Ο ΘΑΝΑΤΟΣ της ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ. Πέθανε χτες η Εριέττα Λάτση, χήρα του κροίσου γκάνγκστερ Γιάννη Λάτση (1925-2022). Η κόρη Μαριάννα, ο ανεπιθύμητος Νίκος Κούρκουλος και τα δισεκατομμύρια του αίματος. ΟΙ ΣΤΥΓΝΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Κοινοποίηση:
exofyllo29-12

 im_teaser_29-12-2022

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

24_kataggelies_Radio_MAKTV.indd

Στο ΦΥΛΛΟ της ΠΕΜΠΤΗΣ 29-12-2022, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-press-no-compromise

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Η ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΠΛΑΚΩΣΕ ΚΑΤΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1997 ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ? ΗΤΑΝ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ? ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ?

  2. Πολύ σωστά τα είπατε κύριε Χίο. Και για την πόρνη την Μερκούρη που βλέπουμε τη σκατόφατσα της στο μετρό. Με την διαφορά ότι αυτοί όσες φιλανθρωπίες και να κάνουν δεν σώζονται. Κι ας τους λένε οι παπάδες το αντίθετο για να τους τα παίρνουν. Επειδή τα λεφτά τους είναι άδικα, αιματοβαμμένα, για να σωσουν τις ψυχές τους πρέπει να τα επιστρέψουν ΌΛΑ. Επέστρεφε, λέει ο Κύριος των Δυνάμεων, γιατί δεν έκλεψαν τους ανθρώπους, τον Θεό έκλεψαν. Γιατί όλη γη ανήκει στον Θεό, γιατί αυτός την έφτιαξε, όχι αυτοί.

  3. Όταν την είδα τρόμαξα
    Νόμισα ότι ήταν βαλσαμωμένη μούμια του Φαραώ

  4. Να κηρυχθεί 15νθημερο πένθος και φυσικά η κηδεία με δαπάνη των γιδιώνε που ψηφίζουν δημοκλαστικο τόξο.

  5. Πόσα πήρε μαζί της για τα διόδια; 2 δις; 1 δις; 500 εκκ; Να ξέρουμε τις ταρίφες για την άλλη μεριά.

  6. Το λάθος της επταετίας και του Γιώργου ήταν ότι έβλεπε μόνο κόκκινους ενώ έπρεπε να ξεβρομισει τον τόπο απ’όλους τους μαυραγορίτες και τις οικογένειές τους που πλουτίζουν ακόμα και σήμερα με τον ιδρώτα του κόσμου. Πλούσιος ναι αλλά πόθεν έσχες πραγματικό και με αποδείξεις. Για αυτό η πλειοψηφία είναι μια χαρά με τις καταθέσεις τους, τα σπίτια τους και την περιουσία τους. Τα έχουν κάνει και πλακάκια με την εξουσία και δεν αλλάζει τίποτα.

    1. Επ επτανησιε , τότε οι Λάτσης Ωνάσης Νιάρχος επι χουντας έκαναν κουμάντο.
      Τους συνταγματαρχες τους είχε σαν κατοικίδια, π. Χ. Σπιτωσε τον Παπαδοπουλο και την Δεσποινουλα στην βίλα στο Λαγονήσι ο Ωνάσης.
      Εν ολίγοις οι χουντοκαραβαναδες ξεβλαχεψανε οταν ανέλαβαν και έκαναν ντολτσε βιτα,Ρουφογαλλης,Μπαλοπουλος ,σκάνδαλο για το τάμα του έθνους,σκάνδαλα με την πολυεθνική Litton κτλ.

      1. Έλα μωρέ μαμάκες. Τί θα έπρεπε να κάνει ένας ικανός αρχηγός; Να παριστάνει το ρομπέν των δασών στο παραμύθι; Σημασία έχει ότι ευημέρησε η κοινωνία. Πραγματική ευημερία. Όχι 6G, οθόνες, δηλητήρια, ψέκα, ζώα συντροφιάς, λοατκια, ράβε-ξήλωνε και ντόπα κάθε λογής.

        1. Για να τελειώνουμε με τα προπαγανδιστικα παραμυθάκια. Την χούντα αναγκαστικά την πλησίαζαν οι εφοπλιστές γιατί επί χούντας φτιάχτηκε και η Motoroil, επί ημερών της εγκαινιαστηκαν τα διυλιστήρια στους Αγ. Θεοδώρους επίσης έγινε προέκταση των διυλιστηριων και της Petrola. Οι εφοπλιστές, πλην του Ωνάση και κάποιων άλλων που οι μεταποληστευτικες κυβερνήσεις τους έδιωξαν από την χώρα ή τους εξαφάνισαν σχεδόν ολοκληρωτικά, μια χαρά συνομωτησαν εις βάρος της, όταν η 21η Απριλίου ανακοίνωσε το σχέδιο εξόρυξης πετρελαίων στο Κερί της Ζακύνθου γιατί έχαναν πολλά κέρδη από την μεταφορά των πετρελαίων από τις Αραβικές χώρες προς την Ελλάδα, Ευρώπη,Αμερική. Όλοι οι προδότες-ρουφιάνοι-πράκτορες των Αμερικανών, των Εβραίων και άλλων Ευρωπαϊκών δυνάμεων(Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία), που έκαναν το πολυτεχνείο, στις εταιρείες τους, στα ΜΜΕ και από τις χορηγίες των εφοπλιστών αυτών, δούλεψαν, έφτιαξαν βιογραφικά και πολιτευτηκαν ανεξαρτήτως κομμάτων. Γι’αυτό και οι αλλαξοκομματικες-αλλαξοκωλιες τόσες δεκαετίες τώρα. Πράγμα που συμβαίνει σπανίως και παλαιότερα και τώρα, ακόμα και σε τρικοκοσμικα μέρη, όπως θέλουνε να τα ονομάζουμε, μόνο που πιο τριτοκοσμικο, καλύτερα τεταρτοκοσμικο κράτος από την σημερινή Ελλάδα, δεν υπάρχει στον πλανήτη!!! Τα προαναφερθέντα διυλιστήρια φτιάχτηκαν από Γαλλική και Ιταλική εταιρία, ενώ πολλοί Συνελληνες εργάστηκαν σε αυτά, απέκτησαν εργασιακή τεχνογνωσία και εμπειρία και στην συνέχεια εργάστηκαν και σε άλλες Αραβικές και χώρες της Λατινικής Αμερικής, έκαναν περιουσίες με τον μόχθο τους και τα χρήματα που έβγαλαν τα επένδυσαν στην Ελλάδα, φτιάχνοντας τα σπίτια τους, τα εξοχικά τους, ανοίγοντας επιχειρήσεις και βοηθώντας και συγγενικά τους πρόσωπα ή φίλους. Πολλοί μάλιστα κυνηγηθηκαν και τους εκμεταλλευτηκαν αρκετά εγχώρια λαμογια και κάποιους τους κατέστρεψαν παντελώς οικονομικά και αναγκάστηκαν να φύγουν ξανά στο εξωτερικό.

        2. ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ. Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΛΑΓΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΩΝΑΣΗΔΕΣ? ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΟΡΥΞΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΩΝΑΣΗΣ ΕΠΈΤΡΕΠΕ ΣΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΙΜΗ THYSSEΝ. ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ) ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΕΣ ΤΟΤΕ ΣΚΥΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ Η ΚΥΠ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ ΑΝΑΓΟΥΛΗΣ.
          Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΔΕΣΜΕΥΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΜΕΣΩ ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΟΔΑΝΕΙΣΜΟ!!! (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ΓΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΙΣΟΝΟΜΑ)

          ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΛΑΤΣΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ.

          ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ 1972 ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΙΔΕΑ

          ΥΓ: Ο ΡΟΥΦΟΓΑΛΗΣ ΗΤΑΝ ΣΑΛΙΑΡΗΣ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΡΟΥΝΙΚ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ .

  7. ΗΤΑΝ ΦΤΩΧΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚωΛΟ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΓΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΤΡΩΓΕ… ΛΕΝΕ

  8. Μεγάλος μαυραγοριτης στον Πύργο Ηλείας , στην κατοχή.

  9. Αυτη η εριεττα πολυ ωραια μιλφαρα οσο μεγαλωνει γινεται πιο καυλα

  10. Τους Εβραίους που σουλατσαρουν στη Κουμουνδούρου τους είδατε;;
    Τα εξοπλιστικά έχουν πολλη Μίζα.

  11. Για περιστατικό Γερμανίας που είναι πολύ σοβαρό, κάντε μια αναφορά στο ΥΠΕΞ. Αυτοί τι δουλειά κάνουν;

  12. Με κουκούλα στο πρόσωπο ο Λατσης πρόδιδε τους Έλληνες και εβραιουσ κατά την διάρκεια της κατοχης στην Γκεστάπο Έτσι τα εκαμε τα λεφτά από μπακαλόπαιδο που ήταν, έγινε δισεκατομμυριούχος Και όχι μόνο αυτός ήταν και άλλοι σπιούνοι Έλληνες γνωστοί αλλά δυστυχώς οι ρεμπεσκεδες Έλληνες ξεχνούν γρήγορα δεν έχουν μνήμη Ελπίζουμε όλους αυτούς ο βερζεβουλ στην κόλαση να τους τακτοποιήσει

    1. Ο/Η Διπλωματούχος ρουφιάνος των ρουφιάνων, να υποκλίνονται όλοι λέει:

      H σπιουνιά, το ανώτερο επάγγελμα της χώρας, θα έπρεπε να έχει τη δική του ανώτατη σχολή. Και μόνο στο Εκπα. Όχι σε τει, ιεκ και περιφερειακά αει του λώκου.

  13. ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ ΦΩΤΙΑΣ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΕΛΑΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ….

Comments are closed.