Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΗ “ΛΑΙΛΑΠΑ ΔΕΝΔΙΑ”: Τα θανάσιμα λάθη του στην Άγκυρα που έκρυψαν τα Μ.Μ.Ε.

Κοινοποίηση:
diki-xrusis-augis-apologia-ilia-kasidiari

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναλύει τις παραλείψεις και τα μοιραία λάθη που έκανε ο Δένδιας στην Άγκυρα και απέκρυψαν τα συστημικά Μ.Μ.Ε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Όντως! Δένδιας «ο γενναίος του μοντάζ»! Πάλι το μοντάζ έκανε το θάμα του. Δείξανε εκεί που δήθεν τα «έχωσε» στον Τσαβούσογλου ενώ δεν δείξανε όταν είπε για μουσουλμανικές μειονότητες και τζαμιά. Ο κ. Δένδιας μου θύμισε το πεκινουά του καναπέ που βρυχώμενο παριστάνει το λιοντάρι και οι ιδιοκτήτες του γελάνε. Το ποσό σοβαρός και «ήρωας» είναι ο κ.Δένδιας μας το αποδεικνύει τα τελευταία 2 χρόνια εφαρμόζοντας κατά γράμμα την ανθελληνική εξωτερική πολιτική που του υποδεικνύει το ΕΛΙΑΜΕΠ, παριστάνοντας τον Κινέζο στις παραβιάσεις των Τούρκων κάθε μέρα στην ΑΟΖ μας με τα διάφορα ερευνητικά τους, παριστάνοντας τον Γιαπωνέζο απέναντι στην προκλητική στάση της φιλοτουρκικής Ε.Ε. και της κ.Μερκελ να μην εφαρμόζει κυρώσεις έναντι της Τουρκίας για τις παραβιάσεις, τις κατάπτυστες οριοθετήσεις ΑΟΖ με Αίγυπτο και Ιταλία εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων, την αναγνώριση της ανθελληνικής κυβέρνησης στη Λιβύη και δεν έχει τελειωμό η λίστα με τα κατορθώματά του. Τώρα αν αυτή η μικροπαρέκκλιση να τα «χώσει» δήθεν στον Τσαβούσογλου ήταν από βλακεία του ή γιατί όντως όπως γράφει και το μακελειό πάει να γίνει αρχηγός της Ν.Δ. αυτό θα φανεί. Αν και όπως έγραψα και παραπάνω αυτό μου θύμισε λεονταρισμό του πεκινουά και τίποτα παραπάνω. Οπότε δεν αξίζει να ασχολούμαστε.

  2. ΛΙΑΚΟ ΓΕΡΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

  3. Μη γελάτε καθόλου,ο Κασιδιάρης “χτίζει”το πολιτικό του μέλλον αλλά Νέλσον Μαντέλα.
    Παλιά πετυχημένη συνταγή της Στοάς.

    1. Αφησαμε τους ναζι και το ριξαμε στην μασονια τωρα χαχχαχαχ

  4. Ο κρατούμενος αρχίζει να γίνεται γραφικός κ να ανταγωνίζεται τον Μόρφου σε γραφικότητα.

    1. Παλιά μας τέχνη κόσκινο…Αν κάποιος έχει αντίθετες απόψεις είναι γραφικός η τρελός…

  5. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΑΝΕΤΑ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ

  6. Μπράβο Ηλία για άλλη μια φορά τους ξεφτιλιζεις με αλήθειες είσαι ο καλύτερος και ο μεγαλύτερος φόβος τους το δείχνουν και οι προβολές σου τώρα για αυτούς που σε υμνούν με τα σάπια σχόλια τους είναι οι ίδιοι που έχουν καταντήσει την χώρα σε αυτά τα χάλια με τους ψήφους τους γιατί έχουν.μαθει στο ρουσφέτι στο γλυψιμο στην ρουφιάνια ο θεός να τους συνγωρεσει έρχεται η ώρα της νεμεσης ο Θεός έχει τα σχεδ6 του με μπροσταρη εσένα τι ξέρουν και τρέμουν

  7. Ο Κασιδιάρης έπρεπε να ήταν υπουργός εξωτερικών…θα έβρισκαν όλοι τον μάστορα τους….

  8. Πάμε δυνατά, Ηλία. Τον ξεφτίλισες τον μασόνο με το κιπά. Η καλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι τα πληρωμένα σκουπιδοτρόλ της ΝουΔούλας που μπαίνουν για να γράψουν αρνητικά σχόλια.

  9. Ένα σχόλιο και πολύ του πέφτει. Ούτε που τον ακούω.

  10. Μου φαίνεται ότι η φυλακή θα τον τρελάνει εντελώς.

    1. Ο μονος φυλακισμενος εισαι εσυ και μερικοι αλλοι μενουμεσπιτακιδες…Ο Κασιδιαρης αυτην την στιγμη ειναι πιο ελευθερος απο εσενα

Comments are closed.