Ο Δήμος Ερμιονίδας ζητά την απομάκρυνση των λ@θρομεταναστών από το Κρανίδι

Κοινοποίηση:
kranidi_ambulance

Με ομόφωνο ψήφισμά του, ο δήμος Ερμιονίδας ζητά την απομάκρυνση των 470 λ@θρομεταναστών, που φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο “Γαλαξίας” στο Κρανίδι στο οποίο εντοπίστηκαν 150 κρούσματα κορωνοϊού τον περασμένο μήνα.

Το δημοτικό συμβούλιο Ερμιονίδας επισημαίνει ότι “κρίνεται αναγκαίο με τη λήξη των περιοριστικών μέτρων στο κέντρο φιλοξενίας οι μετανάστες να μεταφερθούν σε άλλη περιοχή, εκτός Ερμιονίδας, για την αποφυγή οποιασδήποτε κοινωνικής κρίσης βάσει των προβληματισμών που έχουν ήδη προκύψει στην τοπική κοινωνία και είναι έντονοι λόγω των τελευταίων γεγονότων, αλλά και λόγω της μη δυνατότητας υποστήριξης από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που υπηρετεί στην περιοχή μας. Παράλληλα, η μη τήρηση των υγειονομικών συνθηκών του εν λόγω κέντρου επιβάλλει την άμεση απομάκρυνσή τους”.

Είχε προηγηθεί επιστολή του δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου προς τα υπουργεία Μετανάστευσης και Ασύλου, Προστασίας του Πολίτη και Υγείας, στην οποία, μεταξύ άλλων, γινόταν αναφορά σε απειλές, που δέχτηκε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους μετανάστες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΚΑΙΓΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ.ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΙΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΟΣΑΣΤΑΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ.ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ Η ΑΘΗΝΑ.

  2. Όταν εμείς εδώ στην Λέσβο σας φωνάζαμε και κάναμε και διαμαρτυρίες να τους πάρετε απ’ το νησί εσείς μας αφήσατε μόνους
    Για ελάτε δείτε πως ζούμε εδώ πέρα , ούτε μέχρι το περίπτερο δεν αφήνουμε τα παιδιά μας να βγουν με το που δύει ο ήλιος. Είναι αχάριστοι και μισούν την χώρα και το σοβαρότερο όλων, τα τσακώνουν απ’ την ΕΕ και μας πουλάνε και μαγκιές πως θα σας σφάξουμε όλους.
    Στο διάολο να πάνε!!! Δρόμο απ’τα μέρη μας!!
    Ας πάνε πίσω η αλλού
    Μόνο απ’ τις εμπόλεμες ζώνες της Συρίας πουθενά αλλού! Το μάθαμε όλοι τώρα και έρχονται εδώ να μείνουν καλοπερνώντας! Τι είναι εδώ ;

    1. Ο/Η Πόσα τσεπώσατε οι νησιώτες? Στην ηπειρωτιή τα λέγαμε και εσείς θέλατε χρήμα και νόμπελ λέει:

      Το νόμπελ το πήρατε τελικά?

    2. Οταν εμεις φωναζαμε απελασεις ,εσεις θελατε να τους ριξετε στην ενδοχωρα. Κουμουνια ειστε. Στις διαμαρτυριες τοσος κοσμος, 2 ελληνικες σημαιες το πολυ ειχατε.
      Τωρα που το λαθροκαυλι παει να σας βγει απ το στομα, τωρα βελαξατε

  3. Τωρα ειναι αργα. Οποιοι δημοτες πηγαν και ψηφισαν για δημαρχους, απο τα πολιτικα κομματα του δημοκρατικου τοξου και της απατης. Πηραν δωρο τη δημιουργια μιας χαβουζας απο λαθραιους, ετσι για να αναβαθμιστει η περιοχη τους και να παρει και λιγη αξια η περιουσια τους καλυτερα. περαστικα σας αλλα δεν γινετε με τιποτα αυτο που ζητατε αργησατε.

Comments are closed.