Ο ΕΚΑΜΙΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ κ’ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ EKTEΛΕΣΤΗ. Βγάζουμε τη μάσκα στον παρακρατικό μπράβο του Μαξίμου. “Συνελήφθη” να παρακολουθεί σε άγρια καταδίωξη Χίο -Σαράκη στην παραλιακή. Θρίλερ με την ανεξιχνίαστη υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας με πολιτική εντολή

Κοινοποίηση:
1sk.indd

teaser29-8

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό του Σαββατοκύριακου 29-8-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ,

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, διαφθοράς και προδοσίας.
ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν,

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 6 μήνες.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους και  αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

–Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

alitheia-aima-banner

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες.

-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό
–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

https://www.youtube.com/watch?v=jGUSOgqa8vg&feature=youtu.be

https://rumble.com/va76az-teaser-29-and-30-08-2020.html

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Ο Κασιδιάρης γιατί δεν μιλάει; Απο το Μιχαλολιάκο το περιμέναμε, ΟΚ. Αλλά απο οτι φαίνεται και ο Κασιδιάρης κάνει τουμπεκί. Και είναι και συμπατριώτης. Βέβαια δεν έχουν μεγαλώσει στη Λακωνία, οπότε είναι μαιμού Μανιάτες.

    1. Γιατι θα τον αφησει η Καμπανιλε και θα χασει την περιουσία. Δεν ειναι να παίζεις με αυτα…

    2. Καταρχήν δεν είναι όλοι οι Λάκωνες Μανιάτες.Και οι περισσότεροι Μανιάτες δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι Μανης.Και με αριθμούς η Μανη αριθμοί 3000 μόνιμους κατοίκους.Εσυ που μιλάς είσαι από αυτούς;Καλά θα κανεις να είσαι λίγο προσεκτικός όταν αναφέρεσαι στον Κασιδιάρη.Κανει πράγματα και αντιδρά με τρόπους που ίσως να μην μάθεις ποτέ για την Πατρίδα.
      Πάντα με σεβασμό απέναντι σου

      1. Τραμπουκισμούς αθώων πολιτων εννοεις? Εχετε φαει το παραμύθι με τον παπαρα τον σωγαμπρο προικοθηρα που τον ταϊζει η γκομενα. Για τις ψήφους τα πάντα θα κανει. Μπας και μπει κι αυτος κι η γκόμενα του στη βουλη να εξασφαλίσουν το μελλον τους και των παιδιων τους. Αλι απο μας..

  2. ΜΠΑΤΣΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΥΜΕΝΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑΦΙΟΖΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ. ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΚΑΜΙΤΕΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΩΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ..

    1. Είσαι γελοίος και πολύ μικρός να ασχοληθείς με την Εκαμ

  3. ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΚΌΤΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΆΡΗΣ?

    ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΊ ΚΆΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΌΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΊΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥ..????

    1. Τρελαθηκες?? Και να του φυγει η Καμπανιλε και να χασει την περιουσια?? Αν και απ΄ ο,τι μαθαινω βρηκε αναπληρωματικη (και δεν εννοω τη Γιουσεφ, με αυτη περασε απλα ενα ωραιο βραδυ).

  4. O εκαμίτης μάλλον πρέπει να πάει ξανά για σεμινάρια. Κάτι δεν πήγε καλά στην εκπαίδευση.

  5. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΔ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΛΕΟΝ, ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΥΝ ΛΑΘΡΟ, ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  6. Ο Μιχάλης Σάλλας είχε συλληφθεί το 1968 στην Κρήτη για τοποθέτηση αυτοσχεδἰων βομβών και κροτίδων μαζί με καμμιά εικοσαριά καθάρματα, τρεις βουλευταί και ο θείος του Α.Τσίπρα Ηρακλής, πατήρ του εξαδέλφου του Γιώργου.
    Του την χάρισαν λόγω της εφηβικής του ηλικίας.
    Το 1974 μέλος των 149 που ίδρυσαν την αντεθνικἠ συμμορία του Ανδρέα Μινέικο Παπανδρέου.
    Με ΠαΣόκ κυβέρνηση γεν. γραμματέας στο υπουργείο Εμπορίου και από το 1986 διοικητής της ΕΤΒΑ, την οποία κατέστρεψε με δανεικά κ΄αγύριστα σε πασόκους.
    Το 1991 αναλαμβάνει την διοίκηση της Τραπέζης Πειραιώς, την οποία εκποίησε στο παλαίσιο των «ιδιωτικοποίησεων» του ο Κων. Μητσοτάκης.
    Είχε μερίδιο 0,1% στην τραπεζική αγορά. Εκεί που έχει φθάσει σήμερα προέρχεται από συρροή γιγαντιαίων σκανδάλων και εγκληματικών ενεργειών. Α! Ναί! Αντιπρόεδρος είχει ορισθεί ο εβραίος Σολομών Καπέτα, της ΠΡΟΦΙΣΩΛ, που μόλις είχε αρπάξει την Σωληνουργεία Φανεστρόπουλου, νυν Θηβών από «ιδιωτικοποιήσεις» Μητσοτάκη.

    Τα περί αγοράς της πλατφόρμας για ηλεκτρονική αγορά ειδών διατροφής 360εκατ. έχει οσμή ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Νομιμοποιήση εσόδων από εγκληματικές ενέργεις.

  7. δυστυχώς Σπαρτιάτη μου την δόξα πολλοί εμίσησαν το χρήμα ουδείς!!!

  8. ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΕΒΑ?
    ΠΟΥΛΗΣΕ ON LINE SHOP ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙ 350 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ?
    ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΖΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ON LINE SHOP ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΞΙΑ.
    ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΝΑ ΛΗΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ? ΚΑΝΕΙΣ? ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ. ΝΑ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.

  9. Δυστυχώς παντού σε όλα τα κράτη υπάρχει η μαφία της εξουσίας και του κατεστημένου
    Βλέπετε ότι οπιος ομιλεί εναντίον τους με αλήθειες τον τακτοποιούν κατάλληλα με εξοντωτικούς τρόπους
    Αυτό φυσικά γίνεται με συνεργασία και πλουσίων οικογενειών με την υπόδουλη κυβέρνηση για εξόντωση προσώπων που τους ενοχλούν
    Το ίδιο παράδειγμα εινε και το χρέος των 400 δις μαζί τα έφαγαν πολιτικοί επιχειρηματιες και τα γλεντούν Λονδίνο ΗΠΑ

  10. Η μάπα του φονιά στον τακο… Όνομα διεύθυνση…. Γεμίσαμε παρακράτος….

  11. Μα δεν υπάρχει κυβερνηση. Την εχουν ‘πάρει’. Βραχιολάκια σε όλους…. Ρε ξυπνηστε κι ενημερωθειτε πια. Γιατί δεν αναφέρετε κι αυτό το κομμάτι της αλήθειας;

  12. Απορίας άξιο, ο εισαγγελέας υπηρεσίας δε θα διατάξει να γίνει έρευνα;

  13. Ο/Η Ο βόθρος ξεχείλισε κι ας σφυρίζουν κάποιοι αδιάφορα λέει:

    Οι αποκαλύψεις της εφημερίδας σήμερα είναι τρομακτικές. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχε πέσει η κυβέρνηση και ίσως κάποιοι να σύρονταν δεμένοι χειροπόδαρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε.
    Τι είναι αυτά ρε ξεφτίλες; Πρακτόρικα παραμάγαζα, λαχανικά-ντελίβερυ αξίας δήθεν εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, παρακολουθήσεις-καταδιώξεις δημοσιογράφων και δικηγόρων ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

Comments are closed.