Ο ΕΦΚΑ δίνει παράταση για τις εισφορές Σεπτεμβρίου

Κοινοποίηση:
ΕΦΚΑ

Παράταση για τις ασφαλιστικές εισφορές Σπετεμβρίου ανακοίνωσε ο ΕΦΚΑ. Η προθεσμία παρατείνεται έως την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021.
Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε ότι είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έκδοσης των ενιαίων ειδοποιητηρίων των ασφαλιστικών εισφορών (κύριας, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχών) μηνός Σεπτεμβρίου 2021 για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενους και αγρότες και αναμένεται η ανάρτησή τους στο διαδικτυακό τόπο του e-ΕΦΚΑ.

Παράλληλα θα αναρτηθούν τα ειδοποιητήρια τροποποίησης της εκκαθάρισης ασφαλιστικών εισφορών έτους 2020, για τους ασφαλισμένους που οριστικοποιήθηκε χρόνος ασφάλισης παράλληλης έμμισθης απασχόλησης.

Με απόφαση της Διοίκησης του e-ΕΦΚΑ η καταληκτική ημερομηνία εμπρόθεσμης πληρωμής των εισφορών μηνός Σεπτεμβρίου 2021 παρατείνεται έως την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021.

Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Βαρεθηκα να περιμενω καθε τελος του μηνα, ποτε θα ανεβασουν το χαρτι της εισφορας και τα πληρωσ αμονοκοπανια για ολο το χρονο. Τοσο πολυ ασχολουνται που η ενημερωση τους λεει ακομα για περισυ.

  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ, ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΜiΑ ΑΛΛΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ Α(Χ)ΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΤΟ ΚΕΑΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ…..

  3. ….ΜΠΡΑΒΟ ρε χουβαρνταδες….
    Μπραβο στο ανωμαλο μυαλο που εβγαλε αυτη την ιδεα….
    Συνταξη εμεις δεν προκειται να παρουμε ποτε….Μιας που τα ορια θα φτασουν οσο δεν ψοφαμε νωρις στα 70…
    Μπραβο ρε Χατζηδακαρε….Μπραβο λεβεντια μου….
    Σημερα ειμαστε στεγνοι,ενω σε 4-5 μερες θα ερθουν τα λεφτουλια μας ουρανοκατεβατα για να σε πληρωσουμε,ωστε να εχουμς και θεση σε κανα ραντζο στον κηπο,ή στο πεζοδρομιο των νδημοσιων νοσοκομειαρων….
    ΠΑΡΤΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ…..ΝΑ!!!!!!!!….ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…..

Comments are closed.