Ο Βέλγος που ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ 153- “Ποια Β.Μακεδονία;;; Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ” το λέει η ΙΣΤΟΡΙΑ!!! (Bίντεο)

Κοινοποίηση:
ποια οκ

Τον λένε Φρεντ, είναι Βέλγος και φιλέλληνας μα πάνω απ όλα λάτρης της Ιστορίας

Με ένα βίντεο που ανέβασε στο youtube ξεφτιλίζει μέσα σε 5 λεπτά τους 153 που ψήφισαν ναι στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων που επέβαλε αυτή την ονομασία

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ντρεπομαι τοσο…..καθηστε στους καναπεδες συνελληνες….ειμαστε αξιοι της μοιρας μας καμμια σχεση με τους προγονους μας….ΝΤΡΟΠΗ….

  2. Mπράβο στον Βέλγο. Είναι ποιο Έλληνας απο τους Έλληνες. Οι βολευτές του ΚΚΕσωτ. είναι εχθρί της Ελλάδας , της Ελληνικής θρησκείας , του έθνους , της οικογένειας, της Μακεδονίας και της Ελληνικής γλώσσας. Οι βολευτές των άλλων κομμάτων που την έχουν ψηφίσει μαζί με τον μεθύστακα πάρεδρο είναι προδότες της Μακεδονίας , του Έθνους και της θρησκείας μας.

  3. μακεδονια υπαρχει και περα των ελληνοκων συνοτων. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ!!!

  4. Εκατσε και εμαθε πιο καλα Ελληνικα απο πολλους αυτοχθονες Ελληναρες της γειτονιας.

  5. Απλά είπε την αλήθεια. Πάντως κρατος που χτίστηκε με ψέματα δε θα κρατήσει πολύ. Αργά ή γρήγορα θα διαλυθεί. Δυστυχως όμως θα γίνει αλβανική.

  6. Την εχουν πεσει στο παλικαρι Ελληναρες και τον αποκαλουν φασιστα…!
    Α ρε Παπαδοπουλε και εσυ μισες δουλειες εκανες, αντι για διακοπες σε νησακια επρεπε να τους στειλεις μια και καλη να βρουν τον “πατερουλη” τους τον Σταλιν…να ξεβρωμιζε μια και καλη ο τοπος!

  7. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ .

  8. Μπράβο στο παλικάρι.ειναι πιο Έλληνας και απο ελληνα.μιλάει πολυ καλά τα ελληνικά.και Είναι γνώστης της ιστορίας.ξέρει πράγματα που Δυστυχώς πολυ απο εμας δεν ξέρουμε.μετα απο αυτο το βίντεο.πρεπει να καψω το διαβατήριό Μου.

  9. ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ Η ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ!!!ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΡΧΙΓΚΑΝΣΤΕΡ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΛΑΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ,ΤΟ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!!!Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

  10. Πραγματικός φιλέλληνας ! Μπράβο στο παλικάρι !
    Κάνει τους προδότες που πούλησαν την Μακεδονία να φένονται περισσότερο προδότες στα μάτια των γνήσιων ελλήνων.

  11. Χίλια χρονια να ζήσεις παλικάρι μου. Δυςτυχως ομως μεσα στα σπλάχνα της Ελλαδας θρέφαμε πολλα φίδια για πολλα πολλα χρονια. Και τωρα ήρθε η ωρα να μας δαγκώσουν. Ελληνόφωνα σκουπιδια που δεν εχουν τιποτα να προσφέρουν στην κοινωνία εκτος απο το σκοτάδι και την δυστυχία που φέρνουν γύρω τους.

  12. Ρε παιδια, αυτος λεει ακριβως αυτα που αναγραφονται στη συμφωνια. Μήπως δεν ειναι λάθος που το ανεβαζετε σαν κατι που μας συμφερει, εμας τους πατριωτες;

  13. Με συγκίνησε ο άνθρωπος, δεν έχω να πω τίποτα εγώ, ας το δούνε τα αριστερά φασισταρια.

  14. Αφου το ξεχασαν μερικοι ντοπιοι το θυμηθηκαν οι ξενοι.

  15. Πιο Έλληνας από πολλούς( Έλληνες) μπράβο στο παλικάρι τα λόγια είναι περιτα!!!!!!!

Comments are closed.