Ο ΕΒΡΑΙΟΣ “ΒΟΥΤΗΞΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ” ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ! ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΤΡΙΧΑ ΜΕ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ – ΣΤΑ 80 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ

Κοινοποίηση:
μπουρλα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιανουαρίου με έναν αναλυτή της Goldman Sachs, τόνισε ότι «η Όμικρον είναι μια πρόκληση, γιατί η νέα παραλλαγή εισάγει την έννοια της τέταρτης δόσης πριν από τον ετήσιο εμβολιασμό», όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα Il Tempo.

«Ο ιός δεν θα φύγει, θα παραμείνει ίσως για μια δεκαετία. Είναι ενδημικός, έχει την ικανότητα να δημιουργεί παραλλαγές για τις οποίες, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα συνεχίσει να συνυπάρχει με την ανθρωπότητα για τα επόμενα χρόνια» , τόνισε ο Μπουρλά, μιλώντας με τον αναλυτή Κρίς Σιμπουτάνι της Goldman Sachs, που είναι επιφορτισμένος με την αξιολόγηση των προοπτικών των μετοχών της Pfizer και την ικανότητα της εταιρείας να αυξάνει τα μερίσματα για τους επενδυτές.

Ο Μπουρλά τονίζει ότι το δεύτερο πράγμα που γνωρίζουμε «είναι ότι τα εμβόλια και η φυσική ανοσία δεν διαρκούν πολύ. Το γνωρίζουμε αυτό με όλες τις παραλλαγές μέχρι στιγμής, και πρόκειται να το μάθουμε και με την Όμικρον: η ανοσολογική απόκριση διαρκεί μερικούς μήνες. Για αυτό έχω κάνει την πρόβλεψη ότι θα χρειαστούμε μια σειρά από τρεις δόσεις και στη συνέχεια έναν ετήσιο επανεμβολιασμό για να διατηρήσουμε ένα καλό επίπεδο ανοσίας. Φαίνεται όμως οτι είναι μια πρόκληση, γιατί η νέα παραλλαγή εισάγει την έννοια της τέταρτης δόσης πριν από τον ετήσιο εμβολιασμό» προέβλεψε ο Μπουρλά. Συμπερασματικά, πρόσθεσε, «νομίζω ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι ένας ετήσιος εμβολιασμός, αλλά πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί τα επόμενα χρόνια».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, διαβεβαιώνει ότι «υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να έχουμε ένα πολύ αποτελεσματικό εμβόλιο για την Όμικρον μέχρι τον Απρίλιο και θα είμαστε σε θέση να το παράγουμε με μαζικό τρόπο σε δισεκατομμύρια δόσεις αν χρειαστεί»

Ο Μπουρλά, από την άλλη πλευρά, είναι αισιόδοξος για το Paxlovid, το αντιικό χάπι που εγκρίθηκε στα τέλη Δεκεμβρίου από τον FDA για τη θεραπεία του Covid, αλλά εξηγεί ότι η παραγωγή θα διαρκέσει πολλούς μήνες. «Είναι κάτι που μπορούμε να χειριστούμε πολύ καλύτερα από την παραγωγή mRNA. Δεν είναι τεχνικά απαιτητικό. Το θέμα είναι ότι χρειάζεται χρόνος ειδικά για να συντεθεί το δραστικό συστατικό, οπότε η χημεία διαρκεί μήνες. Πρέπει να έχουμε ένα πρόγραμμα, ας πούμε, 9 μηνών μπροστά μας».

Η εφημερίδα Il Tempo γράφει ότι χάρη στο εμβόλιο που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Biontech, η Pfizer είδε τα έσοδά της να εκτινάσσονται στα 80 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021. «Ενα επίπεδο που πριν από την Covid ήλπιζα ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε το 2030», αποκαλύπτει ο Μπουρλά

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Τι γίνεται με αυτές τις ΚΥΑ κάθε μέρα μας έχουν ζαλίσει τα ουμπαλα. Δεν έχουν άλλη δουλειά στα κ@λουπουργεια τους?

  2. Μπουρλα δεν θα γλυτώσετε ούτε στην Ελλάδα ούτε στο Ισραήλ ούτε στην Τουρκία ούτε στην Ευρώπη ούτε στην Αμερική ούτε στην Βραζιλία.

  3. Μπουρλα να σου πω ένα μυστικό…ούτε στο φεγγάρι δεν θα γλυτώσετε

  4. Τα κονομησαν πάλι οι Εβραίοι

  5. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Ήταν πάλι το σοϊ Γκεϊτς που είχε σκοτώσει πάρα πολλές χιλιάδες ανθρώπους με ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ την εποχή της Ισπανικής Γρίπης!!! Πίσω από το περιβόητο Ίδρυμα Ροκφέλερ πρόγονος του Μπιλ Γκεϊτς!!!

    http://greeknewsondemand.com/2022/01/05/%ce%b1%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%bf-%ce%ae%cf%84%ce%b1%ce%bd-%cf%80%ce%ac%ce%bb%ce%b9-%ce%b7-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b3%ce%ad%ce%bd%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%ba%ce%b5%cf%8a/

  6. ΒΙΝΤΕΟ — ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΚΕΪΤΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

    https://www.ted.com/talks/bill_gates_innovating_to_zero?utm_campaign=tedspread&utm_medium=referral&utm_source=tedcomshare

    ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΚΕΪΤΣ (ΕΤΟΣ 2010) ΟΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ
    ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ (ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

  7. Με τοσα κερδη σε βαρος ψυχων ….. Το φερετρο τους θα ειναι απο χρυσο

    1. Βάλανε και τον Γουρλα από την Θεσσαλονίκη του ολοκαυτώματος για να μην μπορεί να πει κανείς κάτι ….και ρουφα το αυγό σου και πάνε κάνε και μια στο κολο αναμνηστικη

  8. ποιον δουλεύετε μωρέ, τλ; την χολέρα σπέρνουν οι εμβολιασμενοι ,και ότι μετάλλαξη από αυτούς είναι, δεν βλέπετε ότι στην πλειοψηφία είναι όλοι τους άρρωστοι; και έχουν κολλήσει μέχρι και τις πέτρες! Βέβαια αυτό δεν λέγεται, άντε μας έχετε πρήξει τα κακαλα συνέχειά με τα σκατό ψέματα! Να λέτε τουλάχιστον ότι απευθύνεται το μύνημα προς όλους τους εμβολιασμενους αυτοί χαίρονται με τα τσιμπήματα και δεύτερον χαίρονται με τα εκδικητικά μέτρα της κυβέρνησης ενάντια στους μη εμβολιασμενους!

  9. Να ποιοι δεν θέλουν να τελειώσει η πανδημία και όσους σέρνουν από πίσω με τσουβάλια από λεφτά…

  10. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥΣ……………………..

  11. Όσα εμβόλια και να βγάλεις τα @ρχιδια μας θα Πάρεις…

  12. Φοβερή πρόκληση η Όμικρον τι να σου πω…. την πέρασα (ανεμβολίαστος) με 2 βράδια με πυρετό (38), όλα και όλα δύο depon πήρα. Είμαι 49 ετών.

    1. αμα ειχες κανει το εμβολιο(α) δεν θε σηκωνες πυρετο

      1. Αν είχε κάνει το εμβόλιο(α) με 2 Depon θα ήταν 39 ετών τώρα…

    2. Αν είχες κάνει το εμβόλιο τα depon θα τα είχες για φιστίκια για το ουίσκι σου.

  13. Να δω τι θα πει η ΠΑΓΩΝΑ , με τις μακακιες που λέει για Φλεβάρη.. η καραγκιόζενα .
    Θα έχετε και σεις να γράφετε περί τρυπημενων και ατρυπητων .. 10 χρόνια εύκολο ρεπορτάζ.. η καλύτερη σας ..

  14. ……εδω και δυο χιλιαδες χρονια απο ” δαυτους ”’ ειμαστε δηλητηριασμενοι αρα αντεχουμε αλλα δεκα χρονια.

  15. 1912-13 κάναμε ένα τεράστιο λάθος που δεν στείλαμε άπαντες πακέτο εκτός της χώρας όπως έκανε ο Κολοκοτρώνης.

Comments are closed.