Ο Βαρθολομαίος ”αγκαλιάζει” τον Κασσελάκη. Μετά την εγκάρδια επιστολή του Παναγιωτάτου, τώρα και συνάντηση το απόγευμα στη “Μεγάλη Βρεταννία”. Me gusta Kasselakis, me gustas tú!

Κοινοποίηση:
kasselakis-1

Μετά την πρόσφατη συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, στο πλαίσιο των επαφών που είχε στο νησί της Αφροδίτης…

Διαβάστε περισσότερα στο ieriplektani

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. οι πληροφοριες αναφερουν οτι ο τραγος σηκωσε το ρασο και εκανε δωρο το στριγγακι του στον κασσελακη

  2. Βοθρολυμαιος και κΛασσελακης. Συναντηση κορυφης.

  3. Παλια οι σαμπρελες κολουσαν με μπαλωματα γιατι ηταν απο καουτσουκ. Τωρα ειναι πλαστικες και τις πετας. Εχω δοκιμασει με κινεζικα τιπ τοπ αλλα τιποτα.

  4. Τον πιέζουν να κάνει μικρουποχωρησεις.Ειναι δυνατόν να θέσει σε κίνδυνο την Ορθοδοξία και να τον αφήσουν οι Γερονταδες του Αγίου Όρους όρθιο?

  5. Τους τραπεζιτες δεν τους νοιαζει ποιος κουναει την αχλαδια αρκει τα φραγκα να πεφτουν στο μαμωνα. Δυστηχως η πονηρια και ο δολος στο ναο του σωλομοντα γυριζει μπουμερανκ στο αδελφατο.

  6. Το αρχιδαρχείο είναι γεμάτο πούστηδες, ο Κασέλας ως αρχιπούστης θα πάρει θέση δίπλα στον άμβωνα.

  7. Δεν μας προκαλεί καμμία εντύπωση το ότι ο ανάξιος για το αξίωμα που κατέχει οικουμενικός τράγος προβαίνει σε αυτή την ενέργεια. Μαζί με τον σρχιτραγο Αθηνών και πάσης Ελλάδος δύο απόλυτα μηδενικά μπροστά στον αρχιεπίσκοπο της καρδιάς μας μακαριστό Χριστόδουλο.

    1. Κάτω τα χέρια από τον πάσης Ελλάδος Jerry

    2. Πολύ σωστά, οι κεφαλές της εκκλησίας βρωμάνε. Ενώ όπως ακριβώς το λες ο αρχιεπίσκοπος της καρδιάς μας ο μακαριστός Χριστόδουλος έλαμπε. Μας λείπει.

  8. Η Βραζιλία με μεγάλη δυσκολία ενέκρινε των γάμο ομοφιλοφιλον με ψήφους κριφους αλλά επειδή δεν της άρεσε το αποτέλεσμα θα ξαναπάει σε ψηφοφορία με ανοιχτό ψήφο προφορικό στην βουλή οπότε έπεσε ένσταση γράφουν

  9. τα ιδια σκατα ειναι αφου αυτος παει με αγορακια

Comments are closed.