Ο Βελόπουλος ζητάει επαναφορά της θανατικής ποινής και ευνουχισμό των παιδεραστών

Κοινοποίηση:
BELOPOULOS

Με αφορμή την απόφαση της Ουκρανίας για χημικό ευνουχισμό των παιδεραστών ο Κυριάκος Βελόπουλος ζητά τη διενέργεια δημοψηφίσματος στη χώρα μας, ώστε οι Έλληνες πολίτες να αποφασίσουν, για το ίδιο έγκλημα, μεταξύ τριών επιλογών ποινής- μία εκ των οποίων η θανάτωση.

Προφανώς και λέει ανοησίες, διότι η θανατική ποινή απαγορεύεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και όποια χώρα της ΕΕ την υιοθετήσει θα βρεθεί αυτομάτως εκτός.

Αλλά από λαϊκιστές που πούλαγαν επιστολές του Ιησού όλα περιμένει να τα ακούσει κανείς.

Δημοψήφισμα για αυστηροποίηση των ποινών για συγκεκριμένα εγκλήματα, ζητά η Ελληνική Λύση.

Με αφορμή «την απόφαση της Ουκρανίας για χημικό ευνουχισμό των παιδεραστών» η Ελληνική Λύση ζητά τη διενέργεια δημοψηφίσματος στη χώρα μας, ώστε οι Έλληνες πολίτες να αποφασίσουν, για το ίδιο έγκλημα, μεταξύ τριών επιλογών ποινής, «πρώτη επιλογή η επιβολή του θανάτου. Δεύτερη επιλογή η ποινή της ισόβιας κάθειρξης και τρίτη επιλογή, αυτή του χημικού ευνουχισμού».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση η Ελληνική Λύση ζητά τη διενέργεια δημοψηφίσματος και για άλλες δύο κατηγορίες εγκληματιών, τους «δουλέμπορους» και τους «εμπόρους ναρκωτικών».

«Σε αυτές τις κατηγορίες οι πολίτες θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο εναλλακτικές ποινές.

»Πρώτη ποινή αυτή του θανάτου και δεύτερη ποινή η ισόβια κάθειρξη. Αλλά ισόβια, σημαίνει για πάντα ισόβια», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Η Ευρωπαικη Ενωση επρεπε προ πολλου να ειχε επαναφερει την θανατικη ποινη για στιγνους εγκληματιες και τα ισοβια να ειναι ισοβια και οχι σε μερικα χρονια να βγαινουν εξω!!!!!!!!! Το κακο εχει παραγινει!!!!!!!! Δηλαδη τον αλητη που σκοτωσε την Αμερικανιδα βιολογο πριν λιγες μερες στα Χανια θα τον εχουμε να τον ταιζουμε;;;;;;;;; Η τον αλλο τον Βουλγαρο αστυνομικο που εστησε καρτερι στον γιατρο, παλι στην Κρητη, και τον σκοτωσε γιατι ειχε γκομενα την γυναικα του γιατρου, μια ελεεινη Βουλγαρα και αυτον θα τον εχουμε να τον ταιζουμε κτλ, κτλ, κτλ;;;;;;;;

  2. Βρε αρχικαραγκιόζη λαϊκατζή, αφού το ξέρεις πολύ καλά ότι μέσα στην Ε.Ε η θανατική ποινή ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρώς και δια ροπάλου, τι θέτεις τέτοιο θέμα για να εξαπατήσεις χαϊδεύοντας αυτιά και να ξεγελάσεις;;; Βούλωσε το καλύτερα βρε κρεμέμπορα της καράφλας! Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ της θανατικής ποινής. Τα επιχειρήματα που είναι εναντίον της δεν τα βρίσκω καθόλου πειστικά. Αλλά αφού είναι αδύνατον να ισχύσει σε μέλος της Ε.Ε πώς να το κάνουμε τώρα ;;; Την έξοδο από την Ε.Ε και την Εθνική Ανεξαρτησία δεν την ζητάς όμως ρε κότα λειράτη! Πολιτικάντη απατεώνα. Χριστέμπορα!

    1. Χεστηκαμε για την πορνη των πορνων, την ΕΕ. Εχουν μαζεψει εδω καθε καρυδιάς καρύδι μας τους εχουν φορτώσει στο κεφαλι μας και αν τύχει να αμυνθούμε οταν εισβάλουν ληστές μεσα στο σπιτι μας, κυνηγάνε εμας, τα θύματα δηλαδη, σαν δολοφονους. Η ΕΕ μπορει να παει να γαμ@@θει. Εγω Συμφωνω με τον νόμο Παρασκευόπουλου. Εξω ολοι οι εγκληματιες. Αδειάζεις τις φυλακές, ωςτε να μην εχεις να συντηρείς καθάρματα. Και απλως βάζεις θανατικη ποινή για οςους αφαιρούν εςκεμμενα ανθρωπινηνζωή. Οςο για τα κλεφτρόνια, απλως ακολουθείς τον νόμο της Σαρια. Τους κόβεις το χέρι. Ειναι το μονο πράγμα που Συμφωνω με το Ισλάμ. Το μονο. Απλα τα πραγματα. Οταν ο άλλος ξέρει πως θα χάσει το κεφαλι του, δεν θα εγκληματήσει, οταν ξέρει πως θα χάσει το χέρι του, δεν θα κλέψει. Με αλλα λόγια ειναι ενας πολυ δυνατός αποτρεπτικός παράγοντας. Οσο για τα ανθρωπινα δικαιώματα, Συμφωνω. Ανθρωπινα δικαιώματα εχουν μονο τα θύματα ομως, οχι οι θυτες. Ο θύτης αποποιείται την ανθρωπινη υπόσταση του, οταν παίρνει την απόφαση να σκοτώσει και να αφαιρέσει αλλη ανθρωπινη ζωή. Αρα, δεν ειναι πλεον άνθρωπος, μετα απο δικη του απόφαση και επιλογή, αρα δεν εχει κανενα ανθρωπινο δικαιωμα. Γινεται ενα κτηνος. Οι αριςτεροι δεν μας λενε πως πρεπει να σεβόμαστε τις επιλογές των άλλων;;;; Εγω σεβομαι την επιλογή κάποιου που δεν θέλει να λέγεται πλεον άνθρωπος. Δικαιωμα του ειναι και ειναι σεβαστό.
      Οςο για τους παιδεραστές, ναι στον ευνουχισμό με 1000000000000.
      Αντε γιατι με τα μυαλά που κουβαλάμε σε λιγο δεν θα μπορουμε να βγούμε απο τα σπιτια μας, αλλα ουτε και μεσα σε αυτα δεν θα ειμαστε ασφαλείς.
      Ευχομαι και ελπιζω αυτην την φορά να εμφανιστεί το σχόλιο μου, γιατι συνήθως…. χάνονται.

  3. Αν ποτε ελθει η θανατικη ποινη θα ειναι με μοναδικο σκοπο να εξοντωσει τους ελληνες και οποιονδηποτε ανθρωπο που θεωρει εαυτον ελευθερο και θα ειναι εναντια στα νεα συστηματα διακυβερνησης των λαων και φυσικα θα εχει ως σκοπο την καταλληλη στιγμη να εξυπηρετησει τη νεα ταξη που ο μποτοξιασμενος καρναβαλος υποστηριζε και θα υποστηριζει, ας μας πουνε βεβαια και τα ξεφτερια που θελουν θανατικη ποινη, αυτα τα καλοπροαιρετα ατομα που εχουν τυφλη εμπιστοσυνη στη δικαιοσυνη, ποτε λειτουργησε η δικαιοσυνη προς οφελος του ελληνα μεχρι σημερα, ριξτε μια ματια στους νεους νομους που ψηφιστηκαν επι συριζα και των υπολοιπων οσον αφορα το ποινικο κτλ και ποσα θα εχουν αλλαξει μεχρι να ερθει ο επομενος κουλης η αλεξης και μετα τα λεμε που καποιοι αμεσως υποστηριζετε τη δηλωση ενος ατομου που εχει αποδειξει ποσο προδοτης και ανθελληνας ειναι.

  4. Αρκετοι μεσα στην βουλη ειναι πουστηδες παιδεραστες και λοιπως σαλταρισμενοι ,.,.,.

    Αυτοι θα ψηφισουν αυτους τους νομους ?

    Οποτε ασε ρε Βελοπουλε τα λαικιστικα μανιφεστα

  5. Εννοείται πως ναι !!!!! Για παιδεραστές, φονιάδες ηλικιωμένων, και κλέφτες. Να δεις μετά τολμάει κανείς να μπει σε σπίτι να κλέψει και να σφάξει αθώους.

  6. μην στενοχωριεσε ΔΕΝ εισαι ΜΟΝΟΣ που λεει ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ. υπαρχει ΚΑΙ ο BAROUFAKIS.

  7. να ισχυει η ποινη αυτη και για οποιον εξαπατα το λαουτζικο πουλωντας επιστολες του Ιησου.

  8. Κόψτε τις λακαμίες. Επιστολές του Χριστού και θανατική ποινή δεν πάνε… μαζί.

  9. ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ, φαινεται ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ ΛΑΔΙΑ.

  10. Ας ασχοληθούμε επιτέλους με τα σοβαρά , οπως είναι η φύλαξη των συνόρων, για να περιοριστεί δραματικά το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης . Ας ασχοληθούμε σοβαρά με το πώς θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες στην δημόσια διοίκηση προκειμένου να υπάρξει ανάπτυξη στην χώρα για συνεχόμενα χρόνια στο +4% που ελπίζει η σημερινή κυβέρνηση, προκειμένου να επανέλθει και η κοινωνική συνοχή ,που επλήγη σοβαρά τα τελευταία 10 χρόνια, ας ασχοληθούμε σοβαρά επιτέλους με την Τουρκία και ας εξοπλίσουμε με νεα οπλικά συστήματα που θα διατηρήσουν την ισορροπία δυνάμεων στην περιοχή. Ας ασχοληθούμε με το πώς θα αντιμετωπίσει η Αστυνομία τους <> στα Εξάρχεια. Ας ασχοληθούμε σοβαρά με την κλιματική αλλαγή,κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μην υπάρξουν ξανά νεκροί οπως στην περίπτωση στο Μάτι και στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής πριν μερικές μέρες- και-ας αφήσουμε πίσω μας τα διάφορα εκτός τόπου και χρόνου θεματα, οπως είναι η Θανατική ποινή από την πλευρά της Λαϊκίστικης Δεξιάς και τα Gay pride της Λαϊκίστικης Αριστεράς. Η Ελληνική κοινωνία έχει να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις και προβλήματα. Δεν χρειάζονται να προστεθούν νέα <> χωρίς λόγο. Το πρόβλημα θα υπάρξει εάν αποτύχει στο να κάνει τα πράγματα που πρέπει ο Μητσοτάκης. Για το καλό όλων μας ελπίζουμε να πετύχει!

  11. ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  12. Συμφωνώ με τον Κυριάκο Βελόπουλο. Αλλά δεν πρόκειται να γίνει τίποτα από αυτά. Η νέα τάξη πραγμάτων δεν το επιτρέπει.

Comments are closed.