Ο Κουκούτσης το αποφάσισε! «Τον Πάνο τον γνωρίζω από την δεκαετία του 80…» – Όλα όσα είπε για την μεταγραφή στους ΑΝΕΛ

Κοινοποίηση:
koukoutsis_1

Πληροφορίες ανέφεραν από το πρωί ότι μέσα στις επόμενες ώρες επρόκειτο να γίνει προσχώρηση βουλευτή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

Μόλις άρχισε να ακούγεται η πιθανότητα προσχώρησης ανεξάρτητου βουλευτή στην ΚΟ των ΑΝΕΛ, στους διάδρομους της Βουλής, όλοι ξεκίνησαν να… ψάχνουν.

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές που είναι πιθανοί για μετεγγραφή είναι πέντε: Ο Στάθης Παναγούλης, ο οποίος όμως φαίνεται να οδεύει προς το ΚΙΝΑΛ, ο Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν προσχωρεί σε καμία ΚΟ, ο Νίκος Νικολόπουλος και ο Δημήτρης Καμμένος οι οποίοι αμφότεροι τονίζουν ότι δεν πρόκειται να προσχωρήσουν στους ΑΝΕΛ και ο προερχόμενος από τη Χρυσή Αυγή Δημήτρης Κουκούτσης.

Ωστόσο, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, μιλώντας στο newsit, διέψευσε το ενδεχόμενο ένταξής του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, λέγοντας ότι, «Δεν πρόκειται να ενταχθώ σε καμία κοινοβουλευτική ομάδα. Εγώ θα απέχω από την κεντρική πολιτική σκηνή. Είμαι υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας. Τον Πάνο Καμμένο τον γνωρίζω από την δεκαετία του ’80. Δεν με έχει προσεγγίσει για να μου προτείνει ένταξη στους ΑΝΕΛ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μιχαλολιακο αυτα θα εχεις μια ζωη οταν συλλεγεις και πολιτευεις παλαιοκομματικα σουργελα της Δαπ-Οννεδ και οχι γεννημα-θρεμμα Εθνικιστες ….

Comments are closed.