Ο Θανάσης Κατερινόπουλος “ισοπέδωσε” το Μάνο Δασκαλάκη: “Ένα ύφος ηθοποιού Hollywood”

Κοινοποίηση:
ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

«Ο Δασκαλάκης εμφανίστηκε με ύφος ηθοποιού Χόλιγουντ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τον Μάνο Δασκαλάκη, στο σχόλιό του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, την Τετάρτη (06/04) το απόγευμα.

«Μίλησε για αδιάσειστα στοιχεία, μια λέξη νομική», είπε στη συνέχεια ο ταξίαρχος ε.α. και συμπλήρωσε: «Δεν τον κατηγορούν για κάτι, αλλά αυτό το ύφος του κ. Δασκαλάκη δεν φαίνεται το ύφος λυπημένου πατέρα, που αγωνιά να μάθει την αλήθεια… Ήταν μια έτοιμη δήλωση που αποστήθισε και είπε μπροστά στις κάμερες».

«Είδαμε έναν θλιμμένο, ταλαιπωρημένο πατέρα με ύφος ηθοποιού Χόλιγουντ, αυτό έδειξε η εμφάνισή του», κατέληξε μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, με τη Μάρα Ζαχαρέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Kλασσικός τύπος ΝεοΕλληνα που θέλει να ζήσει ζωάρα…επιτυγχάνοντας οικονομικά είτε μέσω ποδοσφαίρου είτε μέσω τραγουδιστικής(!) …Κανένα συναίσθημα ..πολύ καλά “δασκαλεμένος” από τους δικηγόρους που άγνωστον και για τους δύο…με τι λεφτά πληρώνονται..το μόνο που έδειξε να τον ενδιαφέρει ήταν η εξωτερική του εμφάνιση που ήταν όντως άκρως προσεγμένη!!! Μουρλές και ανωμαλιάρες υπάρχουν δυστυχώς πολλές ακόμα στον έξω κόσμο που οπωσδήποτε θα’ θελαν πολύ έναν τέτοιο κλαρινογαμπρό!!!! Μόνο που θα’πρεπε ήδη να τον είχαν μπουζουριάσει και αυτόν γιατί ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην ήξερε τα δολοφονικά “τερτίπια” της γυναίκας του …που τον ξαναγύριζαν πίσω στην συζυγική εστία …έστω και για 2-3 μέρες!!!!!!

  2. Συνδικαλιστης της Πασοκαρας δε δούλεψε ούτε μια ώρα στη ζωή του .Ειδικος πλέον στα πάνελ.
    Τα αγγελούδια επίσης έχει βουηξει η Πάτρα ότι παίζει η ψυχανωμαλη να τα είχε με το ψαρά .Γίνεται απλά της καρατανας.

  3. Την μια μέρα στην Ευελπίδων έδινε συνεντεύξεις λαλίστατος,χωρις μάσκα και φορώντας τα γυαλιά ηλίου και επειδή σχολθαστηκε σε κάποιες εκπομπές την αλλη ημέρα ο δασκαλεμενος Δασκαλάκης εμφανίστηκε με μασκουλα χωρίς να πει ουτε μία λέξη στους δημοσιογράφους,

  4. ο συνταξιούχος σερίφης, πάλι με την πεντάλφα στο πέτο εμφανίστηκε ; (!)

  5. Το λαμόγιο και αυτός μέσα την ήξερε το ψώνιο τη καπνό φουμαριζε,με τα λεφτά αλλουνου το παίζει γόης,μέσα καραγκιόζη να δεις σε περιμένει…

  6. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ & ΣΙΑ
    ΕΜΠΟΡΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ

  7. Καραγκιόζης καραβλάχος κλαρινογαμπρός παντελώς ανάξιος για το ρόλο του πατέρα.

  8. ΠΟΙΟΝ..ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΙΣΩΣ,ΥΠΟΦΩΣΚΩΝ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΣ? ΜΟΝΟΝ Η ΟΠΟΙΑ,ΠΙΘΑΝΗ,ΣΧΕΣΙΣ-ΓΝΩΣΙΣ-ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!!! ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ..ΘΕΛΕΙ..ΝΑ ΜΑΣ ΠΗ,Ο κ.ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ??? ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

  9. Ενώ το ύφος του Κατερινόπουλου είναι καλύτερο. Που αλλάζω κανάλι ή κλείνω είδηση που έχει αυτή τη γλυκιά κι αθώα φατσούλα που αντικατοπτρίζει την ελληνόφωνη κοινωνία.

  10. Πολύ εύστοχος ο χαρακτηρισμός του κυρίου Κατερινόπουλου και και θα συμπληρώσω εγά ”…..αλλά πολύ κακός ηθοποιός”

  11. Πόσοι τέτοιοι και τέτοιες υπάρχουν στην Ελλάδα. Με το κινητό στο ένα χέρι και με καφεδάκι ή σκύλο στο άλλο. Ο δυτικός τρόπος ζωής και σκέψης που αλλοιώνει σιγά και σταθερά την Ελληνική κοινωνία και την οικογένεια που ήταν πάντα δεμένη και αγαπημένη. Λιγοστεύουμε και μας λένε και γραφικούς αν δεν έχουμε Facebook. Α, ρε σκοινί και σαπούνι που χρειάζεται.

  12. Τραγουδιστής,ποδοσφαιριστής καί τώρα καί ηθοποιός ο κλαρινογαμπρός πού δεν ήξερε δεν ρώταγε.Ά ρε κάτι άτομα πού κυκλοφορούν καί κάνουν καί παιδιά.Σκουπίδι.Ψώνιο.

Comments are closed.