακόπουλος: Σου είπε κανείς ότι τα παίρνεις…

Χίος: Θα τους πεις το εξής.

Δημητρακόπουλος: Τώρα με στεναχωρείς.

Χίος: Δεν το θέλω αυτό, δηλαδή πώς να στο πώ, θα πάω σπίτι μου το βράδυ και δεν θα μπορώ να κοιμηθώ.

Δημητρακόπουλος: Να σε ρωτήσω κάτι, αν εγώ έφερνα ένα βάζο για το σπίτι σου.

Χίος: Ένα βάζο για το σπίτι πολύ ευχαρίστως, θα ‘βαζα μέσα τριαντάφυλλα.

Δημητρακόπουλος: Μα γι’ αυτό που τα δώσανε.

Χίος: Θα με τιμούσε.

Δημητρακόπουλος: Ρε φίλε, αυτό έκανα.

Χίος: Αυτό δεν με τιμά.

Δημητρακόπουλος: Ρε φίλε, αυτοί μου το δώσανε για να φέρω δώρο.

Χίος: Όχι φίλε.

Δημητρακόπουλος: Αύριο θα σου φέρω ένα βάζο.

Χίος: Φέρε μου ένα βάζο.

Σύμφωνα με τον Στέφανο Χίο, το «δώρο» προερχόταν κατά τον συνομιλητή του από την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Δεδομένου ωστόσο ότι όπως ο ίδιος ο εκδότης του «Μακελειού» αναφέρει, η οικογένεια Βαρδινογιάννη αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση αυτή, θέτει το ερώτημα, ποιον τελικά εκπροσωπούσε σε αυτή τη συνάντησηο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Διερωτάται δηλαδή από ποιον μπορεί να ήταν τα χρήματα. Στο δημοσίευμα του μάλιστα, ο εκδότης του «Μακελειού» αναφέρει διαρκώς το όνομα της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβας Γκραμπόφσκι, της οποίας συνήγορος είναι επίσης ο Δημητρακόπουλος.

Κατόπιν των παραπάνω, είναι απορίας άξιο το γιατί οι αρμόδιοι παραμένουν παθητικοί και σε ρόλο θεατή. Η διαλεύκανση ενός εγκλήματος, εν προκειμένω μιας απόπειρας δολοφονίας ενός ανθρώπου, ο οποίος μάλιστα φέρνει δια της εφημερίδας του στο φως στοιχεία που κατά τον ίδιο είναι σημαντικά και πιθανόν σχετίζονται με την επίθεση που δέχθηκε, είναι πρωτίστως ζήτημα δημοκρατίας”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. O Xιος θα έφευγε σαν τον Γκιόλια,θα υπήρχαν μόνο συνωμοσίες και σενάρια…

  2. Παίδες συμφωνώ ότι ο Βαξεβάνης είναι ο μόνος που στήριξε αν και αριστερός, τον Στέφανο. Όντως μου έκανε εντύπωση η σιωπή Κασιδιάρη….

    1. Μη σου κανει εντύπωση. Παντα αχάριστος και κακομαθημένος ηταν τωρα παραγινε. Το νου του το εχει πως να ψαρεύει φραγκατες. Τωρα εκτος απο τη μονιμη μαθαίνω τσίμπησε και μια ξανθια, που μαλιστα του είχε παρει και συνέντευξη. Μεσα Ιουλιου τον ειδε γνωστός σε καφε στη Ραφήνα όλο χαμογελα και νοήματα. Ντόλτσε βιτα και χλίδα ο τυπος. Στα τετοια του ολα.

  3. Ποιος είναι ο επιχειρηματίας τελικώς… Άκρη δεν βρίσκουμε Μας έχει μπερδέψει ο Χίος… ή εμείς δεν καταλαβαίνουμε… ; ; ;;

    1. ελα βρε φιλε τα χουμε πει αυτα και ειναι πια ξεκάθαρα. εκτός αν εισαι βαλτος.

      η γυναικα του πρωθυπουργού ειχε κάποτε περιπέτεια με εναν επιχειρηματία, ο χιος το εβγαλε αυτό φορα παρτίδα και ο επιχειρηματίας και η λεγαμενη εκδικηθηκαν θεωρώντας εαυτους ατρωτους υπο το παρον πολιτικο σκηνικο.

      ο Δημητρακοπουλος οντας δικηγόρος και του βραδινόγιαννη και της λεγαμενης το παιξε διπλο ταμπλο οτι δηθεν τα 100.000 ηταν απο τον Β.

      Αν τα παιρνε ο χιος θα του ξεφουρνιζε απο ποιον ηταν πραγματικά τα λεφτά

      αλλα επιτέλους να σκασουμε ολοι. δεν ειναι καφενείο το θεμα για να ζηταμε απο τον χιο αποκαλυψεις εδώ και τωρα λες και βλέπουμε σειρά στην τιβι και ανυπομονούμε για το επομενο επεισοδιο

  4. ο βαξεβάνης οχι απλα γραφει…. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΎΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΊΑΣ ΤΟΥ ΧΙΟΥ

    που ειναι η δεξιοι δημοσιουγραφοι?? πουναι ο κλασιδιαρης μιχαλολιακηδες και λοιποι δηθεν επαναστάτες?..

    θα στηρίζει ένας αριστερός μονο τον χιο? σαν δεν ντρέπεστε δεξιοι οχι μονο πηγατε να φατε το παιδί μας με ΝΔ και Χρυσοχοιδη , τωρα σιωπατε κιολας και συγκαλύπτετε

    1. Μου κάνει και μένα εντύπωση η σιωπή Κασιδιάρη

  5. Προφανώς έβαλε μπροστά άλλο όνομα ο δικηγόρος για να δει αντίδραση και επί θετικής απάντησης να ζητήσει αντάλλαγμα για το κανονικό πρόσωπο που κρύβεται πίσω από την απόπειρα χρηματισμού. Πιθανολογούσε ότι ο Χίος θα τα έβγαζε στη φόρα οπότε προστάτευσε τον αληθινό εντολοδότη. Ο εντολοδότης εξαγοράς βέβαια δύσκολα αποδεικνύεται ηθικός αυτουργός δολοφονίας… Σατανικό το σχέδιό τους όποιοι κι αν είναι. Κε Χίο διαφωνώ σχεδόν με όλα μαζί σας αλλά προσέχετε δεν θα σταματήσουν αυτοί.

  6. ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.
    ΕΣΚΟΜΠΑΡ:ΛΕΦΤΑ Η ΜΟΛΙΒΙ;
    ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΣ:ΛΕΦΤΑ Η ΒΑΖΟ;
    ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ ΝΑ ΟΥΜΕ;Α ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΖΟ ΕΝΝΟΕΙΣ;ΜΜΜΜ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ.ΑΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΡΤΙΜΑΓΚΑΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΣ.

  7. μα ποιος ποινικολογος αυτος ειναι για την ακτινα 2 του κορυδαλου

  8. Σωστος συναδελφος εμφανιζεται ο Βαξεβανης που μιλα και δεν το εχει βουλωσει σ αθτο την απιστευτο φανερωμα πολονεζικης ΒΡΟΜΑΣ. Ελεγα θα μιλησει ο Κωστας αραγε??? διοτι ολοι γνωριζουμ娨η σιωπη ειναι συνενοχη.
    Στεφανε εισαι αφεντης

  9. Είτε οί Βαρδινογιάννηδες…είτε ή Μαρέβα είναι πίσω απ όλα αυτά….περιμένει κανένας απ όλους εσάς νά βγεί ή αλήθεια στό φώς…??? Καί νά βγεί η αλήθεια… μήπως υπάρχει κάποιος δικάστης μέ χοντρά παπάρια νά τούς στείλει στήν φυλακή…??? Η δικαιοσύνη δικάζει μόνο απλούς πολίτες… τούς μεγάλους καργιόληδες δέν τούς ακουμπάει ποτέ..!!!! Οτάν πάτε καί ψηφίζετε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ καί τά λοιπά σκατά…αυτά θά συμβαίνουν….ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ..!!!!
    ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ …ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ…!!!!

  10. Στέφανε παλεύεις με τα θηρία. Εύχομαι και πρέπει να βγάλεις άκρη αν και πιστεύω ότι στην μπανανία που ζούμε το χρήμα είναι πάνω από ζωές και συνειδησεις και όλα τα εξαγοράζει. Να σαι πάντα δυνατός.

  11. Βαξεβάνη μπράβο το λέει κι εσένα η καρδούλα σου. Αν και σ΄έχει ξεσκίσει ο Χίος κυρίως λόγω ιδεολογικών διαφορών είσαι απ΄τους λίγους που παρουσιάζουν τις θέσεις του. Οι υπόλοιποι ψευτοδημοσιογράφοι είτε μούγκα στη στρούγκα είτε προσπαθούν να τον απαξιώσουν.

  12. Για να δούμε τελικά θα αποδώσει κανένας σε κανέναν ευθύνες μάλλον ο κανένας από ότι δείχνουν τα πράγματα.

Comments are closed.