Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με λεφτά της Μαφίας. Tι αποκαλύπτει διεθνής δημοσιογραφική έρευνα: Ξεπλένει χρήμα από λαθρεμπόριο ναρκωτικών- πετρελαίου- χρυσού- όπλων- δουλεμπόριο, η σατανική φαμίλια του σουλτάνου με γαμπρούς, κουνιάδια και μπατζανάκηδες

Κοινοποίηση:
exofillo22-9

teaser22-9

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Τρίτης 22-9-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ,

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, διαφθοράς και προδοσίας.
ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν, το αποδείξαμε και το αποδεικνύουμε κάθε μέρα.

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 9 μήνες.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους και  αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

–Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών,με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

alitheia-aima-banner

-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

opisthofyllo22-9

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Έχει γούστο να μας πουν ότι αναβάλλεται η σύνοδος κορυφής επειδή κάποιος βρέθηκε
    θετικός στον κορωνοϊό.

  2. Στέφανε και το Μεγάλη Βρετανια περνάει σε Καταριανούς. Καταρ και Τουρκία είναι το ίδιο πράγμα…

  3. Νέες αυξήσεις στους δημόσιους υπαλλήλους:
    ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ!!
    Τρέχα Κούλη να σωθείς!! Γιατί από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις σου μπήκε το αγγούρι στον κ…..
    Αν και σου αρέσουν αυτά νομίζω…
    ΚΟΥΛΗΣ η αλλιώς η ΜΑΙΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ του
    Ερντογάν..

  4. Το κτήριο του Χίλτον ανήκε στον όμιλο Ανδρεάδη και μετά την κρατικοποίηση του στο Δήμοσιο.
    Ιδιοκτησίας της Ιονικής Τραπέζης μέσω της ΙΟΝΙΚΗΣ ΑΞΕ μαζί με το Χιλτον της Ρόδου, το οποίο ο Κων.Μητσοτάκης εκποίησε στον φίλο του Μήτση.
    Επί Σημίτη η Ιονική Τράπεζα εκποιήθηκε στην ΑΛΦΑ του Κωστόπουλου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει και η ΙΟΝΙΚΗ ΑΞΕ.
    Το κτήριο επωλήθη στον υιό Κωνσταντακόπουλου (Κόστα Ναυρίνο) και στον τούρκο της Dogus, που απεχώρησε λόγω οικονομικών δυσχερειών παραδίδοντας την συμμετοχή του σε μία κελεμπία.
    Η μαρίνα Φλοίσβου,κρατική υποδομή, ευρίσκεται υπό εκμετάλλευση του Σπύρου Λάτση και του προαναφερθέντος τούρκου
    της Dogus. O Σπύρος Λάτσης έχει τούρκους συμπεθέρους, διότι ο υιός του Αλεξάντερ έχει παντρευτεί τουρκάλα!

  5. Σωωωωπα. Δε το χαμε καταλαβει που ατομα που εργαζονται για ξεκαρφωμα και παιρνουν 600 ευρω ξαφνικα αγοραζουν σπιτια . Τι μαθαινει κανεις τσ τσ και τσ.

    1. αντε βρε μαλακα ΡΑΓΊΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ που το ξερες!

      αντε βγαλε καμια σελφι για το φεισμπουκ κ σκασε!

  6. ΠΟΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟ 1878 ΚΑΙ ΤΟ 1900 ΚΑΙ ΤΟ 1956 ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!! ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΑ !!!

  7. ο μογγολος αγοραζει την ελλαδα και ο κουλης καθετε σε σουζα το βοδι

  8. Ρε λεφτά να έρχονται να γίνονται επενδύσεις και σκασίλα μας από που θα είναι.
    Γιατί αυτά που επενδύουν οι Ρώσοι , οι Άραβες , οι Ταυλανδοί σε Αγγλία , Γαλλία και αλλού είναι πλυμένα. Παντού βρώμικα είναι γιατί δεν υπάρχουν καθαρά. Μόνο από βρώμικες δουλειές αποταμιεύει κάποιος.

  9. “””Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με λεφτά της Μαφίας. “” το θεμα δεν ειναι τι αγοραζει αυτος και με τι …………… αλλα τι ξεπουλανε οι πολιτικοι με τις ευχες των ελληνοειδων βδελυγματων για να υπαρχει “”δουλιτσα”” δουλοπρεπη βδελυγματα. δεν σας αξιζει λεγεστε ελληνες, διοτι δεν ειστε……………………………

Comments are closed.