Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ. ΜΠΕΚΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
βο

Ως μπεκρού και τεκνατζού είναι γνωστή στην πολιτική και δικηγορική πιάτσα η Ελίζα Βόζεμπεργκ που είχε το θράσος να πιάσει στο στόμα της την εφημερίδα μας συντασσόμενη με την αλητεία και την μαφία του Μεγάρου Μαξίμου που επιδιώκει το κλείσιμο και την εξόντωσή μας…

Δεν ξέρουμε εάν ήταν ως συνήθως τύφλα στο μεθύσι την ώρα που έλεγε τις μπούρδες της στο ραδιόφωνο του χρεοκοπημένου Νικολάκη Χατζηνικολάου, που κάνοντας κι αυτός πλάτες στον κακοποιό Μητσοτάκη, την έβγαλε για να την «στηρίξει», αλλά και μόνο εάν σεβόταν λίγο τον εαυτό της ως δικηγόρος θα έπρεπε να υπερασπίζεται και όχι να λοιδορεί το δικαίωμα μιας εφημερίδας να είναι ελεύθερη και πολύ περισσότερο όταν αυτό το δικαίωμα έχει βαφτεί με αίμα.

57172593_10158084580747835_2100151429065867264_n

Είναι φανερό ότι την ενόχλησαν οι προ ημερών αποκαλύψεις μας για το παρασκήνιο της προσπάθειας να «κοπεί» από το γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο ύστερα από όσα είπε δημοσίως γι αυτήν ο τρόφιμος του μεγάρου μαξίμου Μπάμπης Παπαδημητρίου αλλά και τις διαρροές σε βάρος της για «ροζ» υποθέσεις.

Όταν τουλάχιστον είναι ξεμέθυστη, ας καθίσει να σκεφτεί ότι δεν είμαστε εμείς –πράγμα αδύνατον έτσι κι αλλιώς- που την βάλαμε στο στόχαστρο για να την «εκτελέσουμε» πολιτικά και κοινωνικά αλλά ο ίδιος ο Μητσοτάκης και το σύστημά του. Εμείς αποκαλύψαμε μόνο τις βρωμιές που της έστησαν.

Έχοντας τρικυμία εν κρανίω η -αλήθεια, πόσο χρονών στην πραγματικότητα;- γηραιά Βόζεμπεργκ, αυτό που έκανε ήταν να τα βάλει μαζί μας γλείφοντας τον Μητσοτάκη με την ελπίδα ότι τελικά θα την συμπεριλάβει στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο. Και για αυτό άρχισε να τον «υπερασπίζεται» για τις δήθεν  «ανήθικες εκφράσεις» που δέχεται από εμάς «σε καθημερινή βάση αυτός και η οικογένειά του» όταν είναι πια σε όλους γνωστό ότι οι αποκαλύψεις στηρίζονται σε στοιχεία και ντοκουμέντα που όμως δεν τολμάει να βγάλει κανείς άλλος…

Και το πιο  …ωραίο είναι ότι βγαίνει στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις και τον γλείφει πατόκορφα την ίδια ώρα που «σέρνεται» στα μπαρ και τα ακριβά μπιστρό του Κολωνακίου και τον βρίζει πατόκορφα και με τα χειρότερα λόγια. Ούτε εμείς δεν έχουμε γράψει τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί για τον Κούλη στα ξεσπάσματά της αυτά…

Επίσης, γιατί δεν την ρωτάει κανείς από τους παπαγάλους που την βγάζουν τότε το ραδιόφωνο του Χατζηνικολάου είτε ο …κουμπάρος της, Δημ. Οικονόμου στον Σκάι, τι απέγινε η κόντρα της με τον «κύριο Μπάμπη». Έμαθε ποιο ήταν το «μεγάλο και βαρύ» θέμα που υπάρχει σε βάρος της; Κι αν το έμαθε γιατί δεν λέει ποιο είναι; Κι αν δεν έδωσε άλλη …συνέχεια, γιατί «λούφαξε» και προσπαθεί να το σκεπάσει;

Οι απαντήσεις πρέπει να δοθούν και θα δοθούν έτσι κι αλλιώς, όσο κι αν έχει πέσει με τα «μούτρα» να παρακαλάει –βάζοντας και διάφορους ισχυρούς μεσάζοντες- τον αδίστακτο Κούλη να την «ξεπλύνει» με μια νέα υποψηφιότητά της για την Ευρωβουλή.

Την τέχνη του γλειψίματος εξάλλου και κάτι παραπάνω την ξέρει από πολύ παλιά. Μάλιστα αυτό που θέλει να κρύβει είναι ότι έχει διαπρέψει από νωρίς στην …ηθοποιία και στο παπατζηλίκι. Ναι, διότι ακριβώς ξεκίνησε την «καριέρα» της ως …ηθοποιός. Από την ηλικία των 14 ετών είχε βγει μάλιστα στο κουρμπέτι όταν  την δεκαετία του 1960  έπαιξε  την έφηβη κόρη της Ρένας Βλαχοπούλου στην ταινία «Η Ρένα είναι οφ-σάιντ» ενώ ήταν ακόμη μαθήτρια, δίνοντας το σήμα –ακόμη και κατά τον γυμνασιάρχη της- ότι ήταν εξώλης και προώλης…

ΕΛΙΖΑ 1

Αυτό της έμεινε πάντως και στην υπόλοιπη ζωή της. Και το έκανε γερά εργαλείο όταν βρέθηκε ασκούμενη δικηγόρος στο γραφείο του μακαρίτη Νώντα Ζαφειρόπουλου, που έγινε και  πρόεδρος στον ΔΣΑ και βουλευτής της ΝΔ. Μεγάλος γυναικάς ο Νώντας δεν άφηνε να του ξεφύγει τίποτα ενώ τότε η Βόζεμπεργκ που μοιραζόταν το ίδιο γραφείο με την Γιάννα Δασκαλάκη –πολύ πριν να γίνει Αγγελοπούλου- πλακώνονταν και για το πώς θα «μοιράζονταν» τον Νώντα που θα της βοηθούσε και στην επαγγελματική και κοινωνική άνοδο.

ΕΛΙΖΑ 4

Η αλήθεια μάλιστα είναι ότι η Γιάννα την ξεπέρασε αφού όταν αυτή βολεύτηκε με τον Αγγελόπουλο, ο Βόζεμπεργκ βολόδερνε ακόμη με τα συνδικαλιστικά του ΔΣΑ.

Κατάφερε να βγει βουλευτής πρώτη φορά το 2009 με τη ΝΔ αλλά προηγουμένως ως πολιτική τυχοδιώκτρια είχε τακιμιάσει με τον Δ. Αβραμόπουλο στο βραχύβιο κόμμα που είχε φτιάξει. Αλλά και μεταξύ τους πλακώθηκαν. Πολιτική τυχοδιώκτρια και το 2012 όταν καταψήφισε το δεύτερο μνημόνιο με άλλους 20 βουλευτές τη ΝΔ που διαγράφτηκαν από τον Σαμαρά. Αλλά ενώ οι περισσότεροι τήρησαν αξιοπρεπή στάση και κινήθηκαν σε άλλες κατευθύνσεις αυτή γλείφοντας και τον Αντωνάκη «επέστρεψε» στο γαλάζιο μαντρί και μπήκε στο ευρωψηφοδέλτιο του 2014, οπότε και βγήκε πρώτη φορά.

Αυτό που δεν σταμάτησε ποτέ πάντως ήταν εκτός από το να τα τσούζει από νωρίς το πρωί πολλές φορές, ήταν να το ..γλεντάει και κατά προτίμηση με πολύ νεότερους άντρες. Για χρόνια μάλιστα ήταν «επίλεκτο μέλος» μιας γυναικοπαρέας με τέτοιες …αδυναμίας και η πιο κολλητή της με την οποία ξεσάλωσαν ήταν η γυναίκα του δημοσκόπου και αφεντικού τη ΚΑΠΑ Research Ντίνου Ρουτζούνη, Χρυσάνθη. Και βεβαίως αυτό που την βόλευε ήταν ότι ο σύζυγός της –μακαρίτης εδώ και χρόνια- ο Βρυωνίδης ήταν Κύπριος επιχειρηματίας που ζούσε μόνιμα στην Λευκωσία. Κι αυτός από την πλευρά του έκανε τα ..στραβά μάτια εκμεταλλευόμενος το «όνομά» της για να προωθεί τις δουλειές του εκεί. Και βεβαίως αυτός ήταν ο δεύτερος σύζυγός της, ο προηγούμενος ήταν ένας από του πρώτους συνεργάτες του Γ. Καρατζαφέρη στο Τηλεάστυ και τον ΛΑΟΣ αλλά κι αυτό θέλει, ως υποτιμητικό, να το κρύβει…

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Στην ταινία με τη Ρένα Βλαχοπούλου έδειχνε 20 χρονών….. τώρα δείχνει 70…..

  2. Από την πλευρά του πατέρα της είναι γερμανικής καταγωγής, απόγονος των Βαυαρών του Όθωνος!

  3. …….εφορια πληρωνει οπως εγω ?

  4. ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΕ ΝΑ ΣΕ ΠΟΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ Η ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΑΡΤΟ ΩΣ ΠΑΡΑΣΕΙΜΟ

  5. Α ρε μακαρίτη Θανάση Μ.
    Τα ‘λεγες πριν 25 χρόνια, εκεί στην Κωνσταντινουπόλεως, στα γραφεία της “Α. Η.” όταν ερχόσουν για την σελιδοποίηση της Α1.
    Ακριβώς όπως τα λέει το ρεπορτάζ.
    Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.

  6. Η κυρία είναι Εβραία κ δεν την πειράζει κανένας.

    1. ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΚΡΥΦΟΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

  7. Υποψηφία δημοτική σύμβουλος Αθηναίων μαζί με την Γιάννα τότε Δασκαλάκη-Παρθένη με τον Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου το 1985 στο δικηγορικό γραφείο του οποίου απασχολούνταν.
    Σε προχωρημένη ηλικία παντρεύτηκε τον Κύπριο επιχειρηματία Βρυωνίδη, αποβιώσαντα το 2015.

  8. Δεν θα με χάλαγε καθόλου να είχα μια παρόμοια περίπτωση στη ζωή μου…..

  9. Παλιά η γριά ήταν γερό ψ#λοδράπανο,τώρα ας πιει το τσαγάκι της

  10. έθαψαν τον πατέρα τους με τα λεφτά των Καρδαμυλιτών….εκεί καταλαβαίνει κανείς το ήθος τους

  11. Γεμίσαμε Βόζεμπεργκ και Μπίλντεμπεργκ….

  12. Χρονια γνωστη τεκνατζου των Αθηνων,Δεν εχει αφησει 25αρη για 25ρη η κυρια

Comments are closed.