Ο «ΘΕΙΟΣ» ΞΕΠΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ. Η ΨΥΧΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ Α.Ε». ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ, Η ΚΥΠ, ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΟΦΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ. Γιατί ο Μητσοτάκης έβαλε τον «μικρό γιο που εκμαύλισε» να αποποιηθεί την κληρονομιά. Έχει σχέση η σύλληψη του εκδότη Δελατόλα;

Κοινοποίηση:
exofyllo8-6

im_teaser_08-06-2022

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”.  Με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

World Press Freedom Day, Vector Illustration.

Στο ΦΥΛΛΟ της Τετάρτης 8-6-2022 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Freedom of the Press news headline on a copy of the US Constitution
Freedom of the Press news headline on a copy of the US Constitution

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

opisthofyllo8-6

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ . STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. 
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

alitheia-aima-banner
Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

Killed_list_graphic
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ως απάντηση σε αυτήν την απειλή του Υβριδικού Πολέμου , οι αφρικανικές χώρες αγοράζουν με ανυπομονησία όσο περισσότερα από τα αγροτικά προϊόντα της Ρωσίας μπορούν για να αποτρέψουν ότι το ενορχηστρωμένο από τις ΗΠΑ σενάριο αλλαγής καθεστώτος προωθείται έμμεσα από την τεχνητά κατασκευασμένη παγκόσμια επισιτιστική κρίση. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι το τελευταίο αφήγημα ψευδών ειδήσεων της Δύσης υπό την ηγεσία των ΗΠΑ για τη Ρωσία έχει εντελώς αποτύχει αφού η Αφρική αψήφησε την αμερικανική πίεση να μην αγοράσει το σιτάρι αυτής της χώρας. Γι’ αυτόν τον λόγο, το MSM πιέζει τώρα το ψέμα ότι κλάπηκε από την Ουκρανία για να δυσφημήσει αυτά τα κράτη στο δικαστήριο της δυτικής γνώμης, αλλά θα μπορούσαν να νοιάζονται λιγότερο, καθώς η διασφάλιση της επισιτιστικής ασφάλειας είναι κατανοητό η πρώτη τους προτεραιότητα.

  2. Δεν είναι τυχαίο ότι καμία αφρικανική χώρα δεν έχει ενταχθεί στις αντιρωσικές κυρώσεις της Δύσης υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, ούτε καν εκείνες των οποίων οι κυβερνήσεις εξαναγκάστηκαν από αυτό το μπλοκ να ψηφίσουν κατά της Μόσχας στον ΟΗΕ. Όλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Ρωσία τους υποστήριξε κατά τη διάρκεια των αντιαποικιακών αγώνων τους και στη συνέχεια τους βοήθησε να ξαναχτίσουν τα έθνη τους στη συνέχεια. Αυτή η Ευρασιατική Μεγάλη Δύναμη δεν συμμετείχε ποτέ στο λεγόμενο «Σκραμπλ για την Αφρική» και ήταν πάντα ο πιο αξιόπιστος σύμμαχος της ηπείρου. Δεν θα λιμοκτονούσε ποτέ τον αφρικανικό λαό ούτε θα τους πουλούσε κλεμμένα σιτηρά. Αντίθετα, είναι απολύτως αναπόσπαστο στοιχείο για τη διασφάλιση της επισιτιστικής ασφάλειας πολλών από αυτές τις χώρες, γι’ αυτό και τους αποστέλλει επειγόντως τέτοιες προμήθειες.
    Η υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Δύση, από την άλλη πλευρά, έχει μια αξιοθρήνητη ιστορία αποικιοκρατίας, νεοϊμπεριαλισμού και πολεμοκάπηλου σε όλη την Αφρική. Αυτός ο πολιτισμός είναι διαβόητος επειδή σκότωσε αμέτρητους ανθρώπους σε όλη την ήπειρο κατά τη διάρκεια των αιώνων και υποδούλωσε ακόμη περισσότερους. Δεν είναι καθόλου αξιόπιστο, αλλά είναι απλώς ένας «σύμμαχος ευκολίας» για πολλούς που εκτιμούν τη σχετικά ανοιχτή πρόσβαση στην αγορά για τις εξαγωγές τους.

    1. Λατινική Αμερική ,Αφρική, Μεση Ανατολή,Ευρασία VS Αγγλοσαξωνων Ιουδαίων της Ευρώπης της Β.Αμερικης της Αυστραλίας πρώην αποικιών της Μ.Βρετανιας του Δυτικοιουδαικου πολιτισμού και όχι του Ελληνικοτροπου (Μητέρα) του γνήσιου δυτικού πολιτισμού.

  3. Ζητώ λοιπόν να πολεμήσω δίπλα στην Ουκρανία για την ελευθερία και το δίκαιο.

  4. Και σκατα εννοείται
    Να τα μαζεύουμε
    Μπορεί να μας κανουν πλουσιους

    1. Αυτό το έκαναν στη Β Κορέα.
      Δεν είχαν να φάνε και ο Κιμ τους διέταξε να μαζεύουν τα σκατα τους και να του τα δίνουν για λίπασμα.
      Φαντάζεστε να χ#ζουμε και να δίνουμε τα σκατα στο Μαξίμου;;;;;
      Θα παίρνει μίζες κι απ’ αυτά???

      1. Μου είναι αδιαφορο αν ειρωνεύεσαι ή κοροϊδεύεις.
        Αρκεί που τα βάζεις έστω κι εξαναστικα
        Άλλωστε δεν απευθύνομαι σε εσένα

      2. Μου είναι αδιαφορο αν ειρωνεύεσαι ή κοροϊδεύεις.
        Αρκεί που τα βάζεις έστω κι εξαναγκαστικα
        Άλλωστε δεν απευθύνομαι σε εσένα

  5. κλαίω με τα γλωσσόφιλα σοφού-τσιμτσιλή στο γάμο τους ! ΛοΛ το είχα ξεχάσει

  6. Ακριβώς αυτό!!! Απλά ήταν ο παρκαδορος-διαχειριστών των μιζών των Μητσοτακηδων, Κωστακηδων (με εκβιασμο μάλιστα μην Τομ βγάλει γκέι) και άλλων δεξιών

Comments are closed.