Ο Βασίλης Καρράς πολιτεύεται – Με ποιον συνδυασμό κατεβαίνει υποψήφιος

Κοινοποίηση:
β

O Βασίλης Καρράς θα κατεβεί υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ-Σύγχρονος Ανθρώπινος Δήμος», του Γιώργου Τσαμασλή όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο δήμαρχος Θερμαϊκού.

«Με τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό μας», αναφέρει ο κ. Τσαμασλής στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του κ. Τσαμασλή:
«Στην σημερινή μας συνάντηση με τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό μας Και ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης σχεδιάζει τον προεκλογικό αγώνα!!!! Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με συνέπεια, αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα», έγραψε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Αντε βρε μουστόγρι@ που θέλεις να πολιτευτείς κιόλας !!

  2. Μετα απο τοσα χρονια σκυλοτραγουδων και να αγκομαχαει καθε φορα που ηθελε να βγαλει μια νοτα τωρα και σαν δημοτικος συμβουλος.
    Ψηφιστε με κι αφηστε με

  3. νδουλης aka (υπερ της) παιδοφιλια(ς)?
    ή απλα σαν αιμομικτης ?

  4. κρίμα, μπήκε και αυτός στη συμμορίαΝΔ, ίσως φταίει το πρόσφατο πρόβλημα της υγείας του, ας δείξουμε κατανόηση

  5. ΤΟΣΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΕΧΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΔΗ ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛ…ΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ ΡΑΓΙΑ…………..

    1. @ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ…………….

      Το οτι αυτη η χωρα επιασε πατο το βλεπουμε εδω στα μυνηματα σας, χωρις να εχεις διαβασει το αρθρο αλλα μονο την επιγραφη οπως και τα υπολοιπα προβατα που αφησαν μυνημα, μιλας για…ΒΟΥΛΗ κλπ, ο ανθρωπος μιλαει για δημοτικες εκλογες, εκει που μενει εξω απο τη Θεσσαλονικη, ελεος!

  6. ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων,
    Εεεεεεεε οχι και όλων των Ελλήνων γαβ γαβ

  7. Εχει πολλα χαϊβάνια ο τοπος , μη στεναχωριεσαι

  8. καλα μαλακας ειναι ο ανθρωπος? ελα παναγια μου..

Comments are closed.