Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ!!! Ινκόγκνιτο στο Υγεία για να παραλάβει τη “λαίδη” – ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;;; [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
make1

Ως σωστός και συμπονετικός σύζυγος ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε νωρίτερα στο νοσοκομείο Υγεία για να παραλάβει τη σύζυγό του Μαρέβα. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, η σύζυγος του Πρωθυπουργού υπεβλήθη σε εγχείριση μηνίσκου.

Μα καλά, αυτή η χώρα που διαθέτει… τουρμποκίνητο δημόσιο Σύστημα Υγείας δεν έχει καλούς γιατρούς στο Δημόσιο; Αν μη τι άλλο, θα περιμέναμε από τον Πρωθυπουργό να τιμήσει τους γιατρούς και νοσηλευτές του Δημοσίου που φτύνουν αίμα για να υπηρετήσουν τους συμπολίτες μας. Αλλά η κυρία Μαρέβα, είναι λαίδη. Δεν καταδέχεται.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

make1 make3 make2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Και ο παπαντρικος … το Γιακούμπ σε ιδιωτικό στην Αγγλία. Και ο πατέρας στη Γερμανία για προστάτη..

  2. Με 150 ευρώ νομίζει ότι θα κοροιδέψει τα παιδάκια αλλά δεν θα του περάσει. Πόσο στοίχησε η επέμβαση στο υγεία; Γιατί δεν της είπε να την έκανε σε κανένα δημόσιο νοσοκομείο δωρεάν; θα ήταν στο ίδιο δωμάτιο και με καμιά με μαντίλα, οπότε όλα καλά αφού είναι και λάτρης της πολυπολιτισμικότητας σαν τον τσίπρα. Και να έδινε τα 150 ευρώ δώρο σε ένα λοιμοξιολόγο να μιλήσει για την αναγκαιότητα των εμβολιασμών! Και για το σούπερ σύστημα υγείας! Με 150 ευρώ μέχρι και το αστραζένεκα θα ξανασύστηνε σε όλους ο λοιμοξιολόγος! Δεν πειράζει που δεν το κάνουν πουθενά, με 150 ευρώ στην Ελλάδα θα το έβγαζε ασφαλές! Ο λοιμοξιολόγος με το ακαταδίωκτο που του έδωσε το αφεντικό του!

  3. Τα δημόσια νοσοκομεία και σχολεία είναι για την πλέμπα. Εδώ τα κομμούνια και οι σοσιαληστές στέλνουν τα βλαστάρια τους σε ξένα σχολεία το κούλε μας πείραξε. Το πουλάκι μας μπορούμε να το παίξουμε με επιτυχία και στο σπίτι μας δεν χρειάζεται να το παίζουμε πίσω από το παραβάν.

  4. Α ρε Παπαδόπουλε δεν τις έκανες καλά τις δουλειές σου τότε.Επρεοε να ειχες εκτελέσει όλα τα πολιτικα λαμογια.Ιδού σήμερα οι γόνοι και ιδού τα αποτελέσματα.

Comments are closed.