Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανακοινώνει σήμερα το κόμμα «Εθνική Συμφωνία»

Κοινοποίηση:
ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανακοινώνει σήμερα το απόγευμα τη δημιουργία πολιτικής κίνησης, με την ονομασία «Εθνική Συμφωνία».

Η ανακοίνωση της κίνησης θα γίνει στις 6 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός», στην οδό Μιχαλακοπούλου. Ο ίδιος απευθύνει προσκλητήριο σε όποιον βρίσκεται εκτός ΝΔ και κινείται στον φιλελεύθερο-πατριωτικό χώρο.

Σύμφωνα με το πηγές από το περιβάλλον του ανεξάρτητου βουλευτή, «καλεσμένο στην εκδήλωση είναι όλο το πατριωτικό τόξο, δεξιά της ΝΔ, ολόκληρος ο φιλελεύθερος πατριωτικός χώρος, απόστρατοι, ορθόδοξοι και σκεπτόμενοι πολίτες». Ανάμεσα στους καλεσμένους αναμένονται οι Φαήλος Κρανιδιώτης και Θάνος Τζήμερος, καθώς και πρώην στελέχη της ΝΔ, όπως ο Νίκος Καραχάλιος.

Ανακοίνωση Εθνικής Συμφωνίας

«Την Τρίτη 5 Απριλίου 2022, Παγκόσμια Ημέρα Συνείδησης, στις 18:00 στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos, στην οδό Μιχαλακοπούλου 114, ο ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθήνας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, θα ανακοινώσει την πολιτική κίνηση «ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ».

Σκοπός της ΕΣΥ είναι λειτουργήσει ως προσκλητήριο προς το σύνολο του φιλελεύθερου πατριωτικού χώρου,, που στην Ελλάδα υπάρχει κοινωνικά και λείπει πολιτικά, ώστε αυτός να βρει ενιαία κομματική έκφραση, με ευρωατλαντικό προσανατολισμό και αστικά χαρακτηριστικά, εν όψει των επόμενων εκλογών».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Εσυ ρε Μπογδανε…τι θα ”ψιφησεις” ??? Αντε ρε σαχλοκουδουνο που θες και κομμα…αντε βρες κανα λακκο και πεσε σε κανα κωμα..κι οταν ερθουν οι Ρωσοι σε ξυπνανε…θα ‘χει πετρες για σπασιμο…μπολικες !!! Εφαγες τις φαπες σου…αλλα μυαλο δεν εβαλες…ε? ‘Η μηπως εσυ τις πληρωσες…για να σε μαθει η μανα σου….

  2. Το παιδι αυτο δεν.ειναι που.χλευαζε ολους που σηκωνανε σημαια στις Πρεσπες?και που επισης χλευαζε ειρωνικα τον Σφακιανακη στην εκπομπη του? η τοτε ηταν αλλο ενα παιδι χαμενο στην.βορα των νεοταξιστων και τωρα ο πινοκιο το.παιζει μπαντριοτιζ? φαπα και στον βοθρο!!!!

  3. Άλλο ένα στημένο παπαγαλάκι του τερη χρυσού μπας και τσιμπήσει κανένας παππούς,ότι κόψουν αρκεί να μην πάει η ψήφος σε Έλληνα Πατριώτη ! Έξω βρε λαμογια από την Ελλάδα μας!!!!

  4. μαθανε οτι γ@μιομαστε πλακοσανε και οι γυφτ@ι

  5. ΑΛΟ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΗΠΕΙΡΕΤΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

  6. Το διαίρει και βασίλευε τού Πατριωτικου χώρου στην πράξη. Ντροπή που δεν κατεβαίνουν με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο όσοι σωτήρες θέλουν πραγματικά να κηβερνησουν με αγάπη και ανιδιοτέλεια αυτό τον τόπο. Αυτό δείχνει εγωισμό και προσωπικά οφέλη που καμιά σχέση δεν έχει με την σωτηρία της πατρίδας μας. Αν θέλετε πραγματικά να υπάρξει μέλλον στον πατριωτικό χώρο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΛΑΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΧΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΈΡΗΣ ΚΛΠ. Όλοι μαζί τότε μόνο θα πιστέψουν οι Έλληνες ότι θέλετε πραγματικά το καλό τους……Στην ΆΚΡΗ λοιπόν τούς εγωισμούς για να υπάρξει μέλλον επιτέλους σε αυτό τον τόπο. Όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα!!!

  7. Ασχοληθείτε προς το παρόν με τη Ρούλα Πισπιριγκου ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ Κλώνου Μητσοβλακη
    Παρι ο Μητσοβλακης!!
    ARRESTED

  8. Να τον φωνάξετε κι αυτόν.
    Είναι υπερμεγιστος μπατριωτης

  9. <> Αυτό τα λέει όλα! δηλαδή μια απο τα ίδια! απλά για να φάνε και άλλοι? οι λέξεις σημαίνουν ότι, ”Θα έχουμε προσανατολισμό χρήσιμων ηλιθίων!”

Comments are closed.