Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΗΝ “ΕΙΔΕ” ΤΡΑΜΠ!!!! Με σωματικό έλεγχο και ακροβολισμένους άντρες της ΟΠΚΕ η ομιλια Μητσοτακη των 1500 ατόμων στο Ηρακλειο [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
image0

Ομιλία απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ της Δευτέρας, σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Κηποθέατρο “Νίκος Καζαντζάκης”. Φαίνεται όμως ότι ο Κούλης έχει πάρει ψηλά τον αμανέ.

Η ομιλία του έγινε με σωματικό έλεγχο στους παρευρίσκοντες και ακροβολισμένους άντρες της ΟΠΚΕ.

Δείτε τις φωτογραφίες του makeleio.gr:

image4 image3 image2 image1 image0

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. φαντάσου πόσο τον αγαπάνε, που φοβάται μην τον σκοτώσουν !! ΛΟΛ τι ψηφίσατε ρε μλκεεεεεεεες ;

  2. ελεγχοs προs αποφυγην ριψηs γιαουρτιων κλουβιων αυγων ντοματων και αλλα συναφη ζαρζαβατικα;;;πονηρη η γουρλοματα μυτη μελιτζανα το σπλαγχνο του μπαμπα γκαντεμη…!
    Καλιγουλαs και Μητσοσκατακηs-YouTube

  3. Με τα χρηματα των ελληνων κανει προεκλογικη εκστρατεια ο κλέφτης

  4. Μια μπόμπα δεν μπορούσε να ρίξει κανείς εκεί

  5. Πως και δεν εβαλε διοδια ο Γεραπετριτης……………..

  6. Πέντε και σήμερα…κρεατοβεργα…!!! Έτοιμασου για ταξιδακι αναψυχής προς Κορυδαλλιους νήσους μεριά..!!! Άντε πισωγλεντη να τελειώνουμε με σένα.
    Είμαι 54ρων ετών παλιοπουστ@ και τα 4 τελευταία χρόνια καταστράφηκε ότι έχτιζα επί 50 !!! χρόνια με κόπο.. ιδρώτα και μόχθο Αληταραδες κοπριτες ΝεοΔημοκρατες μόνο και μόνο για να γεμίσετε όλοι εσείς οι διαφθορεις τις τσέπες σας με μίζες… κλεψιες.. παρανομίες κι ανομίες !! Η εκδίκηση χαμουρες είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο κι εγώ ..αν με αξιώσει ο Θεός κι η Παναγιά μου.. αλλόθρησκοι μουλοι..να ορθοποδήσω ξανά…θα σας το κρυωσω παραπάνω…!! Για να δείτε στο πετσί σας τι σημαίνει.. απ’ τα ψηλά στα χαμηλά κι απ’τα πολλά στα λίγα..!!! Οσονουπο τρύπιοι… έρχεται..!!

  7. ΤΟΣΟ ΛΑΟΦΙΛΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ

  8. Πως καταντήσαμε λοχία όπως λέει και το αστμα, κατάντια και μόνο κατάντια???

  9. Βλαμμένο είναι ότι θέλει κάνει.. Χρυσό… παιδί..

  10. Ρε στόκοι, καθησατε και σας περάσανε από μηχάνημα για να ακούσετε τις μαλακές του ΚΟΥΛΉ? Αντε την επόμενη φορά να πληρώσετε και είσοδο.

Comments are closed.