Ο Ερντογάν “πετσόκοψε” τον υποτακτικό Κούλη! Η Τουρκία δεν ζητάει καμιά βοήθεια από την Ελλάδα αλλά μπορεί να προσφέρει….

Κοινοποίηση:
1

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν νωρίτερα το απόγευμα οι δύο ηγέτες, όπου ο Έλληνας πρωθυπουργός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Τούρκο πρόεδρο μετά τον θανατηφόρο, και για τις δύο χώρες, σεισμό στο Ανατολικό Αιγαίο.

Απαντώντας σε tweet του Έλληνα πρωθυπουργού μετά την τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ηγετών, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε:

“Ευχαριστώ, κύριε πρωθυπουργέ. Προσφέρω τα συλλυπητήριά μου στην Ελλάδα εκ μέρους μου και εκ μέρους του τουρκικού λαού. Η Τουρκία, επίσης, είναι πάντα έτοιμη να βοηθήσει την Ελλάδα να θεραπεύσει τις πληγές της. Το ότι δύο γείτονες δείχνουν αλληλεγγύη σε δύσκολους καιρούς είναι πολυτιμότερο από πολλά πράγματα στη ζωή”, ήταν η ανάρτηση του προέδρου Ερντογάν.

 

Ποιο είνια το νόημα του μηνύματος;;; Εμείς ως ισχυρή και μεγάλη χώρα (η Τουρκία) δεν έχουμε ανάγκη από βοήθεια…. αλλά εμείς μπορούμε αν θέλετε να σας βοηθήσουμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Οι Τουρκοι ειναι φιλοι μας , οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας ,χαχαχαχα …ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΡΑΓΙΑΣ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥ ……αυτα περι ανθρωπιστικων λογων ειναι παραμυθια για ανοητους και αφελεις ….ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ

  2. Μητσοτακη μαλλον τον ηπιες παλι.Ηθελες να προσφερεις βοηθεια στον μογγολο,χωρις να ρωτησεις τον ελληνικο λαο,αν θελει.Σε ταπωσε και καλα εκανε.

  3. Αυτό που έχει βαρέσει στο κεφάλι τους εν Ελλάδι φωστήρες της πολιτικής, στην Ψυχιατρική λέγεται Σύνδρομο της Στοκχόλμης, εμπλουτισμένο με ψήγματα χρυσού

  4. Πω πω ενας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΡΝΤΟΓΆΝ …..
    Τι ΗΓΕΤΗΣ ρε φιλε. ΑΞΙΟΣ … Το ισοπεδωσε το γατακι τον κουλη. Μου θυμίζει αρχαιους Ελληνες ηγετες με τις απαντήσεις του. Κριμα να μην εχουμε εναν τετοιο ηγέτη. Αυτος θα φτιαξει μια αυτοκρατορια μεγαλύτερη απο την Οθωμανική. Αξιος συνεχιστής της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΕ ΕΡΝΤΟΓΆΝ.

  5. Αυτό ξέρετε τι μου θυμίζει?? Μια παλιά εκπομπή της Πάνια τα παρατράγουδα που ήταν ένας που τον έλεγαν Αχ!! Κουλα!!(το όνομα της γυναίκας του).
    https://m.youtube.com/watch?v=RhyDAKQF0Ug
    Πλάκωνε τη γυναίκα του στο ξύλο της έσπαγε κεφάλια ,μέσες ότι έβρισκε και μετά της ζήτησε να τα ξαναφτιάξουν .Αυτή έπεφτε στα τέσσερα και δεχότανε!!
    Αυτό επαναλαμβάνονταν διαρκως με την ίδια
    κατάληξη!!!
    ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ!!

  6. Η απάντηση του Ερντογάν όπως παραλείψανε να την γράψουνε:
    Ευχαριστώ για την βοήθεια, αλλά προτιμώ να μου δώσετε τα νησιά σας.

  7. Πέρα από την ανθρώπινη διάσταση του θέματος είναι ογδόντα δύο και είμαστε δέκα. Ο καθένας στέκεται πίσω από την ισχύ του. Ευτυχώς εμείς έχουμε την παληκαριά μας τη λεβεντιά μας και τον τσαμπουκά μας αλλά θέλουμε να δείξουμε στα ευρωπέη ότι είμαστε οι διαλλακτικοί και οι ευέλικτοι γιατί η αγγέλω παρακολουθεί με το χέρι έτοιμο στο καλώδιο να διακόψει την κάθε είδους παροχή. Από την άλλη έχουμε κατεβάσει το κιλοτάκι μας στους επενδυτές που μας πηδάνε πλέον χωρίς προφυλακτικό ο μόγγολος μας πείραξε.

  8. ΜΠΡΑΒΟ Έρντο……. και εμείς ΔΕΝ θέλουμε να βοηθήσουμε…….
    Οι Πολιτικοί μας δεν μας εκφράζουν …………..
    Υ.Γ. Κρίμα που το κύμα ήταν μικρό.
    sikeme katar…..

  9. Ξυπνα μπουνταλα κουλη…. ο τουρκομογγολος σε φτηνει και συ φανταζεσαι οτι βρεχει….,.,
    Ο μεμετης μονο μετα απο ΦΑΠΑ σε σεβεται

  10. Οι πιο εμετικές δηλώσεις ήταν του Βαρουφάκη.

  11. Ακόμα κι εδώ προσπαθεί να επιβληθεί ο μογγόλος.
    Ο δικός μς στα 4 όπως πάντα.
    Γιατί να το κρυψωμεν άλλωστε που έλεγε κι ο πατήρ.

    1. ο παππους ηταν αυτος
      ο πατηρ ειναι αοιδος παλαιοτερης εποχης

Comments are closed.