Ο Γιώργος Λιάγκας απέκτησε σε πλειστηριασμό τη μεζονέτα του Παναγιώτη Νίκα στην Τήνο

Κοινοποίηση:
liagas

Στα χέρια του Γιώργου Λιάγκα πέρασε η βίλα του εκλιπόντος βιομηχάνου στον χώρο των αλλαντικών, Παναγιώτη Νίκα, στην Τήνο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το ακίνητο στην Τήνο βγήκε σε πλειστηριασμό προς 458.000 ευρώ, με τον γνωστό παρουσιαστή να δίνει… 2 ευρώ περισσότερα από την αρχική τιμή, δηλαδή 458.002 ευρώ και να γίνεται ο νέος ιδιοκτήτης.

Το ακίνητο, λένε όσοι το έχουν δει, ήταν εγκαταλελειμμένο πολλά χρόνια και θα χρειαστεί “γενναιόδωρη” ανακαίνιση.

Υπενθυμίζεται ότι επισπεύδουσα ήταν η Intrum και η κατάσχεση έγινε για 150.000 ευρώ πλέον τόκων και εξόδων, «που αποτελεί μέρος του επιδικασθέντος κεφαλαίου όπως αυτό επιτάχθηκε με την από 26-06-2023 κοινοποιηθείσα επιταγή προς πληρωμή, με τη ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος της επισπεύδουσας, για την είσπραξη του υπολοίπου επιταχθέντος ποσού, με άλλη αναγκαστική κατάσχεση ή αναγγελία στον ίδιο ή σε άλλον πλειστηριασμό».

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα περιουσιακό στοιχείου του Νίκα ο οποίο φαινομενικά ανήκει στους κληρονόμους οι οποίοι το κληρονόμησαν με το ευεργέτημα της απογραφής. Αρα μετά την νόμιμη απογραφή της κληρονομιάς οι κληρονόμοι καλούνται να δια­χειριστούν την κληρονομιά ούτως ώστε, από την ρευστοποίηση του ενεργητικού της να πληρωθεί το σύνολο των υποχρεώσεων και των δανειστών της κληρονομιάς και αν απομείνει υπόλοιπο να περιέλθει στους κληρονόμους κατά την αναλογία τους.

Το ακίνητο στην Τήνο

Το ακίνητο βρίσκεται σε περιοχή εκτός σχεδίου κοντά στον παραθαλάσσιο οικισμό Κιόνια και στην χώρα της Τήνου, σε συγκρότημα κατοικιών που αναπτύσσεται σε οικόπεδο 4063,65 τ.μ.

Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, η θέση του οικοπέδου προσφέρει μοναδική θέα της θάλασσα και των γύρω νησιών και όταν ο καιρός το επιτρέπει διακρίνονται, εκτός από τα κοντινά νησιά (Σύρος, Δήλος, Μύκονος) και τα πιο μακρινά (Πάρος, Αντίπαρος , Νάξος, Κύθνος, Σέριφος).

Περιλαμβάνει υπόγειο με εμβαδό 111,51 τ.μ. που αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, wc, αποθήκη και τη σκάλα ανόδου, ενώ το ισόγειο έχει εμβαδό 50,04 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού-τραπεζαρίας-κουζίνας σκάλα προς το υπόγειο και τον πρώτο όροφο.

Στην ίδια στάθμη υπάρχει ημιυπαίθριος χώρος 19,92 τ.μ. Ο πρώτος όροφος έχει εμβαδό 50,04 τ.μ. και αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια , μπάνιο και τη σκάλα καθόδου.

Στην αποκλειστική χρήση της οριζόντιας ιδιοκτησίας υπάρχει δεξαμενή νερού εμβαδού 13,96 τ.μ.

Ο σκελετός του κτιρίου είναι κατασκευασμένος από οπλισμένο σκυρόδεμα και οι τοίχοι πλήρωσης από λιθοδομή, ενώ εξωτερικά κρίνεται ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Η σχέση του Λιάγκα με την Τήνο

Ο γνωστός παρουσιαστής λατρεύει το νησί της Τήνου και το επισκέπτεται κάθε χρόνο. Εχει μάλιστα εξοχικό στο νησί όπου χαλαρώνει με τα δύο του παιδιά στην πισίνα με την υπέροχη θέα.

Το υπέροχο πέτρινο σπίτι, το ησυχαστήριό του, το έχουμε δει από φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο ίδιος στο instagram. Πιθανότατα η αγορά του σπιτιού του Νίκα να συνδέεται με κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα που θέλει να αναπτύξει, αξιοποιώντας το ακίνητο.

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, και συγκεκριμένα τις ημέρες του Πάσχα ο Γιώργος Λιάγκας έκανε ανάρτηση στα social media όπου ανάφερε: ««Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις εκατοντάδες ευχές σας και τη μεγάλη αγάπη. Δεν θα προλάβω να απαντήσω σε όλους, καταλαβαίνετε…  Ζητώ συγγνώμη και πάλι ευχαριστώ πολύ.

Να περνάτε τέλεια.

Εγώ οικογενειακά για Πάσχα στην Τήνο, σήμερα ο καιρός είναι υπέροχος, οπότε θα μου επιτρέψετε να πάω για μπάνιο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας δείχνοντας στη συνέχεια την θέα της παραλίας του νησιού.

Τον Μάρτιο ο Γιώργος Λιάγκας είχε επισκεφτεί και πάλι την Τήνο και είχε μάλιστα κάνει μια χιουμοριστική ανάρτηση. Ανέβασε φωτογραφία κι έγραψε:

«”Ο ναυαγός ή Η αέναη προσπάθεια να μην το… καβαλήσεις”, και είναι και μεγάλο. Τήνος νησάρα, ειδικά τώρα… ΥΓ: κάντε μια υπέρβαση και μην

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. 500.000 χιλιάρικα ρε κακομοίρηδες όλοι και εγώ μαζί, έχει και ο τελευταίος από όλους αυτούς που βλέπετε γύρω σας να ζουν τη ζωή τους όμορφα, χαμογελαστά και απροβλημάτιστα, χωρίς να τρέχει κάστανο, χωρίς να τους απασχολεί το παραμικρό, σε ιδιόκτητα σπίτια, και δηλώνουν ή “επαγγελματίες” ή “επιχειρηματίες” κάθε είδους…. ακόμα και καθηγητές! ειδικά αυτοί χωρίς να τρέχει κάστανο. Ξέρω καθηγητάκο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που, διατηρούσε φροντιστήριο σε γειτονιά και ως τα 62 είχε εύκολα στην άκρη 500.000 + το σπίτι που έμενε σε προάστειο + εξοχικό φυσικά. Ξέρω άλλον, καθηγητή στο Πολυτεχνείο πολλά χρόνια με γυναίκα δημόσιο υπάλληλο του 1500 χιλιάρικου, όχι καμιά διευθύντρια, με τριώροφο στη Γλυφάδα, εξοχικό φυσικά και άλλά 500.000 επίσης και πολύ περίσσοτερα…. ξέρω ορθοπεδικό (όχι κανένα χειρούργο) με 700.000 χιλιάρικα στην άκρη και σπίτι διώροφο και εξοχικό. ΠΟΥ κοιμάστε; Έχω αρχίσει να πιστεύω, πως θα πρέπει να υπήρξε σε αυτή τη χώρα κάποια εποχή, που από παντού και σε όλους, γέμιζαν οι κανάτες ασταμάτητα με λεφτά και εγώ απλά δεν είχα πάρει χαμπάρι! Δεν εξηγείται αλλιώς τόσος θαμμένος πλούτος που συνέχεια προκύπτει και εμφανίζεται από κάπου. Διαφορετικά όλοι συμμετείχαν σε διάφορες κομπίνες από μικρές ως μεγάλες που ούτε καν υποψιαζόμαστε! Δεν ξέρω αν γίνεται να μαζευτούν από τις δουλειές τους αυτά τα λεφτά, μισθωτός του βασικού είμαι και ζω στο ενοίκιο, δεν ξέρω καν αν αφορά σε περιουσίες γονιών αλλά αν νομίζετε, ότι το 41% (ή έστω με νοθεία να είναι 35%) δινει το παραμικρό δίφραγκο για το πόσο θα πάει το λάδι, το ξύδι και νοίκι, είστε μακράν νυχτωμένοι….

  2. Ποσα εχει δηλωσει διαχρονικα στην ΑΑΔΕ ο γλοιωδης τυπος?

  3. Και τα…σαλαμια δωρεαν για μια δεκαετια! Πονηρος ο βλαχος!
    Βλεπεις σαλιαλιαγκας ειναι…καλο!

  4. Πόθεν τα 500 χιλιάρικα Λιάγκα;

    Πληρώνει καλά η προπαγάνδα ε; Μην ξεχνάς ότι τους δημοσιογράφους και προπαγανδιστές των ΝΑΖΙ τους κρεμούσαν 10-10 σε κάθε πόλη και χωριό της Γερμανίας το 1945.

  5. Ειδες αμα εισαι γλοιωδης και γλυφεις ολα 500 χιλιαρικακια τα κανεις καβατζα…
    Αμ πως με σκληρη δουλεια και ροζους στα χερια;..

Comments are closed.