Ο Ερντογάν αγαπάει πολύ τον φίλο του Μανώλη Κωστίδη του ΤΟΥΡΚΟ – ΣΚΑΪ γιατί του κάνουν όλα τα χατήρια – Δείτε τι έγινε έξω από το Μαξίμου

Κοινοποίηση:
Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας Recep Tayyip Erdogan, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθήνα, επ' ευκαιρία του 5ου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023. 
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε έναν διάλογο με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Μανώλη Κωστίδη έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο δημοσιογράφος χαιρέτησε στα τουρκικά τον Ερντογάν και εκείνος ξαφνικά σταμάτησε, κοντοστάθηκε και του χαμογέλασε. Τον κάλεσε μάλιστα δημοσίως να ετοιμάσει και τις… ανάλογες ειδήσεις. «Ό,τι μπορούμε» του απάντησε στον αέρα ο Μ. Κωστίδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΥΡΚΟΠΟΝΤΙΟ Κ@ ΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ….ΒΟΥΔΑΣ! Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!! ΟΞΩ !

  2. Ποιον τον double agent του κωλου! Τριζουνε τα κοκκαλα των Ποντιων αγωνιστων!

    1. που αγωνιστηκαν οι λαζοι {ποντιοι} ρε φιλε και για ποιον λογο αγωνιστηκαν εξηγησε μας

      1. ΑΓΝΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΓΑΜΨΟΣΥΡΤΕΣ ΜΥΤΟΝΓΚΕΣ ΤΟΥΣ… ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΛΥΡΑ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΚΡΕΤΑΣ… ..ΜΥΤΟΝΓΚΙΑ… ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΧΕ ΛΥΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΜΗΘΑ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ

Comments are closed.