Ο ΓΕΡΟ ΤΖΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ “ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ” ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΑΒΑΛΝΙ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ – ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΧΗΡΑΣ ΝΑΒΑΛΝΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ

Κοινοποίηση:
biden-navalny

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν συνάντησε σήμερα στο Σαν Φρανσίσκο τη Γιούλια και την Ντάσα Ναβάλναγια, τη χήρα και την κόρη του Αλεξέι Ναβάλνι που πέθανε στη φυλακή στις 16 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος. Τη σύζυγο, που “κάρφωσε” η μητέρα του Ναβάλνι λέγοντας πως “δύο χρόνια στη φυλακή δεν έκανε προσπάθεια να τον δει” και πως αυτή τον έπεισε να επιστρέψει στη Ρωσία.

Κατά τη συνάντηση αυτή στην Καλιφόρνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Αμερικανός πρόεδρος “εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήριά του” και τον “θαυμασμό του για το εκπληκτικό θάρρος” του Ρώσου αντιφρονούντα καθώς και για τη “μάχη του κατά της διαφθοράς και υπέρ μιας ελεύθερης και δημοκρατικής Ρωσίας”, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Ο Μπάιντεν δήλωσε επίσης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ανακοινώσουν νέες σημαντικές κυρώσεις κατά της Μόσχας αύριο, Παρασκευή, ως απάντηση στον θάνατο του Ναβάλνι, στην καταστολή και την επιθετικότητα της Ρωσίας καθώς και στον πόλεμό της στην Ουκρανία, προστίθεται.

Τα τελευταία τιμωρητικά μέτρα θα στοχεύουν διάφορους τομείς — όπως η άμυνα, η βιομηχανία και και άλλες πηγές εσόδων για τη ρωσική οικονομία –, είχε δηλώσει νωρίτερα ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Τζέικ Σάλιβαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Πηγε στον παπου η χηρα με το ορφανο της να την παρηγορισει…..τι καλος ανθρωπος ο παππους…..

  2. Όταν τελείωσε η κουβέντα, ο Τζο τις μύρισε;

  3. Τα αμερικανακια ξυνονται στην γκλίτσα του τσομπανη.Βλαδημηρε αγόρι μου,γιατί δεν τους πηδάς?

  4. Περισσότερες κυρώσεις=περισσότερο χρήμα ο κοντός, γι’αυτόν δουλεύει ο παππούς.

  5. Χαχαχα
    Το ωραίο είναι που η μαλάκο παριστάνει ότι κουβεντιάζει σοβαρά με το σούργελο που παριστάνει τον….πλανητάρχη !

  6. Ωχ! πάλι η Ευρώπη θα την πληρώσει και το ρούβλι θα ενισχυθεί περισσότερο, γιατί αυτές είναι οι συνέπειες των κυρώσεων στη Ρωσία. Ηλίθιοι δυτικοί 100 χρόνια πέρασαν από την πρώτη ήττα σας στην Κριμαία, μυαλό δεν βάλατε, την τύχη του Χίτλερ θα έχετε.

  7. Ζητώ συγγνώμη ΜΑΚΕΛΕΙΟ, σε λάθος άρθρο έβαλα το παρακάτω σχόλιο.

  8. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Ο πορνόγερος έχει χαζέψει και μάλλον δεν πρέπει να παίρνει τα χάπια του πλέον. Τι να κλάσεις βρε έρμε!!!! Πήγατε για μαλλί στην Ουκρανία και βγήκατε κουρεμένοι….Έχει ΤΣΟ κ ΛΟ στην Ουκρανία από τους Ρώσους….

  9. Ο Τεμπονέρας είχε έμμισθη σχέση ως σύμβουλος στους Ζαίους & πληρώνονταν από την Βουλή, ενώ παρουσιαζόταν παντού ως Εργατολόγος.
    Έχει βαρύ όνομα λέγανε οι Ζαίοι, δηλαδή νεποτισμός μέχρι αηδίας, επειδή κάποιος ζουρλός σκότωσε τον Πατέρα του.
    Ο δε Τσίπρας που δεν έκανε ποτέ αυτοκριτική για τις χασούρες των Ζαίων, διότι στην ουσία αυτός ο άξεστος τεμπελχανάς έφταιγε για όλα τα δεινά της χώρας όσο ήταν Πρωθυπουργός, κρίνει τον Κασσελάκη, που ψηφίστηκε Πρόεδρος πριν λίγους μήνες.
    Η ομιλία του Κασσελάκη ήταν εξαιρετική.
    Άντε τρεχάτε να ψηφίσετε αυτά τα δύο ρεμάλια, ή την κυρά Γεροβασίλη, ή τον βαρετό
    Φάμελο.

  10. αυτος νομιζει οτι παιζει σε φιλμ με ινδιανους και λευκους που ο καλος λευκος υπερασπιζεται το δικαιο των αδικιμενων….. wtf………………. συμβαινει με τον πλανητη???? ινδιανοι και καουμποιδες παιζουν και χορευουν τον τρελο χορο της πολεμο-βροχης…….. ελεος δηλαδη…….

  11. Η χήρα Ναβάλνι εντωμεταξύ κάνει ντόλτσε βίτα με τον γκόμενό της στην Αγγλία εδώ και πολύ καιρό……

  12. Για ποιες κυρώσεις μιλάνε ; Απευθείας πτήση cargo από Μόσχα για Βρυξέλλες με κιβώτια που κανείς δε ξέρει τι έχουν μέσα …

Comments are closed.