Ο Ερντογαν μπουκάρει στην Αμμόχωστο και δείτε τι απάντησε το ελληνικό ΥΠΕΞ – Καμια ελπίδα!

Κοινοποίηση:
1

Το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε μία άγευστη ανακοίνωση για τις κινήσεις της Τουρκίας στην παραλία της Αμμοχώστου και την επιθυμία της να ανοίξει για το κοινό την περίκλειστη ακτή.

Σε ανακοίνωσή του, το ΥΠΕΞ ξεκαθαρίζει ότι «η Ελλάδα καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την απόφαση της Τουρκίας για επέκταση της άδειας εισόδου στο παραλιακό μέτωπο των Βαρωσίων.

Η απόφαση αυτή συνιστά κατάφωρη παραβίαση των Αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ και η Ελλάδα πρόκειται να ενισχύσει όλες τις σχετικές προσπάθειες της Κυπριακής Δημοκρατίας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αφού είναι με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ησυχάσαμε

  2. Ετσι ειναι ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ,αλλα και ολες οι ενεργειες της ελληνικης κυβερνησης απεναντι στις προκλησεις της Τουρκιας ….κανονικα υποδουλα γιουσουφακια

  3. Ο/Η να σε καλέσουμε στον γάμο μας, να μας ευχηθείς "και του χρόνου", ΒΛΑΞ λέει:

    Ναι, ρε μ@λάκα … Να αποδέχονταν οι Ελληνοκύπριοι (το 82% του πληθυσμού του νησιού) το σχέδιο Ανάν, που καθιστούσε την τουρκία δύναμη διατήρησης ΔΗΘΕΝ της ειρήνης στην Κύπρο (ο λύκος θα φύλαγε τα πρόβατα), διευκολύνοντας έτσι τα σχέδια των τούρκων για να διχοτομήσουν αρχικά την Κύπρο, να εξισωθούν πολιτικά οι Ελληνοκύπριοι με το τουρκοκυπριακό 18%, να υποχρεωθούν να έχουν, για ένα Α χρονικό διάστημα, κυβερνήτη τους έναν «εκλεκτό» των εισβολέων, στον οποίο θα υπάγονταν οι πολιτικές, διοικητικές, δικαστικές, στρατιωτικές αρχές και άπαντες οι πολίτες και στη συνέχεια να γινόταν ολόκληρη η Κύπρος, τουρκική… Την σκέφτηκες, πολύ την μ@λακία που αμόλησες ;
    Το δικαίωμα της «εγγυήτριας» χρησιμοποίησε, ρε, το 1974 η τουρκία και αντί, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ, να επαναφέρει το Σύνταγμα, κατέλαβε το 40% της Κύπρου , δολοφόνησε περισσότερους από 5.000 Ελληνοκυπρίους , έδιωξε από τα σπίτια τους (κλέβοντάς τα) 200.000 Ελληνοκυπρίους και άφησε 1.600 Ελληνοκυπρίους αγνοουμένους, τους οποίους όπως παραδέχθηκε αργότερα ο Ντενκτάς (χωρίς να παραπεμφθεί ως εγκληματίας πολέμου), οι τούρκοι εγκληματίες τους σκότωσαν όλους.
    Αν είχες διαβάσει το σχέδιο Ανάν, ρε κακομοίρη ΟΥΤΙΣ, θα γνώριζες ότι, σύμφωνα με αυτό, οι Ελληνοκύπριοι έπρεπε να αποδεχτούν :
    -Την παραμονή στην Κύπρο, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ενός εξαιρετικά μεγάλου αριθμού τουρκικών στρατευμάτων, με την ανοχή των οποίων, θα κατακλυζόταν βαθμιαία ολόκληρο το νησί, σε χρονικό διάστημα, το πολύ, 10 ετών, από τουλάχιστον 1.000.000 τούρκους εποίκους και θα γινόταν η Κύπρος, τουρκική.
    -Την οικοδόμηση νέων κατοικιών για κάθε τούρκο έποικο, με αντάλλαγμα την επιστροφή ενός μικρού αριθμού κλεμμένων κατοικιών στους Ελληνοκυπρίους, σε λιγότερες –αναλογικά- περιοχές, εντός χρονικής περιόδου 3 ετών, όχι υπό την διοίκηση των Ηνωμένων Εθνών, αλλά υπό την διοίκηση των τουρκικών στρατευμάτων, ώστε να αποτραπεί, έτσι, η επιστροφή των Ελληνοκυπρίων στην πατρώα γη τους και στις περιουσίες τους.
    -Την κατάργηση του αυτονόητου δικαιώματός τους (Ελληνοκυπρίων) της προσφυγής τους στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, εναντίον της τουρκίας, για την καταπάτηση και οικειοποίηση της περιουσίας τους.
    -Την οριστική κατάργηση του δικαιώματός τους (Ελληνοκυπρίων) στην αγορά περιουσίας και την ίδρυση επιχειρήσεων σε ολόκληρο το νησί (και στην υπό τουρκική κατοχή περιοχή του βορείου τμήματος).
    -Την απώλεια των πολιτικών δικαιωμάτων τους (Ελληνοκυπρίων), εάν τους επιτρεπόταν η επιστροφή και διαμονή σε κατεχόμενη από τουρκοκυπρίους περιοχή.
    -Την κατάργηση του Ευρωπαϊκού κεκτημένου τους (Ανεξάρτητου Κράτους) και την παραμονή της Κύπρου σε μία μόνιμη κατάσταση ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ, διατηρουμένου του κράτους ως τουρκικού προτεκτοράτου.
    -Την αναγνώριση μιάς κεντρικής κυβέρνησης της “νέας Κυπριακής Ομοσπονδίας”, χωρίς την οιανδήποτε δύναμη επιβολής των αποφάσεών της και την δυνατότητά της περί λήψεως σπουδαίων αποφάσεων, άνευ της σύμφωνης γνώμης των έξι (6) διορισμένων από τον Ανάν ισοβίων δικαστών, τουτέστιν η Κύπρος, ένα πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης, θα μετατρεπόταν σε, υπό κατοχήν, προτεκτοράτο της τουρκίας και ΔΕΝ θα μπορούσε να προσφύγει σε οποιονδήποτε Διεθνή Οργανισμό ή να έχει άποψη στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση, χωρίς την σύμφωνη γνώμη της τουρκίας και των λοιπών, στηριζουσών το σχέδιο Ανάν, χωρών (Η.Π.Α., Βρετανίας), καθώς και των έξι διορισμένων δικαστών.
    -Την αναγνώριση ως ιδιόκτητου Βρετανικού εδάφους (με υφαλοκρηπίδα μέχρι την Αίγυπτο), των μισθωμένων από την Κυπριακή Δημοκρατία προς την Βρετανία, στρατιωτικών βάσεων (προκειμένου η Βρετανία να οικειοποιηθεί τον θαλάσσιο και υποθαλάσσιο πλούτο της περιοχής αυτής).
    -Την αναγνώριση ισχύος όλων των συμφωνιών μεταξύ του παράνομου τουρκοκυπριακού κράτους με την τουρκία (π.χ. παραχώρηση του FIR και της υφαλοκρηπίδας του κατεχομένου βόρειου τμήματος της Κύπρου, κλπ.).
    -Την αναγνώριση του σχεδίου Ανάν ως νόμου της Ε.Ε. και του Ο.Η.Ε., τουθ΄ όπερ σημαίνει ότι η τουρκία θα μπορούσε στο μέλλον να εισβάλει στρατιωτικά στην Κύπρο, χωρίς να χρειάζεται την άδεια ΚΑΝΕΝΟΣ.
    -Την υπόσταση διζωνικού κράτους, μέχρι την πλήρη ένταξη της τουρκίας στην ΕΕ (δηλαδή, εάν η τουρκία δεν ενταχθεί, η Κύπρος θα παραμείνει τουρκικό προτεκτοράτο) …
    Αυτά και άλλα πολλά τρισάθλια, ΒΛΑΚΑ ΟΥΤΙΣ, προέβλεπε το σχέδιο CoffeeAnan (που διαμόρφωσαν ο AlvarodeSoto των Η.Ε., ο λόρδος Honey της Βρεττανίας και ο Αμερικανός αντιπρόσωπος των Η. Π.Α.) για να επιβληθούν τα συμφέροντα ξένων δυνάμεων και να παύσει η Κύπρος να αποτελεί ανεξάρτητο κράτος.
    Οι υποστηρικτές, λοιπόν, αυτού του κατάπτυστου σχεδίου, μόνον τα τουρκικά συμφέροντα εξυπηρετούν εις βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας …
    Αν είχε περάσει το Σχέδιο Ανάν, σήμερα, η Κυπριακή Δημοκρατία θα είχε αυτοκαταργηθεί, ο πληθυσμός του νησιού θα είχε εκτουρκισθεί και ο πραγματικός συνομιλητής όλων των διεθνών παραγόντων, πολιτικών και οικονομικών, για τις έρευνες, θα ήταν επί της ουσίας ο σχιζοφρενής ερντογάν, τουτέστιν τα πάντα θα ήταν υπό την πλήρη αίρεση της ΄Αγκυρας (βλ. Ακιντζί, ο οποίος έχει χάσει κάθε δυνατότητα χάραξης πολιτικής και λειτουργεί μέχρι κεραίας σύμφωνα με τις εντολές της ΄Αγκυρας).
    ΕΥΓΕ στους ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ που απέρριψαν το σχέδιο Ανάν, με ένα ΗΧΗΡΟΤΑΤΟ & ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ «ΟΧΙ», το οποίο «ΟΧΙ» φοβούνται κάτι Ελληνόφωνα πολιτικάντικα ανδρείκελα να εκστομίσουν, ορθώνοντας ανάστημα στον τρομοκράτη, αλαζόνα και παρανοϊκό τούρκο σουλτανίσκο …
    ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΑΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, που αρνήθηκε να παραδώσει στον εχθρό γη και ύδωρ (“Παρέλαβα Κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο. Δεν θα παραδώσω κοινότητα χωρίς δικαίωμα λόγου διεθνώς και σε αναζήτηση κηδεμόνα”) …

  4. DEDNIA ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΥΠΕΞ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ

  5. αλλαξτε τωρα πλευρο και συνεχιστε τον υπνο σας τομαρια

    1. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΕ ΒΑΛΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΝΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΘΩΜΑΝΟΣ

    2. ρούφα τ΄αυγουλάκι σου, μογγολότουρκε και πήγαινε να συναντήσεις τον Ανάν, να σου εξηγήσει τ΄όνειρο …
      Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ … η τουρκία αιμορραγεί και καταρρέει …

Comments are closed.