Ο ΓΥΦΤΟ-ΤΣΙΟΔΡΑΣ άφησε ΦΥΤΟ τον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΣΙΡΩΝΗ-ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ στην ΚΑΡΔΙΑ σε όσους κάνουν ΕΜΒΟΛΙΟ

Κοινοποίηση:
ΤΣΙΟΔΡΑΣ

«Ο Εισαγγελέας Τσιρώνης έμεινε φυτό από το ΕΜΒΟΛΙΟ» καταγγέλλει o καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης
ΗθΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΥΦΤΟ-ΤΣΙΟΔΡΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ αυτός ο βαλτός τύπος, ΜΙΑ ΕΤΣΙ (ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΣ ΑΝ ΠΑΘΕΤΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ) ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ (ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ) -μία μασκες μια οχι οι μασκες επισης αναλόγως τα φραγκα..- ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. Ε, ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΡΙΛΙΖΑ προφανώς!

και συγκλονιστικες νεες μελετες . ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΦΗΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ, ΕΝΩ ΣΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΝΤΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΩΝ ΕΤΩΝ!

1 2 3 4

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Καθηγητης λεει ειναι…. το Σκουλικι με γυαλια…ο σπιουνος…ο αχρηστος… και ο ακαταδιωκτος μιζαδωρος…για το μονο που κανεις….ρε ψευτη ειναι στοχος για βελακια !!!

  2. Σωτηράκη παραιτήσου είναι πολλά τα $ των φραμακοβιομηχανιών !?

  3. Αυτός που το έπαιζε ψάλτης, επέβαλε διπλή μάσκα έξω από τις εκκλησίες. Τσιόδρα, δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ αυτό. Τώρα για τα υπόλοιπα που κάνατε, πέρα από το ακαταδίωκτο που σας δώσανε οι πλασιέ των εμβολίων, να ξέρετε ότι υπάρχει και η Θεία Δίκη για την καταστροφή που επίτηδες προκαλέσατε.

  4. Χάρηκα ιδιαιτέρως με την σθεναρή, αξιοπρεπή, υπερήφανη απάντηση του Σεβασμιωτάτου Καρπενησίου προς τους προωθητές εμβολίων. Οι πονόψυχοι πλασιέ των συγκεκριμένων προϊόντων κόπτονται και για την κατάργηση νοσοκομειακών μονάδων ,φυσικά επειδή μας λατρεύουν…Όσα κονδύλια και να εισρεύσουν στα στρατευμένα ΜΜΕ, όσες ύβρεις και αν εκτοξεύουν υποτιθέμενοι διανοούμενοι του γλυκού νερού από ραδιοφώνου ή τηλεοράσεως κατά του σκεπτομένου Έλληνα πολίτη, που δεν συμπαθεί τον ρόλο του κινηματογραφικού κυρίου Τσάνς, επιτυγχάνεται το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Ας μιμηθούμε ,λοιπόν, τον εξαίρετο Ιεράρχη.

  5. Κάθαρμα μας το έπαιζε και πονοψυχος ο αληταρας

  6. χα χα χα ακου “γυφτο-Τσιοδρας”

  7. Ο ελληνικος λαος ξεχναει πολυ ευκολα. Μαζι με τον Αβραμοπουλο ηταν ο Τσιοδρας οταν παραγγειλαν 12.000.000 εμβολια για την γριπη Η1Ν1 απο τα οποια δεν εγιναν ουτε τα 1.300.000 και τα υπολοιπα τα Πεταξαν!!! Μεγαλο λαμογιο και ηθοποιος του συστηματος, μην σας ξεγελαει η φατσα του, για αυτο τον εβαλαν σε αυτη τη θεση… επειδη ειναι σαν κακομοιρης!

  8. Θα φάει πολύ στυλιάρι ο Τσιόρδας τώρα που κατεβαίνει ο κόσμος στους δρόμους και δεν υπάρχει ΑνταρCIA να προαλέσει μπάχαλο, στο τόπο θα τον αφήσει ο όχλος

  9. Σωτηράκη μεγάλο λαμόγιο.Εκανες τό 2009 μαζί μέ τόν Κοντοζαμάνη καί τόν λωποδύτη Αβραμόπουλο τήν κομπίνα μέ τα 24 εκατομμύρια εμβόλια τής Novartis.Κατακλέψατε τόν ελληνικό λαό.Καί στόν Μάναρη νά κρυφτείς οί Ερινύες θά σέ βρούν καί θά σέ τιμωρήσουν ώς μαζικό εγκληματία.
    Γιάννης Λάκων

  10. Εννοειται ο Εγκληματιας Ψευτο θρησκος Ψαλτης του χρηματος και της ΝΤΠ,

  11. αυτή η φάτσα μιξοπαρθένας που θέλεις να βγάζεις δεν σου παει Σωτηράκι!

Comments are closed.