Ο Δένδιας τηλεφώνησε στον Τσαβούσογλου μετά τον σεισμό: «Είμαστε εδώ εάν χρειαστείτε βοήθεια»

Κοινοποίηση:
dendias-cavusoglu-630x378

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου προκειμένου να του εκφράσει την αλληλεγγύη και την αμέριστη συμπαράσταση της Ελλάδας στον τουρκικό λαό και την τουρκική κυβέρνηση που δοκιμάζονται από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε τη χώρα.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο Νίκος Δένδιας εξέφρασε επίσης την απόλυτη ετοιμότητα της χώρας μας να συντρέξει άμεσα τις προσπάθειες των τουρκικών Αρχών για την παροχή κάθε απαραίτητης βοήθειας προς τους πληγέντες.

Επιπλέον, επικοινώνησε και με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με τον οποίο συνεννοήθηκε να βρίσκονται σε ετοιμότητα κλιμάκια της ΕΜΑΚ ώστε να μεταβούν στην Τουρκία, εφόσον κριθεί σκόπιμο.

Ο Νίκος Δένδιας είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο ενημερώνει για τις συναφείς εξελίξεις, καταλήγουν οι ίδιες διπλωματικές πηγές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΟΥΣ

  2. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΨΕΙ ……ΑΛΛΟΣΤΕ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΕΙΣΟΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΕΓΑΤΑ ΛΗΜΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ…ΤΑΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΕΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΙΝΑ……….

  3. …εξέφρασε επίσης την απόλυτη ετοιμότητα της χώρας μας….
    ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    ΕΔΩ ΚΟΠΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΤΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Comments are closed.